Povezane vesti
Dodik: RS će se čuvati evropskih birokrata koje hoće da joj nametnu predaju, EU je trula
Serbian News Media pre 2 dana
Lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik izjavio je danas da će se Republika Srpska (RS) čuvati "evropskih birokrata" koje, kako je ocenio, "žele da joj nametnu nemoguće okolnosti". Komentarišući pregovore Bosne i Hercegovine s… »
Dodik: Evropa je trula, mi ćemo razgovarati sa Rusijom, SAD i Kinom
Sputnik pre 2 dana
Republika Srpska će se čuvati birokrata koji žele da nam nametnu nemoguće okolnosti, istakao je danas predsednik SNSD Milorad Dodik komentarišući pregovore EU i BiH. „Je li to postoji, ja ne znam da postoji. S kim da pregovaramo, sa Martom Kos… »
Dodik: RS će se čuvati evropskih birokrata koje hoće da joj nametnu predaju, EU je trula
Nova pre 2 dana
Lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik izjavio je danas da će se Republika Srpska (RS) čuvati "evropskih birokrata" koje, kako je ocenio, "žele da joj nametnu nemoguće okolnosti". Komentarišući pregovore Bosne i Hercegovine s… »
Vesti dana »
Studentska lista predstavlja plan u Beogradu i u centralnoj Srbiji
Euronews pre 5 satijoš 13 povezanih
Teniseri Srbije poveli protiv Litvanije u Svetskoj grupi 1 Dejvis kupa
Serbian News Media pre 6 minutajoš 34 povezane
Osipanje izborne liste Evropska Srbija zbog odluke o izlasku na izbore
Naslovi.ai pre 6 satijoš 29 povezanih
Protest ekoloških organizacija u Beogradu: Traže moratorijum na sve ugovore o istraživanju i rudarenju
N1 Info pre 6 minutajoš 19 povezanih