Povezane vesti
Knežević posetio grob generala Mladića: Svaka ptica svome jatu i ja srpskom komandantu
Večernje novosti pre 18 dana
LIDER Demokratske narodne partije (DNP) Milan Knežević posetio je danas u Beogradu grob slavnog srpskog generala Ratka Mladića. Foto: Printskrin - Svaka ptica svome jatu I ja srpskom komandantu - piše u objavi lidera DNP-a na društvenim mrežama… »
Milan Knežević položio venac na grob generala Ratka Mladića
Sputnik pre 18 dana
Predsednik Demokratske narodne partije Crne Gore Milan Knežević položio je venac na grob generala Ratka Mladića na Topčiderskom groblju u Beogradu. "Svaka ptica svome jatu. I ja srpskom komandantu!", poručio je Kežević u objavi na društvenim mrežama… »
Milan Knežević položio venac na grob generala Ratka Mladića: "Svaka ptica svome jatu, i ja srpskom komandantu" (foto)
Euronews pre 18 dana
Predsednik Demokratske narodne partije (DNP) Crne Gore Milan Knežević položio je danas venac na grob generala Ratka Mladića na Topčiderskom groblju u Beogradu. "Svaka ptica svome jatu. I ja srpskom komandantu!", poručio je Kežević u objavi na Fejsbuku… »
Vesti dana »
Predstavljeni kandidati Studentske liste u Novom Pazaru: Poruke o suzbijanju korupcije i oslobađanju institucija od stranačkog uticaja (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 17 povezanih
Slaven Bilić o istorijskom debaklu Hrvatske: "Ovo da ne zaboravimo, već ceo život da zapamtimo"
Mondo pre 40 minutajoš 47 povezanih
Zverev protiv Đokovića u četvrtfinalu turnira u Pekingu
Serbian News Media pre 5 satijoš 40 povezanih