Povezane vesti
Misterija smrti Giške! Predosetio likvidaciju, pa poručio: "Znam da će me tamo ubiti, svoje dželate čekam nasmejan"
Mondo pre 1 dan
Od ubistva Đorđa Božovića Giške na ratištu u Gospiću prošlo je 35 godina, a njegova smrt i dalje je misterija. Svoju kriminalnu "karijeru" Đorđe Božović Giška je započeo 1974. hapšenjem u Belgiji, nedugo zatim usledilo je drugo u Francuskoj do kojeg je… »
"On je rođen za smrt" 35 godina misterije ko je ubio Gišku: Počeo u Belgiji, a završio na ratištu u Gospiću
Blic pre 1 dan
Misterija oko njegove smrti na ratištu kod Gospića traje već 35 godina i zvanično nije utvrđeno ko ga je ubio Posmrtni ostaci Giške preneti su 2017. u rodno selo njegove porodice, u skladu sa njegovom poslednjom željom Od ubistva Đorđa Božovića Giške na… »
"Ubili su ga razarajućim dum-dum metkom, umro mi je na rukama" Prošlo je 35 godina od smrti Đorđa Božovića Giške
Kurir pre 1 dan
Danas se navršava 35 godina od ubistva komandanta Srpske garde Đorđa Božovića Giške, koji je stradao u ratnoj zoni kod Gospića, u Hrvatskoj. Danas je u dnevnim novinama osvanula čitulja povodom godišnjice njegove smrti. - Ne zaboravljamo te, uvek ćeš… »
Vesti dana »
RHMZ: Promena vremena u Novom Sadu, evo šta nas očekuje narednih dana
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 22 povezane
U Rusiji danas počeli trodnevni izbori za Državnu dumu, prvi od početka rata u Ukrajini
Insajder pre 2 minutajoš 15 povezanih
Evropa strepi: Čeka se odluka o povlačenju trećine američkih vojnika sa Starog kontinenta!
Telegraf pre 1 satjoš 9 povezanih