Povezane vesti

Đani prvi put o teškom detinjstvu i odlasku preko granice koji mu je promenio život „SVI SU IGRALI FUDBAL, A JA SAM ČUVAO KOZE“…

Đani prvi put o teškom detinjstvu i odlasku preko granice koji mu je promenio život „SVI SU IGRALI FUDBAL, A JA SAM ČUVAO KOZE“…

Svet & Skandal pre 1 dan
Radiša Trajković Đani je jednom prilikom otvorio dušu i pričao o porodici, detinjstvu, supruzi Slađi, a onda se osvrnuo i na navodne dugove koje ima da vrati. „Živeo sam u skromnoj porodici. Ćale vozio autobus, imao sam stoku, čuvao sam koze, sejao… »
"Dok su svi igrali fudbal, ja sam čuvao koze" Đani pešačio čak 15 km zbog harmonike: "Sa 17 sam otišao..."

"Dok su svi igrali fudbal, ja sam čuvao koze" Đani pešačio čak 15 km zbog harmonike: "Sa 17 sam otišao..."

Telegraf pre 1 dan
Đani je ispričao da je odrastao u skromnoj porodici, čuvao koze i rano počeo da uči harmoniku, a sa 17 godina otišao je u Švajcarsku. Radiša Trajković Đani je jednom prilikom otvorio dušu i pričao o porodici, detinjstvu, supruzi Slađi, a onda se osvrnuo… »
"Svi su igrali fudbal, a ja sam čuvao koze" Đani otkrio nepoznate detalje iz detinjstva i odrastanja: Sa 17 godina sam otišao…

"Svi su igrali fudbal, a ja sam čuvao koze" Đani otkrio nepoznate detalje iz detinjstva i odrastanja: Sa 17 godina sam otišao…

Kurir pre 1 dan
Radiša Trajković Đani je jednom prilikom otvorio dušu i pričao o porodici, detinjstvu, supruzi Slađi, a onda se osvrnuo i na navodne dugove koje ima da vrati. "Živeo sam u skromnoj porodici. Ćale vozio autobus, imao sam stoku, čuvao sam koze, sejao… »

Vesti dana »