Povezane vesti
"Gazila me i provocirala": Udario Aleksandru Subotić pesnicom u glavu, posle 8 godina progovorio o skandalu
Mondo pre 2 sata
Vladimir Tomović, kojeg godinama unazad ne gledamo u rijaliti programima, priznao je da ga je temperament u prošlosti skupo koštao. "Pričam nekad kao neka žena, tetka, sto na sat. Treba malo da ćutim, da budem mističan, a ja... Ma, imam sto mana… »
"To su ozbiljne pare", Vladimir Tomović o ulasku u rijaliti, pa priznao: "Prokockao sam dve najveće ljubavi"
Telegraf pre 3 sata
Bivši rijaliti učesnik Vladimir Tomović, koji je godinama privlačio pažnju javnosti svojim turbulentnim ponašanjem pred kamerama, otvoreno je govorio o privatnom životu, greškama koje je pravio, ali i stvarima zbog kojih se danas najviše kaje. Tomović je… »
"Sve mi se vraća" Vladimir Tomović progovorio o ulasku u rijaliti, pa se osvrnuo na emotivni status: "Prokockao sam dve…
Blic pre 4 sati
Vladimir Tomović iskreno je govorio o svojim manama i greškama iz prošlosti. Izrazio je žaljenje zbog incidenta kada je fizički nasrnuo na ženu u rijalitiju i preuzeo odgovornost za taj postupak. Bivši rijaliti učesnik Vladimir Tomović, koji godinama… »
"Imam sto mana, tvrdoglav sam, budaletina..." Vladimir Tomović nikad iskrenje o svm životu: Najveće ljubavi sam prokockao...
Kurir pre 7 sati
Vladimir Tomović poznat kao čovek bez dlake na jeziku i surove iskrenosti, govorio je o svom životu, greškama ali i lošim osobinama. Otvoreno je priznao šta sebi najviše zamera, ali i zbog čega se kaje a da je u pitanju situacija sa kojom je javnost… »
Vesti dana »
VIDEO "Srce mi već dugo sluti, svemu će doći kraj": Studenti objavili novi spot. Da li je ovo najava novog skupa na Slaviji?
Nova pre 49 minutajoš 46 povezanih
Srbija (ne)može da bira – milion kombinacija, šta donosi rasplet
Sport klub pre 4 minutajoš 19 povezanih
Haški sud osudio Tačija na 25 godina, a vođama OVK ukupno 81
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 304 povezane