Povezane vesti

Rat u Ukrajini: Zelenski: Rusija dva puta pokušala da obori avione u kojima sam putovao

Rat u Ukrajini: Zelenski: Rusija dva puta pokušala da obori avione u kojima sam putovao

Euronews pre 2 dana
Dan nakon što je predsednik SAD Donald Tramp objavio da su se zaraćene strane dogovorile o prekidu napada na energetski sektor, Rusija je dronovima napala benzinske pumpe u Kijevu, dok je Ukrajina uzvratila pogodivši rusku rafineriju na Volgi. U… »
UKRAJINSKA KRIZA: Gutereš izrazio spremnost da bude domaćin pregovora Rusije i Ukrajine

UKRAJINSKA KRIZA: Gutereš izrazio spremnost da bude domaćin pregovora Rusije i Ukrajine

RTV pre 1 dan
MOSKVA, KIJEV - Rat u Ukrajini – 1666. dan. U ruskom napadu na Zaporožje poginula jedna osoba, dok je u Odeskoj oblasti gađana lučka infrastruktura. NATO avion oborio je dron iznad Litvanije, a Danska i Rusija razmenile su optužbe posle incidenta sa… »
Petoro poginulo u napadu na autobus u Nikopolju; ruski genaral-major ubijen dronom na istoku Ukrajine

Petoro poginulo u napadu na autobus u Nikopolju; ruski genaral-major ubijen dronom na istoku Ukrajine

RTS pre 1 dan
Rat u Ukrajini – 1666. dan. Petoro ljudi je poginulo, a sedmoro ranjeno u ruskom napadu na autobus u Nikopolju u Ukrajini. Vlasti ukrajinske prestonice saopštile su da gore skladišta u Svjatošinskom okrugu, a železnica da je pogođen putnički voz… »
Dva pokušaja napada na avion Zelenskog

Dva pokušaja napada na avion Zelenskog

B92 pre 2 dana
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je sinoć da je Rusija poslednjih nedelja dva puta pokušala da napadne dronovima avion kojim je on putovao. "Moj predsednički avion je bio u Moldaviji i zato su napali Moldaviju. Kada smo se vraćali kući… »
Zelenski tvrdi: Rusija dva puta pokušala da pogodi avion kojim sam putovao

Zelenski tvrdi: Rusija dva puta pokušala da pogodi avion kojim sam putovao

Politika pre 2 dana
Kijev tvrdi da su ruski dronovi ugrozili let Zelenskog, Moldavija nije potvrdila. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je da je Rusija u poslednjih nedelja dva puta pokušala da napadne dronovima avion kojim je on putovao. „Moj predsednički… »
Zelenski: Rusija dva puta pokušala da obori avione kojima sam putovao poslednjih nedelja

Zelenski: Rusija dva puta pokušala da obori avione kojima sam putovao poslednjih nedelja

Telegraf pre 2 dana
Rusija je dva puta poslednjih nedelja napala avion kojim je putovao ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski, rekao je Zelenski za CBS News u ekskluzivnom intervjuu u utorak. "U Moldaviji je bio moj predsednički avion i zato su napali Moldaviju", rekao… »

Vesti dana »