Povezane vesti
Bivši prvotimac Fudbalskog kluba Ljubomir Vorkapić o usponu Novosađana: Stara dama ima ozbiljan tim
Dnevnik pre 10 sati
Fudbalski klub Vojvodina je sa njim bio sila. Te 1989. godine, Ljubomir Vorkapić je podigao trofej namenjen šampionima Jugoslavije, Stara dama bila je na vrhu bivše države, a sada se sve intenzivnije priča o tim periodima, s obzirom na to da Novosađani… »
„Sek bi odavno dobio batine! Ivica Osim bi ga poslao u cirkus…“
Sport klub pre 16 sati
Posle poraza Partizana od Vojvodine nekadašnji igrač oba kluba Ljubomir Vorkapić ističe da su crno-beli postali predmet podsmeha. Partizan je na samom dnu tabele. Protiv Vojvodine u Humskoj doživeo je čak peti poraz u prvih osam utakmica. Daleko je i od… »
"Zvezdaš mi priđe u kafani i kaže 'navijao sam za Partizan protiv Vojvodine', mi smo parodija..."
Telegraf pre 18 sati
Partizan je pretposlednji tim Superlige Srbije sa samo sedam osvojenih bodova u osam odigranih utakmica. Iako su crno-beli "oživeli" posle pobede nad Hetafeom i dobre partije protiv Crvene zvezde, Vojvodina je ponovo vratila Parni valjak korak unazad… »
"Partizan postao parodija od kluba"
B92 pre 20 sati
Bivši napadač Partizana i Vojvodine Ljubomir Vorkapić dotakao se susreta ovih timova u Superligi Srbije. "Lale" su slavile u Humskoj rezultatom 3:2, a Partizan zauzima pretposlednje mesto na tabeli Superlige. Stanje u klubu je očigledno loše. "Partizan… »
Čuveni as opleo po Partizanu: Postali smo parodija od kluba, svako može da nas nakanta! U moje vreme bi Seka išamarali
Večernje novosti pre 20 sati
Proslavljeni srpski fudbaler bez milosti udario na svoje crno-bele. Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages/ Najteži period u istoriji FK Partizan izaziva šok i nevericu kod bivših prvotimaca, a čuveni Ljubomir Vorkapić (59) je bez dlake na jeziku opleo po… »
Ljubomir Vorkapić: Igrači Zvezde sažaljevaju Partizan, to je najveće poniženje
Mondo pre 24 sata
Vojvodina je nadigrala Partizan u Humskoj tokom vikenda i odnela je u Novi Sad čitav plen. Na kraju, pobeda od 3:2, koja je mogla da bude i ubedljivija, potvrdila je da je "stara dama" zaista u ovom trenutku drugi klub srpskog fudbala, odnosno da je… »
Vesti dana »
Presude vođama tzv OVK, dan posle – u srpskim sredinama mirno, demonstranti ponovo napali sedište Euleksa
RTS pre 9 minutajoš 25 povezanih
Vreme danas toplo i sunčano, a onda stiže promena: Evo kakvo nas vreme očekuje narednih dana
NIN pre 39 minutajoš 23 povezane
Predstavnički dom SAD usvojio zakon o sankcijama Rusiji
Radio sto plus pre 14 minutajoš 11 povezanih
Tramp zapretio EU tarifama zbog Kanade: Predlog o pridruženom članstvu nazvao "smešnim"
NIN pre 14 minutajoš 12 povezanih