Povezane vesti

Misterija smrti Giške! Predosetio likvidaciju, pa poručio: "Znam da će me tamo ubiti, svoje dželate čekam nasmejan"

Misterija smrti Giške! Predosetio likvidaciju, pa poručio: "Znam da će me tamo ubiti, svoje dželate čekam nasmejan"

Mondo pre 1 dan
Od ubistva Đorđa Božovića Giške na ratištu u Gospiću prošlo je 35 godina, a njegova smrt i dalje je misterija. Svoju kriminalnu "karijeru" Đorđe Božović Giška je započeo 1974. hapšenjem u Belgiji, nedugo zatim usledilo je drugo u Francuskoj do kojeg je… »
"On je rođen za smrt" 35 godina misterije ko je ubio Gišku: Počeo u Belgiji, a završio na ratištu u Gospiću

"On je rođen za smrt" 35 godina misterije ko je ubio Gišku: Počeo u Belgiji, a završio na ratištu u Gospiću

Blic pre 1 dan
Misterija oko njegove smrti na ratištu kod Gospića traje već 35 godina i zvanično nije utvrđeno ko ga je ubio Posmrtni ostaci Giške preneti su 2017. u rodno selo njegove porodice, u skladu sa njegovom poslednjom željom Od ubistva Đorđa Božovića Giške na… »
"Ubili su ga razarajućim dum-dum metkom, umro mi je na rukama" Prošlo je 35 godina od smrti Đorđa Božovića Giške

"Ubili su ga razarajućim dum-dum metkom, umro mi je na rukama" Prošlo je 35 godina od smrti Đorđa Božovića Giške

Kurir pre 1 dan
Danas se navršava 35 godina od ubistva komandanta Srpske garde Đorđa Božovića Giške, koji je stradao u ratnoj zoni kod Gospića, u Hrvatskoj. Danas je u dnevnim novinama osvanula čitulja povodom godišnjice njegove smrti. - Ne zaboravljamo te, uvek ćeš… »

Vesti dana »