Povezane vesti
Živeli zajedno, ona mu čuvala pare za prvi stan: Mitar Mirić konačno otkrio da li je bio u vezi s poznatom pevačicom
Mondo pre 1 dan
Pevač Mitar Mirić je sinoć u emisiji Ognjena Amidžića stavio tačku na trač koji je svojevremeno kolao estradom, a to je da je njega i Zorice Marković "bilo nečega". Pevač je istakao da između njega i Zorice nije bilo ljubavnih varnica, već da su oduvek… »
MITAR MIRIĆ ŽIVEO SA ZORICIM MARKOVIĆ! Evo u kom gradu su bili!
Svet & Skandal pre 1 dan
Mitar Mirić otkrio istinu o odnosu sa Zoricom Marković: „Živeo sam kod nje u Zvorniku“ Pevač Mitar Mirić konačno je progovorio o decenijskim spekulacijama koje su ga povezivale sa koleginicom Zoricom Marković, razrešivši sve gradske priče i nagađanja o… »
"Živeli smo zajedno!" Mitar Mirić otkrio da li je bio u vezi sa poznatom pevačicom: "Prvi sam je vodio..."
Telegraf pre 1 dan
Godinama su u javnosti kružile priče da su pevači Mitar Mirić i Zorica Marković svojevremeno bili u emotivnoj vezi, a išlo se toliko daleko da se pričalo i da su planirali tajno venčanje. Međutim, pevač je sada rešio da stavi tačku na glasine i otkrije… »
Mitar Mirić otkrio da li je bio u vezi sa poznatom pevačicom: Posle mnogo godina priznao: "Živeo sam kod nje u Zvorniku"
Blic pre 1 dan
Mirić je priznao da je odbio da snimi poznatu pesmu 'Plavi slon', iako je kasnije postala hit u izvođenju Ere Ojdanića. Mitar želi da održi novi koncert u Beogradu i šaljivo je najavio promenu organizatora zbog neslaganja u saradnji. Dugo se u javnosti… »
"Živeo sam kod nje u Zvorniku" Mitar Mirić otkrio istinu o odnosu sa Zoricom Marković: Godinama ih povezivali, evo kakvi su…
Kurir pre 1 dan
Mitar Mirić konačno je nedavno progovorio o odnosu sa Zoricom Marković. Dugo se spekulisalo da su bili u vezi, pa i da su planirali venčanje, a sada je pevač otkrio pravu istinu. - Ma ne, ona je moja koleginica, kao sestra... Ja sam je prvi vodio na… »
Vesti dana »
RHMZ: Promena vremena u Novom Sadu, evo šta nas očekuje narednih dana
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 22 povezane
Rusija bira parlament u senci rata: EU upozorava da pretnje iz Moskve postaju sve ozbiljnije
Euronews pre 2 satajoš 15 povezanih
Uživo: Kriza na Bliskom istoku Tramp: Uskoro ću odlučiti da li da uništim režim u Iranu ili ne
Euronews pre 1 satjoš 9 povezanih
Pentagon razmatra povlačenje i do 40.000 američkih vojnika iz Evrope
Sputnik pre 1 satjoš 9 povezanih