Povezane vesti
Miljuš (SSP) traži da ga VJT sasluša u vezi sa protestom 15. marta, tvrdi da je bio svedokKandidat k
Serbian News Media pre 18 sati
Kandidat koalicije „Evropska Srbija“ okupljene oko Stranke slobode i pravde (SSP) Branko Miljuš saopštio je danas da se zvanično obratio Višem javnom tužilaštvu (VJT) u Beogradu sa zahtevom da ga sasluaša o svemu što se dešavalo na studentskom protestu… »
Miljuš (SSP) traži da ga VJT sasluša u vezi sa protestom 15. marta, tvrdi da je bio svedok
Beta pre 18 sati
Kandidat koalicije "Evropska Srbija" okupljene oko Stranke slobode i pravde (SSP) Branko Miljuš saopštio je danas da se zvanično obratio Višem javnom tužilaštvu (VJT) u Beogradu sa zahtevom da ga sasluaša o svemu što se dešavalo na studentskom protestu… »
Miljuš (SSP) traži da ga VJT sasluša u vezi sa protestom 15. marta, tvrdi da je bio svedok
Radio sto plus pre 17 sati
“Umešto što na RTS-u ubeđuje ljude da treba da veruju njemu i Vučiću, a ne svojim očima i ušima i preti da će hapsiti građane koji su bili meta napada zvučnim oružjem pozivam Miodraga Markovića, zamenika glavnog javnog tužioca da me sasluša jer sam lično… »
Pravo u centar pre 18 sati
Kandidat koalicije „Evropska Srbija“ okupljene oko Stranke slobode i pravde (SSP) Branko Miljuš saopštio je danas da se zvanično obratio Višem javnom tužilaštvu (VJT) u Beogradu sa zahtevom da ga sasluaša o svemu što se dešavalo na studentskom protestu… »
Miljuš traži od tužioca Markovića da ga sasluša o dešavanjima 15. marta i zvučnom topu: "Lično sam bio svedok"
N1 Info pre 18 sati
Branko Miljuš, kandidat sa liste "Evropska Srbija" uputio je obaveštenje Višem javnom tužilaštvu u vezi sa događajem od 15. marta prošle godine i pozvao Miodraga Markovića, zamenika glavnog javnog tužioca da ga sasluša jer je, kako kaže, lično svedočio… »
Branko Miljuš zatražio saslušanje u Višem javnom tužilaštvu povodom dešavanja 15. marta
Serbian News Media pre 18 sati
Predstavnik liste „Evropska Srbija“ Branko Miljuš uputio je obaveštenje Višem javnom tužilaštvu i pozvao zamenika glavnog javnog tužioca Miodraga Markovića da ga sasluša kao ličnog svedoka događaja koji su se odigrali u noći 15. marta. Miljuš je u izjavi… »
Branko Miljuš traži od tužioca Markovića da ga sasluša o dešavanjima 15. marta i zvučnom topu: „Lično sam bio svedok“…
Danas pre 18 sati
Branko Miljuš, kandidat sa liste „Evropska Srbija“ uputio je obaveštenje Višem javnom tužilaštvu u vezi sa događajem od 15. marta prošle godine i pozvao Miodraga Markovića, zamenika glavnog javnog tužioca da ga sasluša jer je, kako kaže, lično svedočio… »
"Pozivam Miodraga Markovića, zamenika glavnog javnog tužioca, da me sasluša jer sam lično svedočio svemu što se dešavalo u…
Nova pre 18 sati
Branko Miljuš, kandidat s liste „Evropska Srbija“, oglasio se stranačkim saopštenjem koje je uputio Višem javnom tužilaštvu u vezi sa događajem od 15. marta. “Umešto što na RTS ubeđuje ljude da treba da veruju njemu i Vučiću, a ne svojim očima i ušima i… »
Vesti dana »
Albanci ponovo kamenicama i pirotehnikom gađali sedište Euleksa zbog presude Tačiju i ostalima
Radio 021 pre 50 minutajoš 25 povezanih
Vremenska prognoza za četvrtak, 17. septembar: Danas sunčano, temperatura do 32 stepena
Beta pre 50 minutajoš 23 povezane
Predstavnički dom američkog Kongresa usvojio novi paket protiv Rusije - na potezu Tramp
Sputnik pre 1 satjoš 11 povezanih
Tramp zapretio EU tarifama zbog predloga o pridruženom članstvu Kanade
Euronews pre 25 minutajoš 12 povezanih
Mesi povećao rekord fudbala koji će teško ikada biti oboren: Osvojio trofej sa Interom i postigao 100. gol u SAD
Nova pre 25 minutajoš 10 povezanih