Povezane vesti

„OD TOGA SE ČOVEK NIKAD NE OPORAVI“ Dejan Dragojević skroman u bolu nakon gubitka bebe: „Pokušao sam da sakrijem, ali saznalo…

„OD TOGA SE ČOVEK NIKAD NE OPORAVI“ Dejan Dragojević skroman u bolu nakon gubitka bebe: „Pokušao sam da sakrijem, ali saznalo…

Svet & Skandal pre 2 dana
Bivši rijaliti učesnik Dejan Dragojević, pojavio se sinoć na Blic žurki u društvu brata Davida Dragojevića. Tom prilikom je govorio o bolnom gubitku sa kojim su se on i njegova izabranica Jovana nedavno suočili. Iako je pokušavao da privatnu dramu sačuva… »
"Od toga se čovek nikad ne oporavi" Dejan Dragojević prvi put u javnosti nakon što su on i supruga izgubili bebu: "Pokušao sam…

"Od toga se čovek nikad ne oporavi" Dejan Dragojević prvi put u javnosti nakon što su on i supruga izgubili bebu: "Pokušao sam…

Blic pre 2 dana
Dejan Dragojević se pojavio na događaju sa bratom Davidom i prvi put javno govorio o gubitku bebe koji je doživeo sa partnerkom Jovanom. Naglasio je koliko je teško prebroditi takvu bol i ponudio podršku parovima koji prolaze kroz isto. Bivši rijaliti… »
Dejan Dragojević se pojavio u javnosti, govorio o gubitku bebe: "Čovek se od toga nikada potpuno ne oporavi"

Dejan Dragojević se pojavio u javnosti, govorio o gubitku bebe: "Čovek se od toga nikada potpuno ne oporavi"

Telegraf pre 2 dana
Pobednik ''Zadruge 5'', Dejan Dragojević, pojavio se večeras na jednom prestoničkom događaju u društvu svog brata Davida Dragojevića. Dejan je tom prilikom progovorio o aktuelnoj sezoni ''Elite'', te je otkrio kako gleda na trenutna dešavanja u Beloj… »

Vesti dana »