Povezane vesti
Nosilac Studentske liste Ilija Srdanović za 021.rs: "Ja uopšte nisam važan, Srbija nam je bitna"
Radio 021 pre 6 dana
"Svi mi smo spremni da podnesemo sve moguće žrtve da bismo došli do cilja, a to je oslobođenje društva", kaže za 021.rs Ilija Srdanović, nosilac Studentske liste na predstojećim parlamentarnim izborima. Studenti u blokadi predstavili su listu kandidata… »
Predvodnik Studentske liste dr Ilija Srdanović za Nova.rs: Ponosan sam što su me studenti odabrali, nastaviću da lečim…
Nova pre 5 dana
Doktor Ilija Srdanović, kardiolog i profesor na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu, prvi je na studentskoj listi za predstojeće izbore. On za Nova.rs kaže da je ponosan što su ga izabrali, da smatra da je samo prvi među jednakima i poručuje da posao… »
Ilija Srdanović: Ponosan sam što su me studenti odabrali, neću odustati od svog posla lekara
N1 Info pre 5 dana
Doktor Ilija Srdanović, kardiolog i profesor na Medicinskom fakultetu u Novom Sadu, prvi je na studentskoj listi za predstojeće izbore. On za Nova.rs kaže da je ponosan što su ga izabrali, da smatra da je samo prvi među jednakima i poručuje da posao… »
Vesti dana »
BBC: Izbori u Rusiji nisu nikoga iznenadili, ali je ključno kako će ih Kremlj koristiti
Pravo u centar pre 8 minutajoš 31 povezana
Za 6.000 dinara prijavilo se 1,69 miliona građana: Rok ističe večeras, Mali otkrio kada kreće isplata
NIN pre 33 minutajoš 25 povezanih
Prognoza vremena za ponedeljak, 21. septembar: Umereno oblačno i svežije, ujutru kratkotrajna kiša
Serbian News Media pre 1 satjoš 24 povezane