Povezane vesti

Kandidat za generalnog sekretara UN: Spremna sam za direktan dijalog sa Rusijom i Ukrajinom

Kandidat za generalnog sekretara UN: Spremna sam za direktan dijalog sa Rusijom i Ukrajinom

Sputnik pre 22 sata
Kandidat za generalnog sekretara UN Karolin Rodriges-Birket izjavila je da je, ukoliko bude izabrana, spremna da direktno razgovara sa predstavnicima Rusije i Ukrajine kako bi doprinela pronalaženju mirnog rešenja sukoba. Prema njenim rečima, generalni… »
Kandidatkinja za generalnog sekretara UN: Spremna sam da razgovaram direktno sa Rusijom i Ukrajinom

Kandidatkinja za generalnog sekretara UN: Spremna sam da razgovaram direktno sa Rusijom i Ukrajinom

Euronews pre 23 sata
Kandidatkinja za funkciju generalnog sekretara Ujedinjenih nacija Kerolajn Rodriges-Birket izjavila je da je, ukoliko bude izabrana na tu funkciju, spremna da direktno razgovara sa Rusijom i Ukrajinom kako bi se došlo do mirnog rešenja sukoba. "Spremna… »
Hoće li žena sesti u fotlju šefa UN? Kerolajn Rodriges-Birket spremna da sedne za sto sa Putinom i Zelenskim

Hoće li žena sesti u fotlju šefa UN? Kerolajn Rodriges-Birket spremna da sedne za sto sa Putinom i Zelenskim

Večernje novosti pre 23 sata
KANDIDATKINjA za funkciju generalnog sekretara Ujedinjenih nacija, Kerolajn Rodriges-Birket iz Gvajane, izjavila je da je, ukoliko bude izabrana na tu funckiju, spremna da direktno razgovara sa Rusijom i Ukrajinom kako bi se došlo do mirnog rešenja… »
Kandidatkinja za šefa UN: Spremna sam za direktan dijalog sa Moskvom i Kijevom

Kandidatkinja za šefa UN: Spremna sam za direktan dijalog sa Moskvom i Kijevom

Politika pre 1 dan
UN moraju da budu neutralan posrednik između Rusije i Ukrajine. NjUJORK – Kandidatkinja Gvajane za novog generalnog sekretara Ujedinjenih nacija Karolin Rodrigez-Birket izjavila je da je, ukoliko bude izabrana na tu funkciju, spremna da se direktno… »

Vesti dana »