Povezane vesti
"Navatala sam ih u jednoj kafani" Nadica Ademov otkrila kako je saznala za vezu svog brata sa koleginicom, pa priznala da li…
Blic pre 2 dana
Bubi Ademov je na promociju došao sa devojkom što je privuklo pažnju medija. Mladi pevač je istakao da mu je Nadica velika podrška. Pevačica Nadica Ademov došla je večeras na promociju novih pesama svog brata Bubija Ademova, ne skrivajući ponos i emocije… »
"Nisam se mešala u njegov izbor", Nadica o budućoj snaji, otkrila kako je saznala za Bubijevu vezu sa pevačicom
Telegraf pre 2 dana
Pevačica Nadica Ademov večeras je s ponosom i osmehom došla da podrži svog mlađeg brata Bubija Ademova na promociji njegovih novih pesama. Nadica nije skrivala emocije, pa je pred okupljenim medijima govorila o tome koliko je ponosna na svog brata i na… »
Sestra Nadica mi je bila kao majka: Bubi Ademov na promociji pesama progovorio o porodici i karijeri (foto)
Večernje novosti pre 2 dana
PEVAČ Bubi Ademov okupio je veliki broj pripadnika estrade i medija na promociji svojih novih pesama koje je izdao nakon svog učešća u takmičenju „Zvezde Granda“. Foto: Novosti Pesme "Dete sreće", "Vrata kuće", duet sa sestrom Nadicom Ademov i "Nebo nam… »
"Ponela me je popularnost" Uroš Živković o estradi i porodici: "Sin mi je prohodao, trudim se da..."
Telegraf pre 2 dana
Pevač Uroš Živković pojavio se večeras n a promociji novih pesama Bubija Ademova i iskreno pružio podršku mlađem kolegi. Uroš se prisetio svojih početaka, pa je priznao da je i sam imao brojne izazove kada je kročio na estradu. Živković kaže da mu je… »
Brat Nadice Ademov smuvao opasnu cicu! Njihova ljubavna priča topi najtvrđa srca: Majka je plakala...
Kurir pre 2 dana
Mladi pevač i bivši takmičar " Zvezda Granda", Bubi Ademov, brat pevačice Nadice Ademov, organizovao je večeras svečanu promociju tri nove pesme. Posebnu pažnju okupljenih medija privukao je njegov dolazak u društvu atraktivne devojke, koja se baš kao i… »
"Biće svadbe, našao sam pravu osobu" Brat Nadice Ademov smuvao pevačicu iz "Zvezda Granda", a ovako priča o sestri i karijeri…
Blic pre 2 dana
Naglasio je blisku vezu sa sestrom Nadicom, koja mu je bila velika podrška kroz život i karijeru. Bubi je pričao o emotivnosti spota snimanog u porodičnom domu i izazovima koje je imao zbog pripadnosti nacionalnoj manjini. Mladi pevač i bivši takmičar… »
"Nadica mi je bila kao majka", Bubi Ademov o odrastanju i odnosu sa sestrom: "I danas drži sve pod kontrolom"
Telegraf pre 2 dana
Samo dva i po meseca nakon finala Zvezda Granda, Bubi Ademov izbacio je tri nove pesme i spotove za iste. U pitanju su numere "Dete sreće", "Nebo nam je granica" i "Vrata kuće" koju je otpevao u duetu sa sestrom Nadicom Ademov. Bubi je večeras… »
Vesti dana »
Eksplozije kod aerodroma u Rijadu; Iranci kažu da su posrednicima preneli uslove za dalje pregovore
RTS pre 1 danjoš 29 povezanih
Autobus pun dece sleteo sa puta: Jeziva nesreća na putu Mojkovac - Kolašin, moguća dva scenarija
Mondo pre 1 danjoš 20 povezanih
Đilas: Oni koji misle da ne treba da kandidujemo listu na izborima ostaju naši saborci
Radio 021 pre 5 satijoš 22 povezane