Povezane vesti

Kome odgovara, a kome šteti koalicija Vulina i Nestorovića?

Kome odgovara, a kome šteti koalicija Vulina i Nestorovića?

Radio 021 pre 10 sati
Jaz između Pokreta socijalista Aleksandra Vulina i pokreta "Mi - Snaga naroda" Branimira Nestorovića rezultirala je raskolom unutar Nestorovićevog pokreta i optužbama o mešanju Rusije i bezbednosnih službi. Prve informacije i nagađanja o mogućem… »
Nestorović nije nestao, bio je u Moskvi: Dobio direktivu kako da ide na izbore, zašto vlast u Srbiji ćuti na to?

Nestorović nije nestao, bio je u Moskvi: Dobio direktivu kako da ide na izbore, zašto vlast u Srbiji ćuti na to?

N1 Info pre 13 sati
Nakon što je potvrdio da nije nestao, Branimir Nestorović je javno ispričao da je u ruskoj ambasadi dobio zeleno svetlo da na izbore ide sa kim god hoće. I dok bivše diplomate ocenjuju da je to diplomatski skandal, vlast u Srbiji ćuti. A ćute i u samoj… »
Raskoli, odustajanja, ruski uticaj: Kome odgovara, a kome šteti koalicija Vulina i Nestorovića i šta se trenutno dešava?

Raskoli, odustajanja, ruski uticaj: Kome odgovara, a kome šteti koalicija Vulina i Nestorovića i šta se trenutno dešava?

Danas pre 16 sati
Priča o potencijalnoj koaliciji između Pokreta socijalista Aleksandra Vulina i pokreta „Mi – Snaga naroda“ Branimira Nestorovića počela je razgovorima između ova dva aktera još pre nekoliko meseci, a završila se raskolom unutar Nestorovićevog pokreta i… »
Nestorović (ne)svesno otkrio da se Rusija meša u izbore u Srbiji, Đukić ocenjuje da je to diplomatski skandal

Nestorović (ne)svesno otkrio da se Rusija meša u izbore u Srbiji, Đukić ocenjuje da je to diplomatski skandal

N1 Info pre 22 sata
Nakon što je lider pokreta "Mi, snaga naroda" Branimir Nestorović izjavio da je imao "zahtev Ruske Federacije da okupi sve rusofilske stranke i pokrete koji postoje u Srbiji", bivši diplomata Srećko Đukić ocenio je je reč o diplomatskom skandalu. Nakon… »
Da li smo dobili potvrdu da se Ambasada Rusije meša u izbore u Srbiji? Diplomatski skandal otkrio je (ne)namerno dr Nestorović…

Da li smo dobili potvrdu da se Ambasada Rusije meša u izbore u Srbiji? Diplomatski skandal otkrio je (ne)namerno dr Nestorović…

Nova pre 1 dan
Nakon što su poslanici “Mi, snaga naroda” saopštili da ne mogu da nađu dr Branimira Nestorovića otkako je objavio predizborni savez sa Pokretom socijalista Aleksandra Vulina, on je sazvao konferenciju za novinare i saopštio da je sve dogovore oko izlaska… »
Urnebesni politički rijaliti Nestorović nestao, pa se iznenada pojavio i napravio čistku: U ujdurmu uvučeni Vulin i Gajić

Urnebesni politički rijaliti Nestorović nestao, pa se iznenada pojavio i napravio čistku: U ujdurmu uvučeni Vulin i Gajić

Blic pre 1 dan
Branimir Nestorović je smenio pobunjene članove predsedništva i optužio saradnike za izdaju Pokret socijalista odlučio je da se povuče iz daljih dogovora, a koalicija sa Narodnom strankom Vladimira Gajića navodno ostaje na snazi Filmski obrt, teške… »

Vesti dana »