Povezane vesti

Profesorku i doktorku Tatjanu Adžić odbijaju da vrate na posao, iako je Sud poništio optužnicu protiv nje

Profesorku i doktorku Tatjanu Adžić odbijaju da vrate na posao, iako je Sud poništio optužnicu protiv nje

Nova pre 7 sati
Doktorka Tatjana Adžić Vukičević, nekadašnja direktorka kovid bolnice u Batajnici, profesorka na Medicinskom fakultetu u Beogradu, uputila je pismo svojim studentima. Ona im se obratila povodom odluke Apelacionog suda koji je ukinuo rešenje Višeg suda o… »
Adžić-Vukičević: Apelacija ukinula optužnicu, UKCS i Medicinski odbijaju da me vrate na posao

Adžić-Vukičević: Apelacija ukinula optužnicu, UKCS i Medicinski odbijaju da me vrate na posao

Serbian News Media pre 7 sati
Bivša direktorka Kovid bolnice u Batajnici Tatjana Adžić-Vukičević saopštila je danas da je Apelacioni sud u Beogradu u julu ukinuo rešenje kojim je Viši sud potvrdio optužnicu protiv nje u vezi sa nesavesnim lečenjem tokom kovid pandemije, ali da ona… »
Profesorka Tatjana Adžić Vukičević nije vraćena na Medicinski fakultet, Apelacioni sud ukinuo rešenje Višeg suda

Profesorka Tatjana Adžić Vukičević nije vraćena na Medicinski fakultet, Apelacioni sud ukinuo rešenje Višeg suda

Danas pre 8 sati
Studenti Medicinskog fakulteta u Beogradu objavili su pismo koje im je uputila profesorka Tatjana Adžić Vukičević, a u kom ih obaveštava da po odluci Apelacionog suda nije vraćena na posao. „Dragi studenti, Nakon sedam i više meseci od moje suspenzije iz… »
Dr Adžić-Vukičević: Apelacija ukinula optužnicu, UKCS i Medicinski odbijaju da me vrate na posao

Dr Adžić-Vukičević: Apelacija ukinula optužnicu, UKCS i Medicinski odbijaju da me vrate na posao

N1 Info pre 8 sati
Bivša direktorka Kovid bolnice u Batajnici Tatjana Adžić-Vukičević saopštila je da je Apelacioni sud u Beogradu u julu ukinuo rešenje kojim je Viši sud potvrdio optužnicu protiv nje u vezi sa nesavesnim lečenjem tokom kovid pandemije, ali da ona nije… »

Vesti dana »