Povezane vesti

Rat u Ukrajini: Zelenski: Rusija dva puta pokušala da obori avione u kojima sam putovao

Rat u Ukrajini: Zelenski: Rusija dva puta pokušala da obori avione u kojima sam putovao

Euronews pre 25 dana
Dan nakon što je predsednik SAD Donald Tramp objavio da su se zaraćene strane dogovorile o prekidu napada na energetski sektor, Rusija je dronovima napala benzinske pumpe u Kijevu, dok je Ukrajina uzvratila pogodivši rusku rafineriju na Volgi. U… »
UKRAJINSKA KRIZA: Gutereš izrazio spremnost da bude domaćin pregovora Rusije i Ukrajine

UKRAJINSKA KRIZA: Gutereš izrazio spremnost da bude domaćin pregovora Rusije i Ukrajine

RTV pre 24 dana
MOSKVA, KIJEV - Rat u Ukrajini – 1666. dan. U ruskom napadu na Zaporožje poginula jedna osoba, dok je u Odeskoj oblasti gađana lučka infrastruktura. NATO avion oborio je dron iznad Litvanije, a Danska i Rusija razmenile su optužbe posle incidenta sa… »
Petoro poginulo u napadu na autobus u Nikopolju; ruski genaral-major ubijen dronom na istoku Ukrajine

Petoro poginulo u napadu na autobus u Nikopolju; ruski genaral-major ubijen dronom na istoku Ukrajine

RTS pre 24 dana
Rat u Ukrajini – 1666. dan. Petoro ljudi je poginulo, a sedmoro ranjeno u ruskom napadu na autobus u Nikopolju u Ukrajini. Vlasti ukrajinske prestonice saopštile su da gore skladišta u Svjatošinskom okrugu, a železnica da je pogođen putnički voz… »
Dva pokušaja napada na avion Zelenskog

Dva pokušaja napada na avion Zelenskog

B92 pre 25 dana
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je sinoć da je Rusija poslednjih nedelja dva puta pokušala da napadne dronovima avion kojim je on putovao. "Moj predsednički avion je bio u Moldaviji i zato su napali Moldaviju. Kada smo se vraćali kući… »
Zelenski tvrdi: Rusija dva puta pokušala da pogodi avion kojim sam putovao

Zelenski tvrdi: Rusija dva puta pokušala da pogodi avion kojim sam putovao

Politika pre 25 dana
Kijev tvrdi da su ruski dronovi ugrozili let Zelenskog, Moldavija nije potvrdila. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je da je Rusija u poslednjih nedelja dva puta pokušala da napadne dronovima avion kojim je on putovao. „Moj predsednički… »
Zelenski: Rusija dva puta pokušala da obori avione kojima sam putovao poslednjih nedelja

Zelenski: Rusija dva puta pokušala da obori avione kojima sam putovao poslednjih nedelja

Telegraf pre 25 dana
Rusija je dva puta poslednjih nedelja napala avion kojim je putovao ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski, rekao je Zelenski za CBS News u ekskluzivnom intervjuu u utorak. "U Moldaviji je bio moj predsednički avion i zato su napali Moldaviju", rekao… »

Vesti dana »