Povezane vesti
Vučić: Studentski pokret vrši pritisak na političke stranke da ne izađu na izbore
Nedeljnik pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić optužio je danas studentski pokret da vrši pritisak na sve političke stranke da ne izađu na izbore koji su raspisani za 25. oktobar. „Srećan sam što vidim da postoje opozicione stranke o čijim liderima mislim sve… »
Biber: Vlast kroz napade i pritiske na kandidate studentske liste pokazuje da očigledno nije sigurna da će pobediti
N1 Info pre 14 sati
Izbori zakazani za 25. oktobar su veoma bitni i ključni, ali i test za vladajuću stranku i studentsku listu, izjavio je danas za FoNet politikolog Florijan Biber, ocenivši i da se vidi da vladajuća stranka zna da, za razliku od prethodnih izbora, ne može… »
Florijan Biber: Napadi na Studentsku listu znak da SNS nije sigurna u ishod izbora
Vreme pre 14 sati
Aleksandar Vučić izbore je raspisao očekujući pobedu, ali i pod pritiskom okolnosti, imajući u vidu da SNS nema kandidata za predsedničke izbore, smatra politikolog Florijan Biber. Politikolog Florijan Biber ocenio je da su parlamentarni izbori zakazani… »
Studentska lista, 'vetiranje' i ko povlači glavne poteze: Da li neko zaista može da izazove SNS?
Mondo pre 15 sati
Profesor Lompar, doskoro ideolog novonastale liste, sav gnev je sručio na studente, ali je javno progovorio i o tome zašto više nije na njihovoj strani, kao i ko upravlja listom. Rekao je da “studentskom listom komanduje nekadašnji funkcioner DS Bojan… »
Vučić optužio studentski pokret da vrši pritisak na sve političke stranke da ne izađu na izbore
Moj Novi Sad pre 15 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić optužio je danas studentski pokret da vrši pritisak na sve političke stranke da ne izađu na izbore koji su raspisani za 25. oktobar. – Srećan sam što vidim da postoje opozicione stranke o čijim liderima mislim sve… »
Vučić: Studentski pokret vrši pritisak na političke stranke da ne izađu na izbore; neke opozicione stranke pohvalio zbog…
Insajder pre 15 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić optužio je danas studentski pokret da vrši pritisak na sve političke stranke da ne izađu na izbore koji su raspisani za 25. oktobar. Aleksandar Vučić, foto: Srđan Ilić "Srećan sam što vidim da postoje opozicione stranke… »
Vučić: Neki opozicioni lideri skočili u mojim očima odlukom da ne budu kukavice i izađu na izbore
Morava info pre 16 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić optužio je danas studentski pokret da vrši pritisak na sve političke stranke da ne izađu na izbore koji su raspisani za 25. oktobar. Kazao je da su mnogi ljudi „skočili u njegovim očima“, samo svojom odlukom da ne budu… »
Vučić: Studenti pritiskaju stranke da ne izađu na izbore, neki opozicioni lideri mi "skočili u očima"
Radio 021 pre 18 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić optužio je studentski pokret da vrši pritisak na sve političke stranke da ne izađu na izbore koji su raspisani za 25. oktobar. "Srećan sam što vidim da postoje opozicione stranke o čijim liderima mislim sve najlošije… »
Oglasio se Bojan Pajtić: Priče da sam sastavljao studentsku listu su laž, pokušavaju da studente prikažu kao pione
Nova pre 18 sati
Profesor Pravnog fakulteta u Novom Sadu i bivši predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić ponovo je odgovorio na tvrdnje da je učestvovao u sastavljanju studentske liste. Nakon što je Aleksandar Vučić izjavio da su upravo Pajtić i Dušan Petrović… »
Vučić: Studentski pokret vrši pritisak na političke stranke da ne izađu na izbore, srećan sam što ima stranaka opozicije čiji…
Nova pre 19 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić optužio je danas studentski pokret da vrši pritisak na sve političke stranke da ne izađu na izbore koji su raspisani za 25. oktobar. "Srećan sam što vidim da postoje opozicione stranke o čijim liderima mislim sve… »
Vučić: Studentski pokret vrši pritisak na stranke da ne izađu na izbore, mnogi ljudi "skočili u mojim očima"
N1 Info pre 19 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić optužio je danas studentski pokret da vrši pritisak na sve političke stranke da ne izađu na izbore koji su raspisani za 25. oktobar. "Srećan sam što vidim da postoje opozicione stranke o čijim liderima mislim sve… »
Vučić: Studentski pokret vrši pritisak na političke stranke da ne izađu na izbore
Danas pre 20 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić optužio je danas studentski pokret da vrši pritisak na sve političke stranke da ne izađu na izbore koji su raspisani za 25. oktobar. „Srećan sam što vidim da postoje opozicione stranke o čijim liderima mislim sve… »
Vučić: Studentski pokret vrši pritisak na stranke da ne izađu na izbore, mnogi ljudi "skočili u mojim očima"
Glas Zaječara pre 19 sati
Lompar tvrdi da je Bojan Pajtić sastavljao studentsku listu: Kontroverzni profesor misli da ga je bivši predsednik DS uklonio…
Blic pre 23 sata
Lompar citirao izjave Pajtića iz oktobra prošle godine i 14. septembra ove godine Kako je rekao, potpuno je jasno da je Pajtić mislio da je on kontroverzna ličnost koja ne treba da bude na studentskoj listi Milo Lompar, profesor Filološkog fakulteta u… »
Vesti dana »
(Mape) "U naredna 2 sata pljuskovi i grmljavina" Oglasio se RHMZ, izdato upozorenje i za Beograd, evo koji još delovi Srbije da se spreme
Blic pre 1 satjoš 22 povezane
Počeli parlamentarni izbori u Rusiji: Glasanje traje tri dana u senci rata u Ukrajini
IndeksOnline pre 17 minutajoš 15 povezanih
Trampov radikalan plan šokirao NATO: Ovo se nije desilo od Hladnog rata, sprema se tektonski potres
Mondo pre 1 satjoš 9 povezanih