Povezane vesti

Svi bruje o izgledu Lune Đogani: Pojavila se na gala događaju sa Markom - dekolte do pupka, a šlic do kuka

Svi bruje o izgledu Lune Đogani: Pojavila se na gala događaju sa Markom - dekolte do pupka, a šlic do kuka

Telegraf pre 24 sata
Poznati rijaliti par, Luna Đogani i Marko Miljković, pojavili su se večeras na gala događaju u Beogradu, vidno doterani. Luna je za ovu priliku obukla dugu, crnu haljinu koja ima duboki dekolte, kao i šlic koji se proteže do butine i ističe njenu figuru… »
Milica Pavlović se obratila Atini i Niki! Pevačica nije dobro sa Karleušom, a sada je napravila ozbiljan korak: Videla sam…

Milica Pavlović se obratila Atini i Niki! Pevačica nije dobro sa Karleušom, a sada je napravila ozbiljan korak: Videla sam…

Kurir pre 2 sata
Među poznatima koji su se pojavili na gala događaju u Beogradu bila je i muzička zvezda Milica Pavlović, koja je za ovu priliku odabrala nežno roze haljinu. Model je istakao njenu figuru, dok je celokupan stajling upotpunila diskretnom ogrlicom i blagim… »
"Ne očekujem da me zove na babine!" Goga Gačić zanemela na pomen alimentacije i bivšeg supruga Marka

"Ne očekujem da me zove na babine!" Goga Gačić zanemela na pomen alimentacije i bivšeg supruga Marka

Blic pre 3 sata
Goga Gačić je zablistala na proslavi 30 godina Blica u elegantnom izdanju i privukla pažnju medija. Pevačica je podelila pozitivne vesti o svojoj deci, ističući porodične uspehe kao razlog dobrog raspoloženja. Pevačica Goga Gačić privukla je sve poglede… »
"Dobro je priznala posle godinu dana!" Marko Miljković odbrusio Kiji Kockar: "Nije mi jasno šta je htela da priča"

"Dobro je priznala posle godinu dana!" Marko Miljković odbrusio Kiji Kockar: "Nije mi jasno šta je htela da priča"

Blic pre 3 sata
Luna Đogani i Marko Miljković pojavili su se na događaju u elegantnim crnim kombinacijama i privukli pažnju medija. Otvoreno su govorili o roditeljstvu i emotivnim izazovima odvajanja od dece zbog javnih događaja. Poznati rijaliti par i bračni partneri… »
Milica Pavlović se javno obratila Karleušinim ćerkama, otkrila kakve su Atina i Nika: "Nisam imala prilike..."

Milica Pavlović se javno obratila Karleušinim ćerkama, otkrila kakve su Atina i Nika: "Nisam imala prilike..."

Telegraf pre 3 sata
Među poznatima koji su se pojavili na gala događaju u Beogradu bila je i muzička zvezda Milica Pavlović, koja je za ovu priliku odabrala nežno roze haljinu. Model je istakao njenu figuru, dok je celokupan stajling upotpunila diskretnom ogrlicom i blagim… »
"Posle godinu dana je priznala..." Luna i Marko brutalno o Kiji Kockar, pomenuli i Slobu: "Ne javljamo se!"

"Posle godinu dana je priznala..." Luna i Marko brutalno o Kiji Kockar, pomenuli i Slobu: "Ne javljamo se!"

Telegraf pre 4 sati
Luna Đogani i Marko Miljković pojavili su se večeras na gala događaju u Beogradu, a za ovu priliku oboje su se odlučili za elegantna, crna izdanja. Luna je privukla pažnju dugom crnom haljinom sa dubokim dekolteom i visokim šlicem koji je istakao njenu… »

Vesti dana »