Povezane vesti
Lavrov: Planiran sastanak sa Rubijom na marginama Generalne skupštine UN
Radio 021 pre 5 dana
Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov izjavio je danas da planira sastanak sa američkim državnim sekretarom Markom Rubijom na marginama Generalne skupštine Ujedinjenih nacija u Njujorku. "Imam zakazan sastanak sa njim, sa državnim sekretarom… »
Veliki preokret u pregovorima? Moskva je spremna na ustupke
B92 pre 5 dana
Rusija je spremna da nastavi pregovore o okončanju rata u Ukrajini, ukoliko je i Kijev spreman za njihov nastavak, izjavio je u utorak ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. "Nikada nismo odbili pregovore. Ako su naše kolege spremne, mislim da je… »
Lavrov: Planiran sastanak sa Rubijom na marginama Generalne skupštine UN
Insajder pre 5 dana
Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov izjavio je danas da planira sastanak sa američkim državnim sekretarom Markom Rubijom na marginama Generalne skupštine Ujedinjenih nacija u Njujorku. Foto: Maxim Shipenkov/Pool Photo via AP „Imam zakazan… »
Lavrov: Planiran sastanak sa Rubijom na marginama Generlane skupštine UN
Politika pre 5 dana
Rusija spremna na „razumne kompromise”, ali neće prihvatiti prisustvo NATO na svojim granicama. Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov izjavio je danas da planira sastanak sa američkim državnim sekretarom Markom Rubijom na marginama Generalne… »
Lavrov otkrio šta sledi: Sastanak sa Rubijom u NJujorku, Moskva spremna za razumne kompromise
Večernje novosti pre 5 dana
MINISTAR spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov izjavio je danas da planira sastanak sa američkim državnim sekretarom Markom Rubijom na marginama Generalne skupštine Ujedinjenih nacija u Njujorku. Foto: AP Photo/Alexander Zemlianichenko - Imam zakazan… »
„Imamo šta da kažemo“: Lavrov najavio nove pregovore i susret sa Rubiom u Njujorku
Sputnik pre 5 dana
Rusija je spremna za novu rundu pregovora o Ukrajini i „ima šta da kaže“, izjavio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov na okruglom stolu sa ambasadorima 110 država. On je naglasio da ruska strana od početka specijalne vojne operacije nijednom… »
Vesti dana »
Mali: Do večeras u ponoć prijava za novčanu naknadu od 6.000 dinara, od sutra isplata
Stav.life pre 0 minutajoš 26 povezanih
RHMZ: Posle toplih dana, u Novi Sad stigla promena vremena, evo šta nas čeka do kraja sedmice
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 24 povezane
Danas je Mala Gospojina: Šta narodno verovanje kaže o vremenu, jeseni i zimi
Naissus info pre 0 minutajoš 19 povezanih
Istorijsko poniženje i katastrofa u Nemačkoj: Merc doživeo potpuni debakl, Berlin dobija novu vlast?!
Mondo pre 2 satajoš 14 povezanih