Povezane vesti
Tužna ispovest Branka Lazića: "Od prve plate sam kupio pištolj i dvogled, ostao sam željan..."
Telegraf pre 12 sati
Leto 2026. godine će ostati upamćeno i po tome što se povukla najveća legenda Zvezda u novijoj istoriji. Branko Lazić je odlučio da okači patike o klin, da se posveti drugim stvarima, a sada je bio gost u podkastu "Sportcast", gde je pričao o brojnim… »
Branko Lazić: "Navijači Crvene zvezde strance dižu u nebesa, dok domaće igrače sputavaju"
Mondo pre 16 sati
Kakav odnos imaju navijači Crvene zvezde prema domaćim, a kakav prema stranim igračima? To je pitanje na koje je odgovor dao bivši kapiten crveno-belih Branko Lazić. Legendarni košarkaš kluba sa Malog Kalemegdana je pričao baš o toj temi u jednom… »
Branko Lazić otvorio dušu o Partizanu: Udarci Saše Pavlovića, Bogdanova poruka i istina o Duletu Vujoševiću!
Večernje novosti pre 18 sati
Priznao je Lazić da je od Bogdana dobio poruku posle penzije. Photo: Dusan Milenkovic/ATAImages Dugogodišnji kapiten, defanzivni simbol i najodlikovaniji košarkaš u istoriji Crvene zvezde, Branko Lazić, tek što je okačio patike o klin, otvorio je dušu u… »
Šta Branko Lazić najviše zamera navijačima Zvezde: Šest godina krvavog rada i znoja, a neko odigra dva meča...
Večernje novosti pre 18 sati
Bez dlake na jeziku govorio je o nekim temama. FOTO: Bane T. Stojanovic/ATAImages Nekadašnji kapiten i rekorder Crvene zvezde po broju trofeja i odigranih utakmica, Branko Lazić, otvoreno je progovorio o temi koja je izazvala veliku pažnju javnosti –… »
Branko Lazić prozvao srpske navijače: "Strance dižu u nebesa, a domaće sputavaju! Meni je trebalo 6 godina..."
Telegraf pre 18 sati
Nedavno je legendarni kapiten Crvene zvezde Branko Lazić odlučio da ode u penziju. On je godinu dana bio bez kluba, a nakon što mu je i zvanično istekao ugovor sa crveno-belima, rešio je da okači "patike o klin" i da se posveti drugim stvarima. Sada je… »
Branko Lazić: Navijači Zvezde domaće igrače osporavaju, a strance dižu u nebesa
Danas pre 1 dan
Dolazak argentinskog košarkaša Luke Vildoze u Partizan ovog leta izazvao je reakcije dela javnosti i navijača večitog rivala, budući da je od 2022. do 2023. godine nosio dres Crvene zvezde. I sam Vildoza je krajem prošle godine dok je bio član Virtusa iz… »
Vesti dana »
Pljušti od jutra! Ako živite u ovom delu Srbije, ne izlazite bez kišobrana: Evo gde će danas biti i pljuskova
Telegraf pre 1 satjoš 22 povezane
Saudijci i Huti razmenjuju udare, Jemenci beže čamcima, a rat na Bliskom istoku se širi
N1 Info pre 37 minutajoš 9 povezanih