Povezane vesti
"Glasine o mom ponašanju na setu su istinite", Tom Kruz potvrdio loš glas koji ga bije: "Takav sam - kakav sam"
Kurir pre 4 dana
Tom Kruz se osvrnuo na glasine da je na filmskim setovima izuzetno zahtevan saradnik i potvrdio da u njima ima istine. Glumac, čija se karijera proteže decenijama s ulogama u filmovima poput "Širom zatvorenih očiju" i "Džeri Magvajer", te blokbasterima… »
Tom Kruz priznao da je zahtevan na snimanjima: "Glasine su istinite"
Euronews pre 4 dana
Tom Kruz ima samo jedan zahtev za svoje buduće kolege: da budu jednako posvećeni poslu kao i on. Čuveni glumac, poznat po intenzivnom pristupu radu, ostvario je uloge u holivudskim hitovima "Kišni čovek", "Rođen 4. jula" i "Džeri Megvajer", a prošle… »
Vesti dana »
Još samo nekoliko sati za 6.000 dinara: Večeras se zatvara prijava, zna se kad novac stiže na račune
Telegraf pre 36 minutajoš 24 povezane
Izbori u Rusiji nisu nikog iznenadili, ali je ključno kako će ih Kremlj koristiti: BBC urednik
BBC News pre 51 minutajoš 25 povezanih
RHMZ: Posle toplih dana, u Novi Sad stigla promena vremena, evo šta nas čeka do kraja sedmice
Moj Novi Sad pre 50 minutajoš 24 povezane
Danas je veliki praznik: Vernici danas proslavljaju Rođenje Presvete Bogorodice - Malu Gospojinu
RINA pre 16 minutajoš 17 povezanih
AFD pobedio na izborima u Meklenburgu-Zapadnoj Pomeraniji, Levica u Berlinu - Mercov debakl
RTS pre 16 minutajoš 14 povezanih