Povezane vesti

"Morala sam da zaradim novac za naše sulude običaje": Rada Manojlović je imala samo 19 godina kada joj je majka umrla, a posle…

"Morala sam da zaradim novac za naše sulude običaje": Rada Manojlović je imala samo 19 godina kada joj je majka umrla, a posle…

Nova pre 21 sat
Pevačica Rada Manojlović imala je samo 19 godina kada je ostala bez majke koja je prerano preminula od teške bolesti. Malo pre nego što se proslavila u "Zvezdama Granda" Rada Manojlović je doživela težak gubitak. Naime, smrt njene majke Mirjane zauvek je… »
Majka joj je preminula na rukama, a ona je 10 dana kasnije pevala: Potresna ispovest Rade Manojlović: Morala sam da zaradim…

Majka joj je preminula na rukama, a ona je 10 dana kasnije pevala: Potresna ispovest Rade Manojlović: Morala sam da zaradim…

Kurir pre 22 sata
Pevačica Rada Manojlović doživela je jedan od najtežih životnih udaraca još kao tinejdžerka. Sa samo 19 godina ostala je bez majke Mirjane, koja je preminula nakon teške bolesti. Mirjana je svoje poslednje trenutke provela uz ćerku, a preminula je na… »

Vesti dana »