Povezane vesti

Mir, stabilnost i vojna saradnja sa Izraelom

Mir, stabilnost i vojna saradnja sa Izraelom

Mašina pre 21 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na svom Instagram nalogu podelio je snimke iz novootvorene fabrike gde je napisao kako je planirano da u njoj bude zaposleno preko 100 radnika. Saša Dragojlo, novinar BIRN-a za Mašinu navodi kako je nakon više lažnih otvaranja fabrike, Vučić konačno promovisao proizvodnju izraelskih dronova u Srbiji u sred izborne kampanje. „Izraelci mu očigledno nisu dozvolili pompezno otvaranje, pa se zadovoljio video uratkom za mreže, ali ipak… »
Vučić: Opremamo Vojsku Srbije kako bismo bili u stanju da sačuvamo mir i stabilnost

Vučić: Opremamo Vojsku Srbije kako bismo bili u stanju da sačuvamo mir i stabilnost

Euronews pre 21 dana
Niko nas na ovo ne tera. I moj posao, kao vrhovnog komandanta svih ovih godina, bio je da napravimo mnogo bolju i mnogo opremljeniju vojsku nego što je ona bila u prethodnom periodu i to smo i uradili. I zato ljudi danas mogu da se osećaju sigurnije, bezbednije i zato možemo i zato smo u stanju da sačuvamo stabilnost i mir", kazao je Vučić za TV Informer. Na pitanje da prokomentariše pojedine tvrdnje da je Srbija kinesko-cionistička država zbog fabrike humanoidnih… »
"Kamen za kupus, to su nam ponudili" Vučić: "Studentska" lista koja nema ni radnika, ni studenata, sem onih koji su izvodili…

"Kamen za kupus, to su nam ponudili" Vučić: "Studentska" lista koja nema ni radnika, ni studenata, sem onih koji su izvodili…

Blic pre 22 dana
Vučić je naglasio potrebu za oprezom i spremnošću, bez obzira na trenutno mirno okruženje. Mi nemamo nikakve loše namere, ali imamo jednu, rekao bih, uzvišenu nameru, a to je da sačuvamo, zaštitimo i odbranimo svoju zemlju, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Kako je rekao govoreći o fabrici dronova, "oni se prave kao da nisu znali, jer za ovu fabriku ja sam najavio i govorio i mnogo ranije, i svi oni su to znali". - Ali oni to govore ne zbog toga, već da… »
Vučić se obratio građanima: Verno, časno i odano ću da se borim i služim svojoj Srbiji

Vučić se obratio građanima: Verno, časno i odano ću da se borim i služim svojoj Srbiji

Dnevnik pre 22 dana
Vučić je, govoreći o otvaranju nove fabrike dronova u Beogradu, kaže da je glavno da se sačuvaju mir i stabilnost.- I da budemo odvraćajući faktor za potencijalne agresore. Da nemamo oruđe ili oruđe, oni bi se sprdali sa nama i govorili da smo smešni i da se spremamo za traktore. A mi ne pretimo nikome, naš posao je da obezbedimo svoju zemlju, i sve što radimo je da sačuvamo stabilnost, mir i da odbranimo svoju zemlju - rekao je on. Predsednik naglašava da mi imamo… »
"Ima oči i uši, juri metu": Vučić o novom dronu koji će se praviti u Srbiji; "Važno da ne zavisimo od uvoza"

"Ima oči i uši, juri metu": Vučić o novom dronu koji će se praviti u Srbiji; "Važno da ne zavisimo od uvoza"

B92 pre 22 dana
Govoreći o planovima za razvoj domaće vojne industrije, Vučić je za Informer najavio i izgradnju novih fabrika, ističući da je cilj da Srbija ovlada tehnologijom i proizvodi savremene bespilotne sisteme u zemlji. "Ovo nam je veoma važno da ne zavisimo od uvoza, imamo mi i privatnih fabrika dronova, Komarac 2 i Komarac 2 su naši dronovi, ali ovo je dodatno važno. On bukvalno ima oči i uši, juri metu, čeka je u zasedi i ne možete od toga da se odbranite. Skuplji je… »
Je l' to predsednik ili kandidat za premijera: Vučić usred kampanje otvorio fabriku dronova, oprobao letelice i obećao još tri…

Je l' to predsednik ili kandidat za premijera: Vučić usred kampanje otvorio fabriku dronova, oprobao letelice i obećao još tri…

Nova pre 22 dana
Vučić je vest o otvaranju fabrike saopštio putem svog Instagram naloga, uz snimak iz pogona na kom se vidi kako upravlja jednom od letelica. Prema njegovim rečima, fabrika će sklapati dronove izraelske proizvodnje, zapošljavati oko 100 ljudi i proizvoditi opremu namenjenu Vojsci Srbije, ali i stranim tržištima. "Jutros sam bio posebno ponosan na Srbiju i njene uspehe. Otvorio sam fabriku za sklapanje najmodernijih dronova izraelske proizvodnje", poručio je Vučić i… »
Obećano - ispunjeno; Vučić otvorio fabriku za sklapanje dronova: "U planu još najmanje tri širom Srbije" VIDEO

Obećano - ispunjeno; Vučić otvorio fabriku za sklapanje dronova: "U planu još najmanje tri širom Srbije" VIDEO

B92 pre 22 dana
Vučić je o otvaranju fabrike govorio u objavi na Instagramu, navodeći da je ponosan na, kako je rekao, uspehe Srbije. "Jutros sam bio posebno ponosan na Srbiju i njene uspehe. Otvorio sam fabriku za sklapanje najmodernijih dronova izraelske proizvodnje, koja će da zapošljava oko stotinu radnika i proizvodi najmoderniju opremu, kako za Vojsku Srbije, tako i za armije nekih drugih zemalja", naveo je predsednik. Prema njegovim rečima, plan je da se saradnja sa… »
Srbija dobila fabriku za sklapanje dronova izraelske proizvodnje: Očekuje su još tri takve

Srbija dobila fabriku za sklapanje dronova izraelske proizvodnje: Očekuje su još tri takve

RINA pre 21 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je cilj današnjeg otvaranja fabrike za sklapanje dronova izraelske proizvodnje da se sačuvaju mir i stabilnost i da budemo dovojno snažni da odvratimo sve potencijalne agresore i istakao da je to samo početak i da će biti napravljene još tri fabrike u blizini aerodorma u Srbiji. "Ovo je da se svako u Srbiji obraduje. Ono što mene zanima, to je da sačuvamo mir i stabilnost, i da budemo dovoljno snažan odvraćajući… »
Vučić: Sa Izraelcima pravimo digitalnu armiju, fabrika dronova da ne bismo zavisili od uvoza

Vučić: Sa Izraelcima pravimo digitalnu armiju, fabrika dronova da ne bismo zavisili od uvoza

Serbian News Media pre 21 dana
Predsednik Srbije i nosilac izborne liste "Ujedinjena Srbija" Aleksandar Vučić izjavio je danas pošto je prisustvovao otvaranju fabrike za sklapanje dronova izraelske proizvodnje, da Srbija sa "Izraelcima" radi na formiranju "digitalne armije", a da fabrika dronova služi kako bi država dobila transfer tehnologija i izbegla uvoz. "Suština svega što radimo sa Izraelcima je u pravljenju takozvane digitalne armije (…) Pripremamo se za budućnost i dobro razumemo svoju… »
(Video) Vučić otvorio fabriku dronova izraelske proizvodnje: "Sklapaće se za Vojsku Srbije i druge armije"

(Video) Vučić otvorio fabriku dronova izraelske proizvodnje: "Sklapaće se za Vojsku Srbije i druge armije"

Newsmax Balkans pre 21 dana
"Bio sam posebno ponosan na Srbiju i njene uspehe. Otvorio sam fabriku za sklapanje najmodernijih dronova izraelske proizvodnje, koja će da zapošljava oko stotinu radnika i proizvodi najmoderniju opremu, kako za Vojsku Srbije, tako i za armije nekih drugih zemalja. Naši planovi su ogromni", naveo je Vučić na Instagramu. A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) Veruje da će sa izraelskim partnerima biti otvorene još najmanje tri fabrike širom Srbije.… »
Predsednik Vučić otvorio fabriku za sklapanje dronova izraelske proizvodnje: Naši planovi su ogromni

Predsednik Vučić otvorio fabriku za sklapanje dronova izraelske proizvodnje: Naši planovi su ogromni

RTS pre 21 dana
"Jutros sam bio posebno ponosan na Srbiju i njene uspehe. Otvorio sam fabriku za sklapanje najmodernijih dronova izraelske proizvodnje, koja će da zapošljava oko stotinu radnika i proizvodi najmoderniju opremu, kako za Vojsku Srbije, tako i za armije nekih drugih zemalja. Naši planovi su ogromni", naveo je predsednik Vučić na Instagramu. Veruje da će sa izraelskim partnerima biti otvorene još najmanje tri fabrike širom Srbije. Vučić je naveo da zbog poverljivosti… »
Predsednik Vučić otvorio fabriku za sklapanje dronova izraelske proizvodnje

RTK pre 21 dana
Otvorio sam fabriku za sklapanje najmodernijih dronova izraelske proizvodnje, koja će da zapošljava oko stotinu radnika i proizvodi najmoderniju opremu, kako za Vojsku Srbije, tako i za armije nekih drugih zemalja. Naši planovi su ogromni“, naveo je Vučić na Instagramu. Dodao je da veruje da ćemo sa izraelskim partnerima otvoriti još najmanje tri fabrike širom Srbije. Vučić je naveo da zbog poverljivosti postupka proizvodnje novinare nije pozvao u obilazak fabrike.… »
Fabrika dronova sa Izraelom: ‘Misteriozno’ otvaranje u Beogradu

Fabrika dronova sa Izraelom: ‘Misteriozno’ otvaranje u Beogradu

Danas pre 21 dana
Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, otvorio je fabriku za sklapanje dronova izraelske proizvodnje u kojoj će, tvrdi na Instagramu, biti zaposleno oko sto radnika, i proizvoditi bespilotne letelice za Vojsku Srbije i armije drugih zemalja. Adresa fabrike za sada nije poznata, niti je u video snimku rečeno gde se nalazi. U spoljnoj politici Srbije, koja se poslednjih godina zasniva na sedenju na više stolica, vojna saradnja sa Izraelom nije novina, iako veliki broj… »
[POSLEDNJA VEST] Otvoreno postrojenje za sklapanje i proizvodnju Elbit dronova: Otkrivena i dva nova tipa letelica koje će se…

[POSLEDNJA VEST] Otvoreno postrojenje za sklapanje i proizvodnju Elbit dronova: Otkrivena i dva nova tipa letelica koje će se…

Tango Six pre 21 dana
U dva video-klipa objavljena na mreži „Instagram“ poručeno je da mediji nisu pozvani na otvaranje postrojenja zbog „poverljivosti postupka proizvodnje“. Nakon najava da će se više tipova dronova sklapati i kasnije proizvoditi u beogradskom postrojenju, danas je potvrđeno da se radi i o „FireFox-X“ i „Magni-X“ dronovima. Kako je izjavio predsednik Srbije, u danas otvorenom postrojenju od 5.000 kvadratnih metara navedeni dronovi će se prvo sklapati: – Za nekih godinu… »
Otvorena fabrika za sklapanje izraelskih dronova - U planu još najmanje 3 takva pogona

Otvorena fabrika za sklapanje izraelskih dronova - U planu još najmanje 3 takva pogona

Ekapija pre 21 dana
Vučić je na Instagramu naveo da je reč o "najmodernijim dronovima", a da zbog poverljivosti procesa proizvodnje novinari nisu bili pozvani u obilazak fabrike. Vučić nije objavio gde se fabrika nalazi. Vučić je ranije, govoreći o lokaciji nove proizvodnje, naveo da će fabrika biti u blizini Beograda, na manjem mestu, uz napomenu da je moguće da je reč o teritoriji opštine Čukarica. Portal Roya News iz Jordana u avgustu je pisao da je fabrika planirana u… »
Čuvamo zemlju od potencijalnih agresora: Vučić otvorio fabriku za sklapanje dronova

Čuvamo zemlju od potencijalnih agresora: Vučić otvorio fabriku za sklapanje dronova

Sputnik pre 22 dana
Cilj otvaranja je, kako je naveo, da se sačuvaju mir i stabilnost i da budemo dovoljno snažni da odvratimo sve potencijalne agresore i istakao da je to samo početak i da će biti napravljene još tri fabrike u blizini aerodorma u Srbiji. "Ovo je da se svako u Srbiji obraduje. Ono što mene zanima, to je da sačuvamo mir i stabilnost, i da budemo dovoljno snažan odvraćajući faktor za potencijalne agresore. Šta god mi uradimo, da nemamo oružje i oruđe kojim bismo… »
Vučić otvorio fabriku dronova: Cilj je da odvratimo potencijalne agresore

Vučić otvorio fabriku dronova: Cilj je da odvratimo potencijalne agresore

NIN pre 22 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je cilj današnjeg otvaranja fabrike za sklapanje dronova izraelske proizvodnje da se sačuvaju mir i stabilnost i da Srbija bude dovoljno snažna da odvrati sve potencijalne agresore i istakao da je to samo početak, te da će biti napravljene još tri fabrike u blizini aerodorma u Srbiji. "Ovo je da se svako u Srbiji obraduje. Ono što mene zanima, to je da sačuvamo mir i stabilnost i da budemo dovoljno snažan odvraćajući… »
Otvorena fabrika dronova izraelske proizvodnje: Vučić najavio još tri, među lokacijama i Lađevci

Otvorena fabrika dronova izraelske proizvodnje: Vučić najavio još tri, među lokacijama i Lađevci

Glas Zapadne Srbije pre 22 dana
Ono što mene zanima, to je da sačuvamo mir i stabilnost, i da budemo dovoljno snažan odvraćajući faktor za potencijalne agresore. Šta god mi uradimo, da nemamo oružje i oruđe kojim bismo zemlju branili, oni bi se sprdali sa nama i govorili kako smo smešni i pripremamo se za traktore. Kada imamo stvari kojima možemo da se ponosimo, onda će da kažu da smo mi, u stvari, ti koji nekome pretimo. Ne pretimo nikome", rekao je Vučić za Informer. Istakao je da je posao… »
Vučić otvorio fabriku za sklapanje izraelskih dronova: "Planovi su ogromni"

Vučić otvorio fabriku za sklapanje izraelskih dronova: "Planovi su ogromni"

Insajder pre 22 dana
Foto: Srđan Ilić "Naši planovi su ogromni. Verujemo da ćemo sa našim izraelskim partnerima otvoriti još najmanje tri fabrike širom Srbije", naveo je Vučić na Instagramu, napominjući da novinare nije pozvao u obilazak zbog poverljivosti postupka proizvodnje. Vučić je objavio i snimak razgovora sa rukovodstvom fabrike i deo proizvodnog asortimana. "Planovi su veliki. Prikazujem samo mali deo onoga što smem", naveo je Vučić. Na snimcima se vidi da je reč o kompaniji… »
"Ovo je srpska fabrika i nalazi se u Srbiji": Vučić otkrio detalje iz fabrike dronova i razlog zbog kojeg je išao sam

"Ovo je srpska fabrika i nalazi se u Srbiji": Vučić otkrio detalje iz fabrike dronova i razlog zbog kojeg je išao sam

Blic pre 22 dana
Predsednik Vučić izjavio je da Srbija sarađuje sa kineskim i izraelskim kompanijama u proizvodnji dronova radi jačanja vojske i bezbednosti Odbacio je kritike na društvenim mrežama o međunarodnim partnerstvima Srbije, naglašavajući da se sve radi u nacionalnom interesu Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je, govoreći o proizvodnji dronova, da Srbija sarađuje sa kompanijama iz Kine i Izraela kako bi ojačala domaću vojsku i bezbednost zemlje. Vučić je odbacio… »
Vučić otvorio fabriku dronova, zbog poverljivosti nije vodio novinare

Forbes pre 22 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otvorio je danas fabriku za sklapanje dronova izraelske proizvodnje, koja će da zapošljava oko stotinu radnika i da proizvodi, kako je rekao, i za Vojsku Srbije i za armije drugih zemalja. „Otvorio sam fabriku za sklapanje najmodernijih dronova izraelske proizvodnje, koja će da zapošljava oko stotinu radnika i proizvodi najmoderniju opremu, kako za Vojsku Srbije, tako i za armije nekih drugih zemalja. Naši planovi su ogromni“,… »

Radio sto plus pre 22 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otvorio je danas fabriku za sklapanje dronova izraelske proizvodnje, koja će da zapošljava oko stotinu radnika i da proizvodi, kako je rekao, i za Vojsku Srbije i za armije drugih zemalja. “Otvorio sam fabriku za sklapanje najmodernijih dronova izraelske proizvodnje, koja će da zapošljava oko stotinu radnika i proizvodi najmoderniju opremu, kako za Vojsku Srbije, tako i za armije nekih drugih zemalja. Naši planovi su ogromni”,… »

Jugmedia pre 22 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otvorio je danas fabriku za sklapanje dronova izraelske proizvodnje, koja će da zapošljava oko stotinu radnika i da proizvodi, kako je rekao, i za Vojsku Srbije i za armije drugih zemalja. „Otvorio sam fabriku za sklapanje najmodernijih dronova izraelske proizvodnje, koja će da zapošljava oko stotinu radnika i proizvodi najmoderniju opremu, kako za Vojsku Srbije, tako i za armije nekih drugih zemalja. Naši planovi su ogromni“,… »
VIDEO: Vučić otvorio izraelsku fabriku dronova, najavio bar tri - ali bez novinara jer je sve "poverljivo"

VIDEO: Vučić otvorio izraelsku fabriku dronova, najavio bar tri - ali bez novinara jer je sve "poverljivo"

Radio 021 pre 22 dana
Kako je najavljeno, ta fabrika će zaposliti oko stotinu radnika i proizvoditi i za Vojsku Srbije i za armije drugih zemalja. "Otvorio sam fabriku za sklapanje najmodernijih dronova izraelske proizvodnje, koja će da zapošljava oko stotinu radnika i proizvodi najmoderniju opremu, kako za Vojsku Srbije, tako i za armije nekih drugih zemalja. Naši planovi su ogromni", naveo je Vučić na Instagramu. On je kazao kako veruje da će u Srbiji, sa izraelskim partnerima, biti… »

Serbian News Media pre 22 dana

Pravo u centar pre 22 dana
Vučić otvorio srpsko-izraelsku fabriku dronova, zbog poverljivosti nije vodio novinare

Vučić otvorio srpsko-izraelsku fabriku dronova, zbog poverljivosti nije vodio novinare

Danas pre 22 dana

Beta pre 22 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otvorio je danas fabriku za sklapanje dronova izraelske proizvodnje, koja će da zapošljava oko stotinu radnika i da proizvodi, kako je rekao, i za Vojsku Srbije i za armije drugih zemalja. "Otvorio sam fabriku za sklapanje najmodernijih dronova izraelske proizvodnje, koja će da zapošljava oko stotinu radnika i proizvodi najmoderniju opremu, kako za Vojsku Srbije, tako i za armije nekih drugih zemalja. Naši… »

N1 Info pre 22 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otvorio je danas fabriku za sklapanje dronova izraelske proizvodnje, koja će da zapošljava oko stotinu radnika i da proizvodi, kako je rekao, i za Vojsku Srbije i za armije drugih zemalja. "Otvorio sam fabriku za sklapanje najmodernijih dronova izraelske proizvodnje, koja će da zapošljava oko stotinu radnika i proizvodi najmoderniju opremu, kako za Vojsku Srbije, tako i za armije nekih drugih zemalja. Naši planovi su ogromni",… »
Predsednik Vučić otvorio fabriku za sklapanje dronova izraelske proizvodnje Jutros sam bio posebno ponosan na Srbiju i njene…

Predsednik Vučić otvorio fabriku za sklapanje dronova izraelske proizvodnje Jutros sam bio posebno ponosan na Srbiju i njene…

Dnevnik pre 22 dana
"Jutros sam bio posebno ponosan na Srbiju i njene uspehe. Otvorio sam fabriku za sklapanje najmodernijih dronova izraelske proizvodnje, koja će da zapošljava oko stotinu radnika i proizvodi najmoderniju opremu, kako za Vojsku Srbije, tako i za armije nekih drugih zemalja. Naši planovi su ogromni", naveo je Vučić na Instagramu. A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) Dodao je da veruje da ćemo sa izraelskim partnerima otvoriti još najmanje tri fabrike… »

RTV pre 22 dana
"Jutros sam bio posebno ponosan na Srbiju i njene uspehe. Otvorio sam fabriku za sklapanje najmodernijih dronova izraelske proizvodnje, koja će da zapošljava oko stotinu radnika i proizvodi najmoderniju opremu, kako za Vojsku Srbije, tako i za armije nekih drugih zemalja. Naši planovi su ogromni", naveo je Vučić na Instagramu. Dodao je da veruje da ćemo sa izraelskim partnerima otvoriti još najmanje tri fabrike širom Srbije. Vučić je naveo da zbog poverljivosti… »
Vučić otvorio fabriku za sklapanje izraelskih dronova u Srbiji! Zapošljavaće oko 100 radnika: Planirane još tri fabrike (video)…

Vučić otvorio fabriku za sklapanje izraelskih dronova u Srbiji! Zapošljavaće oko 100 radnika: Planirane još tri fabrike (video)…

Blic pre 22 dana
Planira se otvaranje još najmanje tri slične fabrike u saradnji sa izraelskim partnerima širom Srbije Vučić je izrazio ponos zbog uspeha Srbije i najavio velike planove za budućnost Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otvorio je danas fabriku za sklapanje dronova izraelske proizvodnje, koja će da zapošljava oko stotinu radnika i proizvodi, kako je predsednik istakao, najmoderniju opremu, kako za Vojsku Srbije, tako i za armije drugih zemalja. "Jutros sam bio posebno… »
Vučić otvorio fabriku za sklapanje dronova: Posebno ponosan na Srbiju i njene uspehe (video)

Vučić otvorio fabriku za sklapanje dronova: Posebno ponosan na Srbiju i njene uspehe (video)

Euronews pre 22 dana
Otvorio sam fabriku za sklapanje najmodernijih dronova izraelske proizvodnje, koja će da zapošljava oko stotinu radnika i proizvodi najmoderniju opremu, kako za Vojsku Srbije, tako i za armije nekih drugih zemalja. Naši planovi su ogromni", naveo je Vučić na Instagramu. Прикажи ову објаву у апликацији Instagram Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) Dodao je da veruje da ćemo sa izraelskim partnerima otvoriti još najmanje tri fabrike širom Srbije.… »
U Srbiji otvorena fabrika izraelskih dronova: zapošljavaće 100 ljudi, planirane još najmanje tri

U Srbiji otvorena fabrika izraelskih dronova: zapošljavaće 100 ljudi, planirane još najmanje tri

Telegraf pre 22 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je da je prisustvovao otvaranju fabrike, navodeći da je reč o projektu sa velikim razvojnim planovima. „Jutros sam bio posebno ponosan na Srbiju i njene uspehe. Otvorio sam fabriku za sklapanje najmodernijih dronova izraelske proizvodnje, koja će da zapošljava oko stotinu radnika i proizvodi najmoderniju opremu, kako za Vojsku Srbije, tako i za armije nekih drugih zemalja. Naši planovi su ogromni“, naveo je Vučić na… »

Vesti dana »