Povezane vesti
Nakon Bekute, odlazak iz "Zvezda Granda" najavila i Ceca: Otkrila zašto je Ana otišla
Mondo pre 2 dana
Ceca Ražnatović pojavila se na snimanju "Zvezda Granda" u šik kombinaciji. Tom prilikom govorila je o odlasku Ane Bekute iz takmičenja, ali se i dotakla ćerke Anastasije koja se nedavno porodila. Pogledajte kako je Ceca izgledala kada se pojavila na… »
KAKO GLUMI DA MI SE RADUJE! Keba otkrio šta se desilo na Zvezdama Granda!
Svet & Skandal pre 2 dana
Poznati pevač Dragan Kojić Keba stigao je na snimanje prve epizode nove sezone popularnog muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ i tom prilikom podelio prve utiske sa medijima. Poznat po otvorenom stavu, pevač je otkrio da publika u predstojećim epizodama… »
"Opravdano je otišla... Jednog dana ću i ja": Ceca o odlasku Ane Bekute iz "Zvezda Granda"
Nova pre 2 dana
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović osvrnula se na odlazak koleginice Ane Bekute iz takmičenja "Zvezde Granda". Naime, Ana je nedavno saopštila da, nakon 12 godina koje je provela u žiriju, napušta takmičenje. Sada se, tim povodom, oglasila Ceca. "Ana… »
(Video) "Keba i ja smo se malo posvađali" Sanja Vučić otkrila da je tokom snimanja "Zvezda Granda" došlo do čarki, Milan…
Blic pre 2 dana
Vučić je istakla da postoji mogućnost da nekome od kandidata napiše pesmu za Pesmu za Evroviziju. Milan Mitrović smatra da su kandidati bili fantastični i da je žiri bio blag i brz u donošenju odluka. Sanja Vučić je na snimanju Zvezda Granda priznala da… »
Ovo se dugo nije desilo u Zvezdama Granda! Snežana Đurišić otkrila detalje sa snimanja: "Nisam bila tu do kraja" (video)
Blic pre 2 dana
Đorđe David istakao je dobru atmosferu i kvalitetnu komunikaciju među članovima žirija na početku sezone. Snežana Đurišić otkrila je da je na prvom snimanju učestvovalo 19 kandidata i niko nije eliminisan pre baraža. Snimanje muzičkog takmičenja „Zvezde… »
Nova pravila u "Zvezdama Granda": Keba o novoj sezoni takmičenja, progovorio o zategnutim odnosima u žiriju
Mondo pre 2 dana
Dragan Kojić Keba došao je na snimanje "Zvezda Granda" kada je otkrio kako je proteklo snimanje prve epizode takmičenja. Tom prilikom govorio je o promenama koje su zadesile popularno muzičko takmičenje. Pogledajte kako je Keba izgledao kada je došao na… »
"Jednog dana ću i ja..." Ceca progovorila o odlasku iz Zvezda Granda, pa komentarisala odluku Ane Bekute
Telegraf pre 2 dana
Muzička zvezda, Svetlana Ceca Ražnatović, pojavila se danas na snimanju nove epizode "Zvezda Granda" u veoma moćnoj, bež kombinaciji. Ceca je na kratko stala pred okupljene medije, pa progovorila o početku snimanja. - Jučerašnje snimanje je proteklo… »
Keba otkrio kako je protekao prvi dan snimanja: Promenjena su pravila u Zvezdama Granda, bilo je drame!
Kurir pre 2 dana
Dragan Kojić Keba došao je na snimanje " Zvezda Granda" i otkrio kako je proteklo snimanje prve epizode takmičenja. Otkrio je da su se pravila promenila, ali i otkrio da li je bilo svađa među članovima žirija. - Nije bilo nesuglasica, ali drame je bilo… »
"Jednog dana ću i ja otići iz Zvezda Granda" Ceca o odlasku Ane Bekute i ćerki Anastasiji: "Sad je Ilijan centar sveta" (video)…
Blic pre 2 dana
Ana Bekuta je objasnila da je odluku o pauzi donela zbog želje da se odmori i posveti karijeri na drugačiji način. Grand produkcija je izrazila zahvalnost Ani Bekuti i istakla da su joj vrata produkcije uvek otvorena za povratak. Ceca Ražnatović pojavila… »
(Video) "Glume da su mi se obradovali" Keba o članovima žirija, promeni pravila u "Zvezdama Granda" i Ani Bekuti: "Poslala nam…
Blic pre 2 dana
Nije želeo da otkrije ko mu se zaista nije obradovao, ali je spomenuo da mu je Ana nedostajala i da im je poslala poruku. Promenjena su pravila takmičenja, ali Keba nije želeo da otkrije detalje, najavljujući više informacija u subotu. Dragan Kojić Keba… »
Ceca stigla na snimanje Zvezda Granda, svi gledaju u jedan detalj: "Sevnuo" goli stomak, izgleda nikad moćnije
Telegraf pre 2 dana
Danas se na Košutnjaku održava drugi dan snimanja muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". Članovi žirija uveliko pristižu u studio, a došla je i muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović. Za drugu epizodu Ceca je odabrala udobniji, ali veoma efektan i… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Sunčano i toplo do kraja nedelje, od ponedeljka osveženje i kiša
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 42 povezane
(Foto) Studenti biciklima započeli akciju "Čuvari Ustava": "Ne čekamo da Srbija dođe do nas - mi idemo kroz nju"
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 37 povezanih
Trinkijeri bez ustručavanja o Partizanu: „Na papiru to izgleda fantastično!“
Hot sport pre 42 minutajoš 29 povezanih
Kanada na putu ka pridruženju EU: novi odnos bez punopravnog članstva
Politika pre 2 satajoš 60 povezanih