Povezane vesti
Moraš da se skloniš i presečeš: Pre sedmog koncerata „Magla bend“ pred publiku stavio i novi album „Krive Drine“ (foto)…
Večernje novosti pre 12 sati
POSLE pet velikih koncerata u Plavoj dvorani Sava centra, „Magla bend“ vratio se ove jeseni na mesto koje je već postalo važna tačka njihovog karijernog puta. Foto: Novosti Sinoć je bio šesti koncert, a večeras je usledio je i sedmi susret sa beogradskom… »
"Video sam njene slike i odmah se zaljubio": Albino progovorio o supruzi, na prvom sastanku gledali "Tomu" (video)
Mondo pre 13 sati
Posle dueta sa Natašom Bekvalac, Draganom Mirković i Višnjom Petrović, Magla bend je objavio duet sa pevačem i producentom Stjepanom Jelićem Albinom. Albino je sarađivao sa najvećim imenima domaće scene, a na večerašnjoj promociji novog albuma benda na… »
"Volim da sam go, spavam go i tako se najlepše osećam" Vlada iz Magla benda pred koncert priznao istinu o sebi: "Ne vidim…
Blic pre 14 sati
Savić je otvoreno govorio o kritikama zbog čestog svlačenja na sceni i priznao da se najbolje oseća kada je go. Njegova ćerka je prva koja ima priliku da čuje sve nove pesme benda. Frontmen "Magla bend", Vladan Savić, danas proslavlja rođendan i to na… »
"Stalno sam go, obožavam to" Vlada iz Magla benda priznao šta radi kada je sam u kući, pevač
Kurir pre 14 sati
Frontmen " Magla bend", Vladan Savić, danas proslavlja rođendan i to na najlepši način - koncertom u Sava centru na kom sa publikom deli prvi deo novog albuma. Pevač je bez dlake na jeziku progovorio i o detaljima iz svog privatnog života. On se tom… »
"Volim kada sam go": Vladan iz Magla benda se skidao na koncertima, sad raspalio po kritičarima (video)
Mondo pre 14 sati
Frontmen Magla benda, Vladan Savić, našao se na meti kritika pojedinih obožavalaca kada se na trećem koncertu u Sava centru kinuo u bokserice na bini. Vladana su skidale plesačice dok je izvodio pesmu "Ne leči se žena", a sada je na promociji novog… »
"Stavio sam kapuljaču da me niko u studiju ne vidi": Vladan s knedlom u grlu o pesmi "Krive Drine" (video)
Mondo pre 14 sati
Magla bend važi za jedan od najtraženijih bendova na domaćoj sceni, a krcate dvorane Sava Centra govore koliko se zapravo publika poistovećuje s njihovim pesmama. Sada nam je Vladan Savić, na promociji novog albuma, izdvojio pesmu koja za njega nosi… »
Ovaj pevač je odbio da peva na svadbi Nikole Jokića, sada otkrio zašto: "Dva puta su me zvali..."
Telegraf pre 14 sati
Frontmen "Magla bend", Vladan Savić, danas slavi rođendan i to baš na dan kada ima koncert u Sava centru, pred beogradskom publikom. Ovom prilikom Vladan će predstaviti publici prvi deo novog albuma. Pre nego što je izašao na scenu, pevač je bez dlake na… »
Vladan Savić danas slavi rođendan, a večeras ponovo puni Sava Centar! Magla bend najavio novo poglavlje i novi album
Kurir pre 15 sati
Za frontmena Magla benda Vladana Savića 17. septembar ove godine ima posebno značenje. Pevač upravo danas slavi rođendan, ali umesto klasične proslave, ovaj dan provodi radno, sa svojim bendom i publikom. Neposredno pred večerašnji koncert u Plavoj… »
Zavirite u spot Magla benda i Albina: Eksluzivni snimci sa promocije (Video)
Mondo pre 15 sati
Magla bend ponovo će večeras stati na binu beogradskog Sava Centra i prirediti još jedan ugođaj posetiocima koncerta, koji će, za razliku od prethodnih fanova, moći da uživaju i u novim pesmama. Bend predvođen Vladanom Savićem uradio je novi album "Krive… »
Vesti dana »
Rusija glasa na prvim parlamentarnim izborima u ratnom stanju: Skoro da nema opozicije
N1 Info pre 28 minutajoš 24 povezane
Od pljuskova do 32°C, pa drastičan pad: Pogledajte detaljnu vremensku prognozu za narednih sedam dana
Euronews pre 2 satajoš 24 povezane
Paunović saopštio spisak Srbije za Ligu nacija: Veliki povratak Tadića i Sergeja, ima novajlija
Nova pre 19 minutajoš 21 povezana
uživo Nove tenzije na Bliskom istoku, Tramp: "Uskoro ću odlučiti da li da uništim režim u Iranu ili ne"
NIN pre 2 satajoš 9 povezanih