Povezane vesti

Miljuš (SSP) traži da ga VJT sasluša u vezi sa protestom 15. marta, tvrdi da je bio svedokKandidat k

Miljuš (SSP) traži da ga VJT sasluša u vezi sa protestom 15. marta, tvrdi da je bio svedokKandidat k

Serbian News Media pre 18 sati
Kandidat koalicije „Evropska Srbija“ okupljene oko Stranke slobode i pravde (SSP) Branko Miljuš saopštio je danas da se zvanično obratio Višem javnom tužilaštvu (VJT) u Beogradu sa zahtevom da ga sasluaša o svemu što se dešavalo na studentskom protestu… »
Miljuš (SSP) traži da ga VJT sasluša u vezi sa protestom 15. marta, tvrdi da je bio svedok

Miljuš (SSP) traži da ga VJT sasluša u vezi sa protestom 15. marta, tvrdi da je bio svedok

Beta pre 18 sati
Kandidat koalicije "Evropska Srbija" okupljene oko Stranke slobode i pravde (SSP) Branko Miljuš saopštio je danas da se zvanično obratio Višem javnom tužilaštvu (VJT) u Beogradu sa zahtevom da ga sasluaša o svemu što se dešavalo na studentskom protestu… »

Radio sto plus pre 17 sati
“Umešto što na RTS-u ubeđuje ljude da treba da veruju njemu i Vučiću, a ne svojim očima i ušima i preti da će hapsiti građane koji su bili meta napada zvučnim oružjem pozivam Miodraga Markovića, zamenika glavnog javnog tužioca da me sasluša jer sam lično… »

Pravo u centar pre 18 sati
Kandidat koalicije „Evropska Srbija“ okupljene oko Stranke slobode i pravde (SSP) Branko Miljuš saopštio je danas da se zvanično obratio Višem javnom tužilaštvu (VJT) u Beogradu sa zahtevom da ga sasluaša o svemu što se dešavalo na studentskom protestu… »
Miljuš traži od tužioca Markovića da ga sasluša o dešavanjima 15. marta i zvučnom topu: "Lično sam bio svedok"

Miljuš traži od tužioca Markovića da ga sasluša o dešavanjima 15. marta i zvučnom topu: "Lično sam bio svedok"

N1 Info pre 18 sati
Branko Miljuš, kandidat sa liste "Evropska Srbija" uputio je obaveštenje Višem javnom tužilaštvu u vezi sa događajem od 15. marta prošle godine i pozvao Miodraga Markovića, zamenika glavnog javnog tužioca da ga sasluša jer je, kako kaže, lično svedočio… »
Branko Miljuš zatražio saslušanje u Višem javnom tužilaštvu povodom dešavanja 15. marta

Branko Miljuš zatražio saslušanje u Višem javnom tužilaštvu povodom dešavanja 15. marta

Serbian News Media pre 18 sati
Predstavnik liste „Evropska Srbija“ Branko Miljuš uputio je obaveštenje Višem javnom tužilaštvu i pozvao zamenika glavnog javnog tužioca Miodraga Markovića da ga sasluša kao ličnog svedoka događaja koji su se odigrali u noći 15. marta. Miljuš je u izjavi… »
Branko Miljuš traži od tužioca Markovića da ga sasluša o dešavanjima 15. marta i zvučnom topu: „Lično sam bio svedok“…

Branko Miljuš traži od tužioca Markovića da ga sasluša o dešavanjima 15. marta i zvučnom topu: „Lično sam bio svedok“…

Danas pre 18 sati
Branko Miljuš, kandidat sa liste „Evropska Srbija“ uputio je obaveštenje Višem javnom tužilaštvu u vezi sa događajem od 15. marta prošle godine i pozvao Miodraga Markovića, zamenika glavnog javnog tužioca da ga sasluša jer je, kako kaže, lično svedočio… »
"Pozivam Miodraga Markovića, zamenika glavnog javnog tužioca, da me sasluša jer sam lično svedočio svemu što se dešavalo u…

"Pozivam Miodraga Markovića, zamenika glavnog javnog tužioca, da me sasluša jer sam lično svedočio svemu što se dešavalo u…

Nova pre 18 sati
Branko Miljuš, kandidat s liste „Evropska Srbija“, oglasio se stranačkim saopštenjem koje je uputio Višem javnom tužilaštvu u vezi sa događajem od 15. marta. “Umešto što na RTS ubeđuje ljude da treba da veruju njemu i Vučiću, a ne svojim očima i ušima i… »

Vesti dana »