Povezane vesti

Rajaković otkrio tajnu Lenardu

Rajaković otkrio tajnu Lenardu

Sputnik pre 15 sati
Darko Rajaković i Kavaj Lenard ponovo su se našli na istom košarkaškom putu, ali ovoga puta u potpuno drugačijim ulogama. Srpski stručnjak otkrio je novom igraču Toronta da ga je još 2011. godine skautirao za San Antonio i da je upravo njegova pozitivna… »
"Bio sam u sobi kad si došao!" Srbin otkrio neverovatan detalj iz prošlosti NBA superstara – Lenard nije očekivao da će ovo…

"Bio sam u sobi kad si došao!" Srbin otkrio neverovatan detalj iz prošlosti NBA superstara – Lenard nije očekivao da će ovo…

Kurir pre 22 sata
Darko Rajaković konačno je dobio ono što je čekao - jedno od najvećih imena NBA lige stiglo je u Toronto, a srpskog trenera i njegovog novog igrača povezuje priča koja datira još sa početka karijere američke zvezde. Kavaj Lenard je stigao u Toronto… »
Darko Rajaković konačno dočekao veliko pojačanje, NBA Ol star mu poručio: "Želim da pomognem tvojoj viziji..."

Darko Rajaković konačno dočekao veliko pojačanje, NBA Ol star mu poručio: "Želim da pomognem tvojoj viziji..."

Telegraf pre 22 sata
Saga oko prelaska Kavaija Lenarda u Toronto Reptorse konačno je završena, a NBA superstar pridružio se novoj/staroj ekipi i srpskom treneru Darku Rajakoviću koji ga je dočekao. Bilo je mnogo kontroverze oko prelaska i trejda Los Anđeles Klipersa i… »
Rajaković oduševio Lenarda: Toronto se sprema da preuzme Istok

Rajaković oduševio Lenarda: Toronto se sprema da preuzme Istok

Nova pre 23 sata
Kavaj Lenard ponovo je stigao u Toronto, a srdačan doček priredio mu je srpski stručnjak i šef stručnog štaba NBA tima Darko Rajaković. Dvojica košarkaških asova iskoristila su susret za razgovor, tokom kojeg je Rajaković evocirao uspomene na čuveni NBA… »
Srbin šokirao čuvenog NBA košarkaša: "Bio sam tamo onog dana" (video)

Srbin šokirao čuvenog NBA košarkaša: "Bio sam tamo onog dana" (video)

Večernje novosti pre 22 sata
Rajaković je priznao Lenardu šta se desilo te 2011. godine. Foto: Printskrin/@LegionHoops Trener Toronto Reptorsa, Darko Rajaković, još jednom je pokazao koliko dugo i duboko seže njegova priča u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu. U opuštenom razgovoru… »
Rajaković dočekao Kavaja i podelio anegdotu: "Svet je mali" VIDEO

Rajaković dočekao Kavaja i podelio anegdotu: "Svet je mali" VIDEO

B92 pre 24 sata
Kavaj Lenard stigao je u Toronto, a tamo ga je dočekao trener Darko Rajaković. Njih dvojica su ćaskali, a Rajaković je evocirao uspomene na 2011. kada je San Antonio na draftu, zaobilaznim putem, dobio Lenarda. "Radio sam sa San Antonijom. Bio sam trener… »

Vesti dana »