Povezane vesti

Kin besan: Prestao sam da ih žalim i počeo sam da se smejem

Kin besan: Prestao sam da ih žalim i počeo sam da se smejem

Sport klub pre 15 sati
Roj Kin izrekao je (ponovo) niz kritika na sve u Mančester junajtedu nakon eliminacije od Brajtona u Liga kupu. Vodio je Junajted 2:0 u desetom minutu, a na kraju je izgubio 2:3. I to pred svojim navijačima. Nije se Junajtedu duže od 50 godina dogodilo… »
Karik: "Ne osećam pritisak"

Karik: "Ne osećam pritisak"

B92 pre 18 sati
Mančester junajted je ispao iz Liga Kupa, uprkos tome što je imao prednost od 2:0. Brajton je uspeo da preokrene na gostujućem terenu i izbaci Crvene đavola, a trener Majkl Karik je izjavio da se ne oseća pod pritiskom. "Naravno da možemo da preokrenemo… »
Mančester junajted prokockao dva gola prednosti – Brajton iznenadio na "Old Trafordu"

Mančester junajted prokockao dva gola prednosti – Brajton iznenadio na "Old Trafordu"

RTS pre 21 sat
Fudbaleri Mančester junajteda eliminisani su u šesnaestini finala Liga kupa, pošto su na svom terenu poraženi od Brajtona rezultatom 3:2. Domaćin je sjajno počeo utakmicu i već posle deset minuta imao dva gola prednosti. Šea Lejsi je u osmom minutu doveo… »
Mančester Junajted vodio, pa ispao od Brajtona

Mančester Junajted vodio, pa ispao od Brajtona

Politika pre 1 dan
Junajted je vodio 2:0 golovima Šea Lejsija u osmom i Mejsona Maunta u 10. minutu, ali je u nastavku usledio šokantan preokret. MANČESTER – Fudbaleri Mančester Junajteda eliminisani su u šeenaestini finala Liga kupa, pošto su večeras poraženi na Old… »

Vesti dana »