Povezane vesti
"Zvezdana noć" na Malom Kalemegdanu, Navaro oduševio navijače i progovorio na srpskom: "Borićemo se..."
Telegraf pre 1 dan
Košarkaški klub Crvena zvezda najavio je novu sezonu sada već tradicionalnom "Zvezdanom noći" na Malom Kalemegdanu. - Ponosan sam što sam trener Zvezde, borićemo se i vredno raditi da imamo dobru sezonu. Napred Zvezda - rekao je novi trener Ibon Navaro… »
"Zvezdana noć" na Malom Kalemgdanu; Navaro na srpskom: Borićemo se za dobru sezonu
RTV pre 4 sati
BEOGRAD - Košarkaški klub Crvena zvezda najavio je novu sezonu sada već tradicionalnom "Zvezdanom noći" na Malom Kalemegdanu. "Ponosan sam što sam trener Zvezde, borićemo se i vredno raditi da imamo dobru sezonu. Napred Zvezda", rekao je novi trener Ibon… »
(Foto, video) "Zvezdana noć" na Malom Kalemegdanu Teodosić: "Važno je da Zvezdina deca igraju u Zvezdi"; Navaro na srpskom…
Dnevnik pre 4 sati
Košarkaški klub Crvena zvezda najavio je novu sezonu sada već tradicionalnom "Zvezdanom noći" na Malom Kalemegdanu. "Ponosan sam što sam trener Zvezde, borićemo se i vredno raditi da imamo dobru sezonu. Napred Zvezda", rekao je novi trener Ibon Navaro na… »
Crveno-bela na noć na Malom Kalemegdanu! Teodosić: Važno je da Zvezdina deca igraju u Zvezdi
Kurir pre 5 sati
Tom prilikom se prisutnima obratio novi sportski direktor Zvezde Miloš Teodosić sa željom da sezona bude uspešna. "Drago mi je što ste ovde. Veliko hvala svima koji su učestvovali u organizaciji ovog događaja. Napravili smo nekoliko promena, kako u… »
„Zvezdana noć“ na Malom Kalemegdanu: Navaro na srpskom oduševio navijače
Sputnik pre 5 sati
Košarkaški klub Crvena zvezda tradicionalnom „Zvezdanom noći“ na Malom Kalemegdanu zvanično je najavio novu sezonu, a najviše pažnje privukao je novi trener Ibon Navaro. Španski stručnjak obratio se prisutnima na srpskom jeziku i oduševio navijače. Na… »
Teodosić poslao poruku navijačima Crvene zvezde: "Dajte nam malo vremena i prostora"
Mondo pre 6 sati
Crvena zvezda je na Malom Kalemegdanu predstavila novu sezonu "Zvezdaškom noći", a na samom događaju se obratio i legendarni Miloš Teodosić. Novi sportski direktor crveno-belih nije krio zadovoljstvo zbog početka nove sezone, a naglasio je i da će timu… »
Teodosić: Pružite nam podršku tokom početnog perioda, znači nam previše
Euronews pre 6 sati
Košarkaški klub Crvena zvezda najavio je novu sezonu sada već tradicionalnom "Zvezdanom noći" na Malom Kalemegdanu. Na ovom događaju, Miloš Teodosić se prvi put posle predstavljanja u klubu obratio javnosti kao sportski direktor crveno-belih. "Zaista mi… »
Zvezdaška noć na Kalemegdanu: Teodosić, Dobrić i Navaro poslali poruke pred novu sezonu!
Hot sport pre 6 sati
Crveno-bela porodica okupila se na Malom Kalemegdanu, gde je uz muziku i druženje obeležen početak novog poglavlja Crvene zvezde! Nova sezona sve je bliže, a Crvena zvezda okupila je svoje navijače na mestu koje ima posebno značenje za klub. Na Malom… »
Miloš Teodosić poslao jaku poruku navijačima Zvezde pred početak nove sezone (video)
Večernje novosti pre 6 sati
Miloš Teodosić prvi put se javno obratio u ulozi sportskog direktora Crvene zvezde, tri meseca nakon što je preuzeo novu funkciju u klubu. Foto: KK Crvena zvezda Legendarni Teo govorio je na tradicionalnoj manifestaciji "Zvezdana noć", gde je pozdravio… »
Teodosić: "Važno je da Zvezdina deca igraju u Zvezdi"
B92 pre 6 sati
Crvena zvezda je organizovala druženje na Kalemegdanu, a tom prilikom se prisutnima obratio Miloš Teodosić. Sportski direktor Zvezde se obratio sa željom da sezona bude uspešna. "Drago mi je što ste ovde. Veliko hvala svima koji su učestvovali u… »
„Zvezdana noć” na Malom Kalemgdanu
Politika pre 6 sati
Novi trener Ibon Navaro na srpskom: „Borićemo se za dobru sezonu”. Košarkaški klub Crvena zvezda najavio je novu sezonu sada već tradicionalnom „Zvezdanom noći” na Malom Kalemegdanu. „Ponosan sam što sam trener Zvezde, borićemo se i vredno raditi da… »
Vesti dana »
Svetski zvaničnici reagovali na presudu Tačiju i ostalim liderima OVK
Danas pre 4 satijoš 8 povezanih
SAD moraju biti pripravne i za bitke oko - Meseca, rekao šef Združenog generalštaba SAD
Beta pre 3 satajoš 1 povezana
Barselona postigla sedam golova: Perfektan start, Rafinja i Kanselo zablistali
Nova pre 3 satajoš 3 povezane