Povezane vesti
Penzioneri u Srbiji na 'izbornom dobitku'
Slobodna Evropa pre 25 dana
"Nikom pare nisu višak", kaže Vesna, jedna od penzionerki iz Beograda koja je ovih dana dobila pismo-obaveštenje potpisano od predsednika države Aleksandra Vučića, a o isplati jednokratke novčane pomoći. Ubrzo je predsednik najavio i povećanje penzija od… »
Aleksandar Vučić – Ujedinjena Srbija: Za jači privredni razvoj potreban povoljan poslovni ambijent
RTK pre 24 dana
U okviru predizbornih aktivnosti, predstavnici liste „Aleksandar Vučić – Ujedinjena Srbijaˮ govorili su o značaju povoljnog poslovnog ambijenta za razvoj privrede.… »
Stiže novo povećanje plata i penzija: Vučić najavio i jednokratnu pomoć za penzionere i borce! "Brine me samo Ekspo"
Blic pre 24 dana
Predsednik Vučić najavio je pozitivnu predizbornu kampanju fokusiranu na konkretne planove i programe za poboljšanje života građana Poseban akcenat stavlja na planove za povećanje plata i penzija u narednoj godini Predsednik Srbije Aleksandar Vučić… »
Vučić: Ostavku podnosim, jer želim da vidim da li mi građani veruju kao običnom čoveku
Euronews pre 24 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ne smatra da je svrsishodno da ostaje na funkciji predsednika do kraja mandata, odnosno do aprila i dodao da želi da u kampanju za vanredne parlamentarne izbore uđe kao običan čovek i da vidi koliko… »
Vučić otkrio zašto podnosi ostavku
Telegraf pre 24 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ne smatra da je svrsishodno da ostaje na funkciji predsednika do kraja mandata, odnosno do aprila i dodao da želi da u kampanju za vanredne parlamentarne izbore uđe kao običan čovek i da vidi koliko… »
Vučić: Ostavku podnosim, jer želim da vidim da li mi građani veruju kao običnom čoveku
NIN pre 24 dana
Vučić: Tokom kampanje predstaviću programe za bolji život i rast plata i penzija
Telegraf pre 24 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će predizbornu kampanju za vanredne parlamentarne izbore, koji će biti održani 25. oktobra, voditi na taj način što će predstaviti planove i programe kojima će se poboljšati život građana kao što je… »
Vučić: Moj izbor je da u kampanji učestvujem kao običan čovek, opozicija bira svoj put
Euronews pre 24 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je njegov izbor da napusti mesto predsednika Republike i da u kampanji učestvuje kao običan čovek. "Niko me na to nije naterao, sam to činim, moj izbor. Hoću da pokušam sa iste pozicije da dobijem narodno… »
Vesti dana »
Sneg očekuje ove delove Srbije! Stiže još jače zahlađenje: Otkrivamo kada i gde će biti pahulja
Telegraf pre 1 danjoš 37 povezanih
Karni zahvalio Trampu zbog postizanja energetskog primirja između Rusije i Ukrajine
Euronews pre 1 satjoš 114 povezane
(Video) Stravičan napad na aerodrom u Rijadu, ima mrtvih i mnogo povređenih! Tramp razmatra udare na Hute, Saudijska Arabija najavljuje snažan odgovor
Dnevnik pre 1 danjoš 63 povezane
Studenti će se žaliti Upravnom sudu na RIK-ovo odbijanje njihovih prigovora na probleme glasanja u dijaspori
Radio 021 pre 14 satijoš 10 povezanih
VIDEO Hapšenje tokom skupa podrške Vučiću u Zrenjaninu: Policija privela dvojicu članova PUF-a
Nova pre 8 satijoš 23 povezane