Povezane vesti

Bura u Rusiji, najpoznatiji sportista u reklami za stranku blisku Putinu

Bura u Rusiji, najpoznatiji sportista u reklami za stranku blisku Putinu

Nova pre 9 sati
Hokejaš i najpoznatiji ruski sportista, Aleksandar Ovečkin, pojavio se u reklami za stranku blisku Vladimiru Putinu, što je izazvalo buru. Video za stranku Jedinstvena Rusija pojavio se u javnosti ove nedelje, nekoliko dana pre nego što su Vašington… »
Ovečkin se pojavio u reklami za stranku blisku Putinu: Ja sam za mir i ljubav

Ovečkin se pojavio u reklami za stranku blisku Putinu: Ja sam za mir i ljubav

Radio sto plus pre 9 sati
Video za stranku Jedinstvena Rusija pojavio se u javnosti ove nedelje, nekoliko dana pre nego što su Vašington Kepitalsi održali tradicionalni dan za medije. Ovečkin, najbolji strelac u istoriji NHL, vraća se u Kepitalse i igraće 22. sezonu u karijeri… »
Ovečkin o Putinu: Ja sam Rus i podržavam svoju zemlju

Ovečkin o Putinu: Ja sam Rus i podržavam svoju zemlju

Sport klub pre 11 sati
Aleksandar Ovečkin, najbolji strelac u istoriji NHL-a ), suočio se u četvrtak – tokom događaja za medije sa svojim timom, Vašington Kapitalsima – sa pitanjima o svom učešću u kampanji stranke Jedinstvena Rusija, koju predvodi predsednik Vladimir Putin… »
„Rusofobi su svuda“: Vašington Kapitalsi stali u odbranu ruske legende

„Rusofobi su svuda“: Vašington Kapitalsi stali u odbranu ruske legende

Sputnik pre 21 sat
Rukovodstvo kluba Nacionalne hokejaške lige (NHL) Vašington Kapitalsa pokazalo je svoj integritet podrškom dugogodišnjem kapitenu tima, legendarnom Rusu Aleksandru Ovečkinu, tokom teške političke situacije, izjavio je dvostruki olimpijski šampion… »

Vesti dana »