Povezane vesti

Glas kojem se veruje: Ko je Dragan Vučelić, koji je sklonjen iz Kulturnog dnevnika RTS-a?

Glas kojem se veruje: Ko je Dragan Vučelić, koji je sklonjen iz Kulturnog dnevnika RTS-a?

Cenzolovka pre 17 sati
Nema promena u odnosu od poslednjeg obraćanje Dragana Vučelića, glumca, dugogodišnjeg voditelja i jednog od prepoznatljivijih glasova RTS-a, koji je javnost obavestio da je, bez zvaničnog obaveštenja i bilo kakvog obrazloženja, sklonjen iz „Kulturnog… »

Danas pre 18 sati
Nema promena u odnosu od poslednjeg obraćanje Dragana Vučelića, glumca, dugogodišnjeg voditelja i jednog od prepoznatljivijih glasova RTS-a, koji je javnost obavestio da je, bez zvaničnog obaveštenja i bilo kakvog obrazloženja, sklonjen iz „Kulturnog… »
Voditelj Kulturnog dnevnika na RTS-u sklonjen bez obrazloženja

Nova pre 19 sati
Udruženje novinara Srbije prenelo je sinoć obraćanje Dragana Vučelića, spikera i voditelja Kulturnog dnevnika na Radio televiziji Srbije (RTS), u kome ističe da je sklonjen sa te pozicije, bez obrazloženja. “Bio sam voditelj Kulturnog dnevnika od kada je… »
Kulturni dnevnik RTS-a neće voditi Vučelić: Uobičajene promene, neuobičajen pristup

Kulturni dnevnik RTS-a neće voditi Vučelić: Uobičajene promene, neuobičajen pristup

Mašina pre 19 sati
Kulturni dnevnik RTS-a dobio je novi termin, najavljeni su novi voditelji, a Dragan Vučelić, čovek koji već 13 godina vodi taj program o tome nije bio obavešten. Voditelj koji emisiju vodi od njenog nastanka, u pismu koje prenosi Udruženje novinara… »
Kulturni dnevnik ostaje bez voditelja Dragana Vučelića, "Naš pRoTeSt" podseća na njegovo obraćanje na protestu ispred RTS

Kulturni dnevnik ostaje bez voditelja Dragana Vučelića, "Naš pRoTeSt" podseća na njegovo obraćanje na protestu ispred RTS

N1 Info pre 19 sati
Kulturni dnevnik Radio-televizije Srbije od sada će biti bez Dragana Vučelića, dugogodišnjeg voditelja ove emisije, objavio je Naš protest na svom Instagram nalogu. Kako navode, Vučelić je, kao i oni, za ovu odluku saznao iz neformalnih razgovora sa… »
„I zato ga više nema na ekranu“: Naš protest o uklanjanju Dragana Vučelića iz „Kulturnog dnevnika“.

„I zato ga više nema na ekranu“: Naš protest o uklanjanju Dragana Vučelića iz „Kulturnog dnevnika“.

Danas pre 21 sat
Kulturni dnevnik Radio-televizije Srbije od sada će biti bez Dragana Vučelića, dugogodišnjeg voditelja ove emisije, objavio je Naš protest na svom Instagram nalogu Kako navode, Vučelić je, kao i oni, za ovu odluku saznao iz neformalnih razgovora sa… »
Dragan Vučelić: Bio sam voditelj Kulturnog dnevnika od kada je nastao, više nisam

Dragan Vučelić: Bio sam voditelj Kulturnog dnevnika od kada je nastao, više nisam

Cenzolovka pre 21 sat
Obraćanje Dragana Vučelića, spikera i voditelja RTS-a, prenosimo u celosti: Bio sam voditelj Kulturnog dnevnika od kada je nastao. Više nisam. Radio sam taj posao preko trinaest godina i uradio blizu dve hiljade emisija. Sklonjen sam sa te pozicije, bez… »

Danas pre 1 dan
Udruženje novinara Srbije prenelo je večeras obraćanje Dragana Vučelića, spikera i voditelja Kulturnog dnevnika na Radio televiziji Srbije (RTS), u kome ističe da je sklonjen sa te pozicije, bez obrazloženja. “Bio sam voditelj Kulturnog dnevnika od kada… »

Vesti dana »