Povezane vesti
Ko je Ajša Vilijams, nova direktorka Svetske banke za Srbiju? Vodila je milijarde vredne infrastrukturne projekte
Kurir pre 6 dana
Kancelarija Grupe Svetske banke u Srbiji dobila je novu direktorku, Ajšu Vilijams, iskusnu stručnjakinju za razvojno finansiranje i infrastrukturu. Na novoj poziciji biće zadužena za aktivnosti Grupe Svetske banke u Srbiji, koje obuhvataju javni i… »
Ko je Ajša Vilijams, nova direktorka Svetske banke za Srbiju?
Kamatica pre 6 dana
Kancelarija Grupe Svetske banke u Srbiji dobila je novu direktorku - na tu funkciju postavljena je Ajša Vilijams, iskusna stručnjakinja za razvojno finansiranje i infrastrukturu. Na novoj poziciji biće zadužena za aktivnosti Grupe Svetske banke u Srbiji… »
Promena na vrhu Svetske banke u Srbiji: Dolaze promene u zapošljavanju i investicijama?
Telegraf pre 6 dana
Grupa Svetske banke saopštila je danas da je Ajša Vilijams postavljena na mesto direktora kancelarije Grupe Svetske banke u Srbiji. Vilijams će nadgledati program i aktivnosti Grupe Svetske banke u zemlji i sarađivati sa partnerima iz javnog i privatnog… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju: Zahlađenje, kiša i razvedravanje
Naslovi.ai pre 3 satajoš 40 povezanih
Skup ispred Specijalnog suda: Svedoci u slučaju Generalštab trpe neverovatne pritiske
Beta pre 2 satajoš 22 povezane
Student o napadima na nosioce liste: Diskreditacija je nešto čime se oni bave već 14 godina
Nova pre 6 satijoš 13 povezanih
„Zorica ima svoj apartman, i ja bih da imam…“ Bojana otkrila sve o prohtevima Zorice Brunclik: „Prišla sam“
Telegraf pre 24 minutajoš 18 povezanih