Povezane vesti

CECA PROGOVORILA O DRAGANI MIRKOVIĆ! Evo šta bi bilo da ona dođe u Zvezde Granda!

CECA PROGOVORILA O DRAGANI MIRKOVIĆ! Evo šta bi bilo da ona dođe u Zvezde Granda!

Svet & Skandal pre 17 sati
Ceca Ražnatović progovorila o dolasku Dragane Mirković u žiri takmičenja „Zvezde Granda“ Svetlani Ceci Ražnatović na trećem danu snimanja nove sezone muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ medijske ekipe postavile su pitanje povodom specifičnih nagađanja… »
Ceca progovorila o mogućem dolasku dragane Mirković u Zvezde Granda! Ne odlučujem ja... Ovako je ragovala Ražnatovićeva

Ceca progovorila o mogućem dolasku dragane Mirković u Zvezde Granda! Ne odlučujem ja... Ovako je ragovala Ražnatovićeva

Kurir pre 19 sati
Svetlana Ceca Ražnatović stigla je vrlo raspoložena na treći dan snimanja nove sezone "Zvezda Granda". - Dobar dan, kako ste? - pitala je Ceca okupljene novinare, na šta su oni uzvratili: "Dobro, vi?": - Zar se ne vidi - upitala je Ceca. Ceca je u… »
Haljina pripijena uz telo istakla brutalnu liniju: Ceca Ražnatović došla na snimanje, pa progovorila o dolasku Dragane…

Haljina pripijena uz telo istakla brutalnu liniju: Ceca Ražnatović došla na snimanje, pa progovorila o dolasku Dragane…

Blic pre 18 sati
Ana Bekuta je odlučila da se povuče iz takmičenja 'Zvezda Granda' kako bi se odmorila i posvetila svojoj karijeri. Ceca je istakla da je spremna za večerašnju žurku 'Blica'. Ceca Ražnatović stigla je na snimanje nove sezone "Zvezda Granda" u haljini koja… »
"Ne odlučujem ja, odlučuje produkcija": Ceca stigla u brutalnom stajlingu, pa progovorila o Dragani Mirković

"Ne odlučujem ja, odlučuje produkcija": Ceca stigla u brutalnom stajlingu, pa progovorila o Dragani Mirković

Telegraf pre 19 sati
Ceca Ražnatović stigla je vrlo raspoložena u izazovnoj, providno šarenoj haljini, s ravnom kosom, na teći dan snimanja nove sezone Zvezda Granda. - Dobar dan, kako ste? - pitala je Ceca okupljene novinare, na šta su oni uzvratili: "Dobro, vi?": - Zar se… »

Vesti dana »