Povezane vesti

Karlik Džons besan, Euroleague Fantasy iznervirao pleja Partizana: "Oborili mi cenu, a gomilu sam uništio"

Karlik Džons besan, Euroleague Fantasy iznervirao pleja Partizana: "Oborili mi cenu, a gomilu sam uništio"

Telegraf pre 2 dana
Nova sezona Evrolige je sve bliže, a sa njom i nova borba za što bolji plasman u fantaziju. Dok treneri sklapaju timove i traže igrače koji bi mogli da donesu najveći učinak za uložen kredit, svoje viđenje predstojeće sezone dao je i jedan od ljudi koji… »
"Prošle sezone sam više koštao, to me pogađa..." Karlik Džons motivaciju pronalazi čak i u Fantaziju Evrolige

"Prošle sezone sam više koštao, to me pogađa..." Karlik Džons motivaciju pronalazi čak i u Fantaziju Evrolige

Večernje novosti pre 2 dana
Ostalo je još 10 dana do prvog meča Partizana u novoj sezoni Evrolige, a najbolji košarkaš crno-belih Karlik Džons dao je opširan intervju za Sportske.net. FOTO: Dusan Milenkovic/ATAImages “Mislim da sve to potiče iz mog vaspitanja i karaktera. Ljudi… »
(VIDEO) SK pomaže igračima fantazija: Imamo dobar tim za vas

(VIDEO) SK pomaže igračima fantazija: Imamo dobar tim za vas

Sport klub pre 2 dana
Nova sezona Evrolige počinje za devet dana, ekipe su u finišu pripremnog perioda, a igrači fantazija u niskom startu. Koga staviti u tim, ko može da donese veliki broj fantazi poena iz „druge ruke“, koga staviti za trenera… Ovo se samo neke od dilema… »

Vesti dana »