Povezane vesti
Glas kojem se veruje: Ko je Dragan Vučelić, koji je sklonjen iz Kulturnog dnevnika RTS-a?
Cenzolovka pre 17 sati
Nema promena u odnosu od poslednjeg obraćanje Dragana Vučelića, glumca, dugogodišnjeg voditelja i jednog od prepoznatljivijih glasova RTS-a, koji je javnost obavestio da je, bez zvaničnog obaveštenja i bilo kakvog obrazloženja, sklonjen iz „Kulturnog… »
Glas kojem se veruje: Ko je Dragan Vučelić, koji je sklonjen iz Kulturnog dnevnika RTS-a?
Danas pre 18 sati
Nema promena u odnosu od poslednjeg obraćanje Dragana Vučelića, glumca, dugogodišnjeg voditelja i jednog od prepoznatljivijih glasova RTS-a, koji je javnost obavestio da je, bez zvaničnog obaveštenja i bilo kakvog obrazloženja, sklonjen iz „Kulturnog… »
Voditelj Kulturnog dnevnika na RTS-u sklonjen bez obrazloženja
Nova pre 19 sati
Udruženje novinara Srbije prenelo je sinoć obraćanje Dragana Vučelića, spikera i voditelja Kulturnog dnevnika na Radio televiziji Srbije (RTS), u kome ističe da je sklonjen sa te pozicije, bez obrazloženja. “Bio sam voditelj Kulturnog dnevnika od kada je… »
Kulturni dnevnik RTS-a neće voditi Vučelić: Uobičajene promene, neuobičajen pristup
Mašina pre 19 sati
Kulturni dnevnik RTS-a dobio je novi termin, najavljeni su novi voditelji, a Dragan Vučelić, čovek koji već 13 godina vodi taj program o tome nije bio obavešten. Voditelj koji emisiju vodi od njenog nastanka, u pismu koje prenosi Udruženje novinara… »
Kulturni dnevnik ostaje bez voditelja Dragana Vučelića, "Naš pRoTeSt" podseća na njegovo obraćanje na protestu ispred RTS
N1 Info pre 19 sati
Kulturni dnevnik Radio-televizije Srbije od sada će biti bez Dragana Vučelića, dugogodišnjeg voditelja ove emisije, objavio je Naš protest na svom Instagram nalogu. Kako navode, Vučelić je, kao i oni, za ovu odluku saznao iz neformalnih razgovora sa… »
„I zato ga više nema na ekranu“: Naš protest o uklanjanju Dragana Vučelića iz „Kulturnog dnevnika“.
Danas pre 21 sat
Kulturni dnevnik Radio-televizije Srbije od sada će biti bez Dragana Vučelića, dugogodišnjeg voditelja ove emisije, objavio je Naš protest na svom Instagram nalogu Kako navode, Vučelić je, kao i oni, za ovu odluku saznao iz neformalnih razgovora sa… »
Dragan Vučelić: Bio sam voditelj Kulturnog dnevnika od kada je nastao, više nisam
Cenzolovka pre 21 sat
Obraćanje Dragana Vučelića, spikera i voditelja RTS-a, prenosimo u celosti: Bio sam voditelj Kulturnog dnevnika od kada je nastao. Više nisam. Radio sam taj posao preko trinaest godina i uradio blizu dve hiljade emisija. Sklonjen sam sa te pozicije, bez… »
Voditelj Kulturnog dnevnika na RTS-u sklonjen bez obrazloženja
Danas pre 1 dan
Udruženje novinara Srbije prenelo je večeras obraćanje Dragana Vučelića, spikera i voditelja Kulturnog dnevnika na Radio televiziji Srbije (RTS), u kome ističe da je sklonjen sa te pozicije, bez obrazloženja. “Bio sam voditelj Kulturnog dnevnika od kada… »
Vesti dana »
Pred nama topao, ali nestabilan dan: RHMZ upozorava na pljuskove i grmljavinu
NIN pre 1 satjoš 22 povezane
Počeli parlamentarni izbori u Rusiji: Glasanje traje tri dana u senci rata u Ukrajini
IndeksOnline pre 18 minutajoš 15 povezanih
uživo Nove tenzije na Bliskom istoku, Tramp: "Uskoro ću odlučiti da li da uništim režim u Iranu ili ne"
NIN pre 1 satjoš 9 povezanih