Povezane vesti
Nakon Bekute, odlazak iz "Zvezda Granda" najavila i Ceca: Otkrila zašto je Ana otišla
Mondo pre 26 dana
Ceca Ražnatović pojavila se na snimanju "Zvezda Granda" u šik kombinaciji. Tom prilikom govorila je o odlasku Ane Bekute iz takmičenja, ali se i dotakla ćerke Anastasije koja se nedavno porodila. Pogledajte kako je Ceca izgledala kada se pojavila na… »
KAKO GLUMI DA MI SE RADUJE! Keba otkrio šta se desilo na Zvezdama Granda!
Svet & Skandal pre 25 dana
Poznati pevač Dragan Kojić Keba stigao je na snimanje prve epizode nove sezone popularnog muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ i tom prilikom podelio prve utiske sa medijima. Poznat po otvorenom stavu, pevač je otkrio da publika u predstojećim epizodama… »
"Opravdano je otišla... Jednog dana ću i ja": Ceca o odlasku Ane Bekute iz "Zvezda Granda"
Nova pre 25 dana
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović osvrnula se na odlazak koleginice Ane Bekute iz takmičenja "Zvezde Granda". Naime, Ana je nedavno saopštila da, nakon 12 godina koje je provela u žiriju, napušta takmičenje. Sada se, tim povodom, oglasila Ceca. "Ana… »
(Video) "Keba i ja smo se malo posvađali" Sanja Vučić otkrila da je tokom snimanja "Zvezda Granda" došlo do čarki, Milan…
Blic pre 25 dana
Vučić je istakla da postoji mogućnost da nekome od kandidata napiše pesmu za Pesmu za Evroviziju. Milan Mitrović smatra da su kandidati bili fantastični i da je žiri bio blag i brz u donošenju odluka. Sanja Vučić je na snimanju Zvezda Granda priznala da… »
Ovo se dugo nije desilo u Zvezdama Granda! Snežana Đurišić otkrila detalje sa snimanja: "Nisam bila tu do kraja" (video)
Blic pre 25 dana
Đorđe David istakao je dobru atmosferu i kvalitetnu komunikaciju među članovima žirija na početku sezone. Snežana Đurišić otkrila je da je na prvom snimanju učestvovalo 19 kandidata i niko nije eliminisan pre baraža. Snimanje muzičkog takmičenja „Zvezde… »
Nova pravila u "Zvezdama Granda": Keba o novoj sezoni takmičenja, progovorio o zategnutim odnosima u žiriju
Mondo pre 25 dana
Dragan Kojić Keba došao je na snimanje "Zvezda Granda" kada je otkrio kako je proteklo snimanje prve epizode takmičenja. Tom prilikom govorio je o promenama koje su zadesile popularno muzičko takmičenje. Pogledajte kako je Keba izgledao kada je došao na… »
"Jednog dana ću i ja..." Ceca progovorila o odlasku iz Zvezda Granda, pa komentarisala odluku Ane Bekute
Telegraf pre 25 dana
Muzička zvezda, Svetlana Ceca Ražnatović, pojavila se danas na snimanju nove epizode "Zvezda Granda" u veoma moćnoj, bež kombinaciji. Ceca je na kratko stala pred okupljene medije, pa progovorila o početku snimanja. - Jučerašnje snimanje je proteklo… »
Keba otkrio kako je protekao prvi dan snimanja: Promenjena su pravila u Zvezdama Granda, bilo je drame!
Kurir pre 25 dana
Dragan Kojić Keba došao je na snimanje " Zvezda Granda" i otkrio kako je proteklo snimanje prve epizode takmičenja. Otkrio je da su se pravila promenila, ali i otkrio da li je bilo svađa među članovima žirija. - Nije bilo nesuglasica, ali drame je bilo… »
"Jednog dana ću i ja otići iz Zvezda Granda" Ceca o odlasku Ane Bekute i ćerki Anastasiji: "Sad je Ilijan centar sveta" (video)…
Blic pre 25 dana
Ana Bekuta je objasnila da je odluku o pauzi donela zbog želje da se odmori i posveti karijeri na drugačiji način. Grand produkcija je izrazila zahvalnost Ani Bekuti i istakla da su joj vrata produkcije uvek otvorena za povratak. Ceca Ražnatović pojavila… »
(Video) "Glume da su mi se obradovali" Keba o članovima žirija, promeni pravila u "Zvezdama Granda" i Ani Bekuti: "Poslala nam…
Blic pre 25 dana
Nije želeo da otkrije ko mu se zaista nije obradovao, ali je spomenuo da mu je Ana nedostajala i da im je poslala poruku. Promenjena su pravila takmičenja, ali Keba nije želeo da otkrije detalje, najavljujući više informacija u subotu. Dragan Kojić Keba… »
Ceca stigla na snimanje Zvezda Granda, svi gledaju u jedan detalj: "Sevnuo" goli stomak, izgleda nikad moćnije
Telegraf pre 25 dana
Danas se na Košutnjaku održava drugi dan snimanja muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". Članovi žirija uveliko pristižu u studio, a došla je i muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović. Za drugu epizodu Ceca je odabrala udobniji, ali veoma efektan i… »