Povezane vesti
Karlik Džons besan, Euroleague Fantasy iznervirao pleja Partizana: "Oborili mi cenu, a gomilu sam uništio"
Telegraf pre 2 dana
Nova sezona Evrolige je sve bliže, a sa njom i nova borba za što bolji plasman u fantaziju. Dok treneri sklapaju timove i traže igrače koji bi mogli da donesu najveći učinak za uložen kredit, svoje viđenje predstojeće sezone dao je i jedan od ljudi koji… »
"Prošle sezone sam više koštao, to me pogađa..." Karlik Džons motivaciju pronalazi čak i u Fantaziju Evrolige
Večernje novosti pre 2 dana
Ostalo je još 10 dana do prvog meča Partizana u novoj sezoni Evrolige, a najbolji košarkaš crno-belih Karlik Džons dao je opširan intervju za Sportske.net. FOTO: Dusan Milenkovic/ATAImages “Mislim da sve to potiče iz mog vaspitanja i karaktera. Ljudi… »
(VIDEO) SK pomaže igračima fantazija: Imamo dobar tim za vas
Sport klub pre 2 dana
Nova sezona Evrolige počinje za devet dana, ekipe su u finišu pripremnog perioda, a igrači fantazija u niskom startu. Koga staviti u tim, ko može da donese veliki broj fantazi poena iz „druge ruke“, koga staviti za trenera… Ovo se samo neke od dilema… »
Vesti dana »
Fon der Lajen: EU nastavlja da podržava Ukrajinu; Fico i Tusk stižu u Kijev
RTS pre 2 minutajoš 1 povezana
SAD: Delegaciji Irana dozvoljeno učešće na GS UN; nastavljeni napadi Saudijske Arabije i Huta
RTS pre 31 minutajoš 2 povezane
Merc razočaran: Doba bezuslovnog prijateljstva između SAD i Evrope je završeno
Kurir pre 6 satijoš 2 povezane
Ujedinjeni u mržnji protiv Srba: Sramna reakcija Hrvatske na presudu Tačiju i liderima OVK: "Braniće nezavisnost Kosova svim sredstvima"
Blic pre 21 minutajoš 2 povezane
Evo gde će pljuštati ujutro, a gde posle podne: Temperatura od 24 do 32
Telegraf pre 1 satjoš 6 povezanih