Povezane vesti
"Hteo sam da se zapalim, nikome ovo ne bih poželeo": Vanja Marinković o paklu koji je prošao u Partizanu
Mondo pre 1 sat
Kapiten Partizana Vanja Marinković podneo je najveći teret prošle sezone, a nije ga zaobišla ni teška povreda. Dok polako privodi oporavak kraju, pokušava da zaboravi na dešavanja iz Humske, odlazak Željka Obradovića, bunt navijača i loše rezultate... U… »
"Hteo sam da se zapalim posle toga!" Marinković otvorio dušu o svemu što se dešavalo u Partizanu: "Svaki normalan čovek bi…
Kurir pre 1 sat
Vanja Marinković je prošle sezone prošao kroz pravi košarkaški vrtlog u Partizanu. Promene, turbulencije, ogroman pritisak i na kraju teška povreda ostavili su dubok trag na kapitenu crno-belih, koji sada, dok privodi oporavak kraju, prvi put otvoreno… »
Marinković: "Hteo sam da se 'zapalim" - razmišljao sam da odem iz Partizana"
B92 pre 1 sat
Vanja Marinković se oporavlja od teške povrede, a sada je poznato kada bi mogao otprilike da se vrati na parket. Ukoliko sve protekne prema planu i dobije zeleno svetlo lekara, ponovo bi mogao da zaigra krajem oktobra ili početkom novembra. "Osećam se… »
Marinković: "I wanted to get out of there" - I was considering leaving Partizan
B92 pre 1 sat
Vanja Marinković is recovering from a serious injury, and it is now known roughly when he could return to the court. If everything goes according to plan and he receives medical clearance, he could return to the court in late October or early November… »
Vanja Marinković nikad iskreniji: Hteo sam da se zapalim!
Hot sport pre 2 sata
Vanja Marinković polako privodi kraju jedan od najtežih perioda u karijeri. Kapiten Partizana oporavlja se od operacije, a prema trenutnim procenama na teren bi mogao da se vrati krajem oktobra ili početkom novembra. U velikom intervjuu za Sportske.net… »
"Hteo sam da se zapalim, razmišljao sam da odem iz Partizana": Marinković otvorio dušu o onome što se dešavalo u Humskoj
Nova pre 1 sat
Sve je moglo da bude drugačije. Vanja Marinković sada otkriva kroz šta je prošao i šta se sve dešavalo u klubu. Vanja Marinković nalazi se u završnoj fazi oporavka od teške povrede, a kapiten Partizana otkrio je kada bi ponovo mogao da se nađe na… »
"Stres kroz koji sam prošao prošle godine ne bih poželeo nikom..." Vanja Marinković o Partizanu, povredi...
Večernje novosti pre 2 sata
Reprezentativac Srbije i košarkaš Partizana, Vanja Marinković, i dalje se oporavlja od povrede. Za sada oporavak de u dobrom smeru i ako sve protekne po planu trebalo bi najkasnije do početka novembra da se vrati na teren. Za sportske je dao opširan… »
Vesti dana »
'Smešno': Tramp o ideji šefice EU da Kanada postane pridruženi član evropskog bloka
BBC News pre 1 satjoš 36 povezanih
Studenti krenuli u biciklističku turu po Srbiji: Pridružuje im se i prvi na njihovoj listi doktor Ilija Srdanović VIDEO
Nova pre 1 satjoš 16 povezanih
Predstavnički dom usvojio zakon o sankcijama protiv Rusije i prosledio ga Trampu
N1 Info pre 2 satajoš 16 povezanih
Kup šampiona ide fudbalerima Intera, Mesi postigao 100. gol za klub iz Majamija
Večernje novosti pre 2 satajoš 16 povezanih