Povezane vesti
Majstorijom srušio Juve, pa priznao: Srbin mi je kao stariji brat, on je moj mentor!
Večernje novosti pre 1 dan
Crnogorski fudbaler obeležio prethodno kolo u Seriji A. Massimo Paolone / LaPresse / Profimedia Glavna tema na Apeninima bio je Vasilije Adžić (20) prethodnih dana, a sve zbog majstorije koju je izveo protiv Juventusa. Baš protiv kluba koji ga je i… »
Crnogorac srušio crno-bele, Nemanja Matić mu je kao stariji brat, a reprezentativac tzv. Kosova najbolji drug
Telegraf pre 1 dan
Postići gol protiv matičnog kluba u utakmici Serije A, osećaj koji se sigurno ne može opisati. Upravo to je tokom vikenda uradio Vasilije Adžić, crnogorski reprezentativac, i doneo pobedu Sasuolu u duelu sa Juventusom 3:2. Nije bivši fudbaler podgoričke… »
Adžić: "Zaslužio sam da igram više u Juventusu"
B92 pre 1 dan
Vasilije Adžić je ovih dana u fokusu javnosti posle pobedonosnog gola koji je dao Juventusu. Upravo je klub iz Torina pustio na pozajmicu u Sasuolo talentovanog vezistu, jer nije mogao da mu garantuje minute, a to mu se na kraju obilo o glavu. "I dalje… »
Vesti dana »
Ko sme u Belu kuću Trampova lista nepoželjnih medija sve duža: CNN, MS Now i Politiko na udaru
Blic pre 59 minutajoš 1 povezana
Grenland pripao Americi! Potpisan sporazum, Tramp objavio šokantne vesti: SAD preuzimaju potpunu kontrolu nad najvećim ostrvom na svetu
Blic pre 59 minutajoš 2 povezane
Rusija uputila Japanu protestnu notu zbog razmeštanja američkih projektila Tajfun
Nova pre 1 satjoš 1 povezana
Vučić se sastao sa Zelenskim na marginama samita Karpatske inicijative u Ukrajini
Danas pre 6 satijoš 1 povezana