Povezane vesti

Tramp najavio ukidanje američkih carina na irski viski

Tramp najavio ukidanje američkih carina na irski viski

Sputnik pre 6 dana
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je tokom boravka na golf turniru na terenu u vlasništvu njegove porodice u zapadnoj Irskoj da će ukinuti američke carine na irski viski. Njegova izjava na kraju dvodnevne posete Irskoj dočekana je u nedelju ovacijama… »
Tramp najavio ukidanje američke carine na irski viski: Irski proizvođači konačno odahnuli

Tramp najavio ukidanje američke carine na irski viski: Irski proizvođači konačno odahnuli

Blic pre 6 dana
Trampova izjava predstavlja pobedu za irsku vladu i ističe njegov lični pristup trgovinskoj politici Irski proizvođači viskija pozdravili su ovu odluku, jer su se već duže vreme zalagali za smanjenje carina na svoj proizvod Predsednik SAD Donald Tramp… »
Tramp najavio ukidanje američke carine na irski viski

Tramp najavio ukidanje američke carine na irski viski

Politika pre 6 dana
Irski viski i druga roba iz Evropske unije uglavnom podležu carini od 10 odsto. NjUJORK - Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je tokom boravka na golf turniru na terenu u vlasništvu njegove porodice u zapadnoj Irskoj da će ukinuti američke carine na… »
"Svi mi dosađuju zbog toga": Tramp povlači carine na irski viski, potez odjeknuo i preko britanske granice

"Svi mi dosađuju zbog toga": Tramp povlači carine na irski viski, potez odjeknuo i preko britanske granice

Telegraf pre 6 dana
Američki predsednik Donald Tramp najavio je da će ukinuti carine na irski viski, a odluku je saopštio na prilično neuobičajenom mestu - tokom ceremonije dodele trofeja na golf turniru Irish Open. Tramp je u nedelju u Danbegu rekao da su ga praktično svi… »
Tramp ukida carine na irski viski

Tramp ukida carine na irski viski

B92 pre 6 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da će ukinuti carinu od 15 odsto na irski viski, saopštivši tu odluku tokom ceremonije dodele nagrada na turniru Amgen Irish Open, održanom u njegovom rizortu Dunbeg u okrugu Kler u nedelju. "Svi su me molili… »

Vesti dana »