Povezane vesti
Vučić: Ostavku podnosim, jer želim da vidim da li mi građani veruju kao običnom čoveku
Euronews pre 19 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ne smatra da je svrsishodno da ostaje na funkciji predsednika do kraja mandata, odnosno do aprila i dodao da želi da u kampanju za vanredne parlamentarne izbore uđe kao običan čovek i da vidi koliko… »
Vučić: Ostavku podnosim, jer želim da vidim da li mi građani veruju kao običnom čoveku
NIN pre 19 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ne smatra da je svrsishodno da ostaje na funkciji predsednika do kraja mandata, odnosno do aprila i dodao da želi da u kampanju za vanredne parlamentarne izbore uđe kao običan čovek i da vidi koliko… »
Vučić otkrio zašto podnosi ostavku
Telegraf pre 20 sati
Vučić: Moj izbor je da u kampanji učestvujem kao običan čovek, opozicija bira svoj put
Euronews pre 24 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je njegov izbor da napusti mesto predsednika Republike i da u kampanji učestvuje kao običan čovek. "Niko me na to nije naterao, sam to činim, moj izbor. Hoću da pokušam sa iste pozicije da dobijem narodno… »
Vesti dana »
Vreme danas promenljivo i toplo - mogući lokalni pljuskovi
Glas Zapadne Srbije pre 27 minutajoš 22 povezane
Počeli parlamentarni izbori u Rusiji: Glasanje traje tri dana u senci rata u Ukrajini
IndeksOnline pre 17 minutajoš 15 povezanih
Saudijci i Huti razmenjuju udare, Jemenci beže čamcima, a rat na Bliskom istoku se širi
N1 Info pre 38 minutajoš 9 povezanih
NBC Njuz: Pentagon razmatra povlačenje gotovo trećine američkih snaga iz Evrope
Danas pre 3 minutajoš 9 povezanih