Povezane vesti

Zatrčao se i izrešetao šušu dok je zatvarao kapiju! Suđenje za brutalno ubistvo u Zemunu - svedok: "Ja čoveku kog sam vozio ni…

Zatrčao se i izrešetao šušu dok je zatvarao kapiju! Suđenje za brutalno ubistvo u Zemunu - svedok: "Ja čoveku kog sam vozio ni…

Kurir pre 13 sati
Suđenje za ubistvo Milana Šuše u Zemunu, koje se dogodilo 17. februara 2024. godine, nastavljeno je danas u Višem sudu u Beogradu saslušanjem pet svedoka, dok jedan svedok nije pristupio u sudnicu. Za teško ubistvo u saizvršilaštvu sudi se Sanjinu… »
Pet svedoka govorilo o ubistvu Šuše: Ubice ga sačekale, a onda izrešetale na kućnom pragu

Pet svedoka govorilo o ubistvu Šuše: Ubice ga sačekale, a onda izrešetale na kućnom pragu

Blic pre 14 sati
Svedočenja policijskih službenika i drugih svedoka su bila kontradiktorna, posebno u vezi s pronađenim rancem i položajem predmeta na mestu zločina Odbrana je tražila ponovno saslušanje svedoka i izuzeće zapisnika o pretresu iz dokaza, a naredno suđenje… »
Na suđenju za ubistvo Šuše branilac traži suočavanje svedoka: Divlji taksista prepoznao Sanjina?

Na suđenju za ubistvo Šuše branilac traži suočavanje svedoka: Divlji taksista prepoznao Sanjina?

Telegraf pre 18 sati
Branilac traži suočavanje. Suđenje za ubistvo Milana Šuše u Zemunu, koje se dogodilo 17. februara 2024. godine, nastavljeno je danas u Višem sudu u Beogradu saslušanjem pet svedoka, dok jedan svedok nije pristupio u sudnicu. Za teško ubistvo u… »

Vesti dana »