Povezane vesti
DS: Propao Vučićev plan za rasipanje antirežimskih glasova, predizborni inženjering se raspao pred očima javnosti
Šabačke novosti pre 24 dana
Demokratska stranka je saopštila da je predsednik Aleksandar Vučić sam razotkrio svoju glavnu predizbornu računicu, a da je cilj bio da što više antirežimskih glasova završi na formalno opozicionim listama koje neće preći cenzus. Demokratska stranka je u… »
Vučić: Studentski pokret vrši pritisak na stranke da ne izađu na izbore, mnogi ljudi „skočili u mojim očima“
Šabačke novosti pre 24 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić optužio je danas studentski pokret da vrši pritisak na sve političke stranke da ne izađu na izbore koji su raspisani za 25. oktobar. „Srećan sam što vidim da postoje opozicione stranke o čijim liderima mislim sve… »
Vučić: Studentski pokret vrši pritisak na političke stranke da ne izađu na izbore
Nedeljnik pre 24 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić optužio je danas studentski pokret da vrši pritisak na sve političke stranke da ne izađu na izbore koji su raspisani za 25. oktobar. „Srećan sam što vidim da postoje opozicione stranke o čijim liderima mislim sve… »
Biber: Vlast kroz napade i pritiske na kandidate studentske liste pokazuje da očigledno nije sigurna da će pobediti
N1 Info pre 23 dana
Izbori zakazani za 25. oktobar su veoma bitni i ključni, ali i test za vladajuću stranku i studentsku listu, izjavio je danas za FoNet politikolog Florijan Biber, ocenivši i da se vidi da vladajuća stranka zna da, za razliku od prethodnih izbora, ne može… »
Florijan Biber: Napadi na Studentsku listu znak da SNS nije sigurna u ishod izbora
Vreme pre 23 dana
Aleksandar Vučić izbore je raspisao očekujući pobedu, ali i pod pritiskom okolnosti, imajući u vidu da SNS nema kandidata za predsedničke izbore, smatra politikolog Florijan Biber. Politikolog Florijan Biber ocenio je da su parlamentarni izbori zakazani… »
Studentska lista, 'vetiranje' i ko povlači glavne poteze: Da li neko zaista može da izazove SNS?
Mondo pre 23 dana
Profesor Lompar, doskoro ideolog novonastale liste, sav gnev je sručio na studente, ali je javno progovorio i o tome zašto više nije na njihovoj strani, kao i ko upravlja listom. Rekao je da “studentskom listom komanduje nekadašnji funkcioner DS Bojan… »
Vučić optužio studentski pokret da vrši pritisak na sve političke stranke da ne izađu na izbore
Moj Novi Sad pre 23 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić optužio je danas studentski pokret da vrši pritisak na sve političke stranke da ne izađu na izbore koji su raspisani za 25. oktobar. – Srećan sam što vidim da postoje opozicione stranke o čijim liderima mislim sve… »
Vučić: Studentski pokret vrši pritisak na političke stranke da ne izađu na izbore; neke opozicione stranke pohvalio zbog…
Insajder pre 23 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić optužio je danas studentski pokret da vrši pritisak na sve političke stranke da ne izađu na izbore koji su raspisani za 25. oktobar. Aleksandar Vučić, foto: Srđan Ilić "Srećan sam što vidim da postoje opozicione stranke… »
Vučić: Neki opozicioni lideri skočili u mojim očima odlukom da ne budu kukavice i izađu na izbore
Morava info pre 23 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić optužio je danas studentski pokret da vrši pritisak na sve političke stranke da ne izađu na izbore koji su raspisani za 25. oktobar. Kazao je da su mnogi ljudi „skočili u njegovim očima“, samo svojom odlukom da ne budu… »
DS: Raspao se Vučićev plan za rasipanje antirežimskih glasova, referendum je već počeo
Danas pre 23 dana
Demokratska stranka (DS) ocenila je danas da je referendum za predstojeće vanredne parlamentarne izbore već počeo i da nijedan manevar predsednika Srbije i nosioca izborne liste „Ujedinjena Srbija“ Aleksandra Vučića više ne može da ga zaustavi… »
DS: Propao Vučićev plan za rasipanje antirežimskih glasova, predizborni inženjering se raspao pred očima javnosti
Nova pre 23 dana
Demokratska stranka je saopštila da je predsednik Aleksandar Vučić sam razotkrio svoju glavnu predizbornu računicu, a da je cilj bio da što više antirežimskih glasova završi na formalno opozicionim listama koje neće preći cenzus. Demokratska stranka je u… »
DS: Raspao se Vučićev plan za rasipanje antirežimskih glasova, referendum je već počeo
Nedeljnik pre 23 dana
Demokratska stranka (DS) ocenila je danas da je referendum za predstojeće vanredne parlamentarne izbore već počeo i da nijedan manevar predsednika Srbije i nosioca izborne liste „Ujedinjena Srbija“ Aleksandra Vučića više ne može da ga zaustavi… »
DS: Raspao se Vučićev plan za rasipanje antirežimskih glasova
Serbian News Media pre 23 dana
Demokratska stranka oglasila se saopštenjem u kom navodi da je predizborna računica vlasti propala već na prvom testu, odnosno prikupljanju potpisa za izborne liste. Iz DS-a ističu da je cilj režima bio rasipanje antirežimskih glasova na opozicionim… »
Glas Zaječara pre 23 dana
Vučić: Studenti pritiskaju stranke da ne izađu na izbore, neki opozicioni lideri mi "skočili u očima"
Radio 021 pre 23 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić optužio je studentski pokret da vrši pritisak na sve političke stranke da ne izađu na izbore koji su raspisani za 25. oktobar. "Srećan sam što vidim da postoje opozicione stranke o čijim liderima mislim sve najlošije… »
Oglasio se Bojan Pajtić: Priče da sam sastavljao studentsku listu su laž, pokušavaju da studente prikažu kao pione
Nova pre 23 dana
Profesor Pravnog fakulteta u Novom Sadu i bivši predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić ponovo je odgovorio na tvrdnje da je učestvovao u sastavljanju studentske liste. Nakon što je Aleksandar Vučić izjavio da su upravo Pajtić i Dušan Petrović… »
N1 Info pre 23 dana
Vučić: Studentski pokret vrši pritisak na političke stranke da ne izađu na izbore, srećan sam što ima stranaka opozicije čiji…
Nova pre 23 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić optužio je danas studentski pokret da vrši pritisak na sve političke stranke da ne izađu na izbore koji su raspisani za 25. oktobar. "Srećan sam što vidim da postoje opozicione stranke o čijim liderima mislim sve… »
Vučić: Studentski pokret vrši pritisak na stranke da ne izađu na izbore, mnogi ljudi "skočili u mojim očima"
N1 Info pre 23 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić optužio je danas studentski pokret da vrši pritisak na sve političke stranke da ne izađu na izbore koji su raspisani za 25. oktobar. "Srećan sam što vidim da postoje opozicione stranke o čijim liderima mislim sve… »
Vučić: Studentski pokret vrši pritisak na stranke da ne izađu na izbore, mnogi ljudi "skočili u mojim očima"
Glas Zaječara pre 23 dana
Vučić: Studentski pokret vrši pritisak na političke stranke da ne izađu na izbore
Danas pre 23 dana
Lompar tvrdi da je Bojan Pajtić sastavljao studentsku listu: Kontroverzni profesor misli da ga je bivši predsednik DS uklonio…
Blic pre 24 dana
Lompar citirao izjave Pajtića iz oktobra prošle godine i 14. septembra ove godine Kako je rekao, potpuno je jasno da je Pajtić mislio da je on kontroverzna ličnost koja ne treba da bude na studentskoj listi Milo Lompar, profesor Filološkog fakulteta u… »
Vesti dana »
Dvanaest mrtvih i 300 ranjenih u napadu na zračnu luku u Rijadu
SEEbiz pre 53 minutajoš 29 povezanih
Tramp je kritikovao Zelenskog: Vreme je da Ukrajina dobije novog predsednika koji može da postigne dogovor
NIN pre 8 minutajoš 20 povezanih
Osetno hladnije širom Srbije: Danas kiša i pljuskovi, u Beogradu samo 15 stepeni
NIN pre 43 minutajoš 20 povezanih
U Sloveniji počelo glasanje na četiri referenduma, prvi test za premijera Janšu
REUC pre 18 minutajoš 11 povezanih
RIK odbio prigovor Studentske liste na odluku o biračkim mestima u inostranstvu
Morava info pre 2 satajoš 9 povezanih