Povezane vesti

Luka Dončić zauvek ušao u srca Delija: Posle ovih reči nijedan navijač Zvezde neće ostati ravnodušan...

Luka Dončić zauvek ušao u srca Delija: Posle ovih reči nijedan navijač Zvezde neće ostati ravnodušan...

Kurir pre 2 sata
Dok je nosio dres Real Madrida, slovenački as imao je priliku da oseti atmosferu u Beogradu, Atini i Barseloni, a sada se prisetio koja gostovanja su mu ostala u posebnom sećanju. Kada je upitan koja je publika u Evroligi na njega ostavila najjači… »
Dončić izjavom opet oduševio navijače Zvezde, evo i šta je rekao

Dončić izjavom opet oduševio navijače Zvezde, evo i šta je rekao

Nova pre 1 sat
Slovenački košarkaški as Luka Dončić još jednom je privukao pažnju regionalne javnosti prisećajući se perioda provedenog u Real Madridu i najvrelijih evropskih dvorana u kojima je nastupao tokom evroligaške karijere. U razgovoru za medijsku platformu… »
Dončić još jednom oduševio zvezdaše VIDEO

Dončić još jednom oduševio zvezdaše VIDEO

B92 pre 1 sat
Luka Dončić još jednom je obradovao navijače Crvene zvezde, ovog puta prisećajući se najvrelijih evropskih dvorana u kojima je igrao tokom perioda provedenog u Real Madridu. Slovenački as je u razgovoru za "Slam" dobio pitanje koja je publika u Evroligi… »
Luka Dončić će posle ovih reči imati večnu ljubav Delija! Ovako je Amerikancima objasnio navijanje u Evroligi

Luka Dončić će posle ovih reči imati večnu ljubav Delija! Ovako je Amerikancima objasnio navijanje u Evroligi

Telegraf pre 3 sata
Luka Dončić dobro pamti kako je izgledalo igrati u najvrelijim evropskim dvoranama. Dok je nosio dres Real Madrida, slovenački as imao je priliku da oseti atmosferu u Beogradu, Atini i Barseloni, a u razgovoru za SLAM prisetio se gostovanja koja su mu… »
Donćić pamti zvezdaše: Prema meni su bili fini, ali prema drugima

Donćić pamti zvezdaše: Prema meni su bili fini, ali prema drugima

Sport klub pre 5 sati
I Saša i Luka Dončić veliki su zvezdaši, međutim to mlađeg nije sprečilo da u prepunom "Pioniru" košem u poslednjoj sekundi reši pitanje pobednika i donese trijumf Real Madridu svojevremeno. I na tome mu nije zamereno, naprotiv. Veliki košarkaš ispraćen… »
Navijači Zvezde ove reči Luke Dončića nikada neće zaboraviti: Mene tamo vole...

Navijači Zvezde ove reči Luke Dončića nikada neće zaboraviti: Mene tamo vole...

Večernje novosti pre 5 sati
Podsetimo, Luka je poznat kao veliki navijač crveno-belih. FOTO: Tanjug/ Miloš Milivojević/bs Slovenački košarkaš Luka Dončić prisetio se perioda kada je nastupao u Evroligi i otkrio koja su to najvrelija gostovanja koja pamti iz tog perioda. As Los… »
"Nisam znao da li da slavim": Luka Dončić i dalje ima pomešana osećanja zbog Crvene zvezde

"Nisam znao da li da slavim": Luka Dončić i dalje ima pomešana osećanja zbog Crvene zvezde

Mondo pre 6 sati
Slovenački košarkaš Luka Dončić odigrao je tri sezone u Evroligi pre nego što je otišao u NBA i imao je priliku da oseti vrelinu evropskih terena. Kada je upitan gde je bilo najpaklenije, imao je samo jedan odgovor. Crvena zvezda je njegova dečačka… »
"Najteže gostovanje protiv Crvene zvezde!" Luka Dončić o Evroligi

"Najteže gostovanje protiv Crvene zvezde!" Luka Dončić o Evroligi

Večernje novosti pre 7 sati
NBA zvezda, Luka Dončić, izdvojio je gostovanje Crvenoj zvedi kao najteže u Evroligi zbog atmosfere koje "delije" prave. FOTO: Tanjug/ Miloš Milivojević/bs “Verovatno bih rekao Crvena zvezda, ali ne zbog toga kako su se ponašali prema meni. Voleli su me… »

Vesti dana »

Predizborna kampanja 8/46

Predizborna kampanja 8/46

Mašina pre 1 satjoš 46 povezanih
Zašto je važan broj na glasačkom listiću?

Zašto je važan broj na glasačkom listiću?

Nedeljnik pre 1 satjoš 30 povezanih
Haški sud osudio Tačija na 25 godina, a vođama OVK ukupno 81

Haški sud osudio Tačija na 25 godina, a vođama OVK ukupno 81

Naslovi.ai pre 10 minutajoš 304 povezane