Povezane vesti
Tramp: "Uskoro ću odlučiti da li da uništim režim u Iranu ili ne"
Blic pre 1 dan
Tramp naglašava da su SAD mnogo puta štitile zalivske zemlje. Tramp nije rekao da li će doneti odluku pre ili posle predstojećih međuizbora u Sjedinjenim Američkim Državama u novembru Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je blizu odluke o… »
"Čeka me velika odluka, želim li da ih uništim ili ne": Tramp najavio presudnu odluku o Iranu
Mondo pre 15 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da se približava donošenju presudne odluke o tome da li će ponovo pokrenuti vojne napade na Iran. Njegove izjave dolaze u vreme pojačanih tenzija u Ormuskom moreuzu, uprkos memorandumu potpisanom u junu… »
Tramp: Uskoro ću odlučiti da li da uništim režim u Iranu ili ne
Euronews pre 17 sati
Američki predsedik Donald Tramp izjavio je danas da je blizu odluke o tome da li će da "uništi" režim u Iranu ili ne, istakavši da je to "velika odluka". "Predstoji mi velika odluka. Da li želim da ih tamo uništim ili ne? To je velika odluka. Svašta je… »
Tramp o Iranu: Predstoji mi velika odluka
Sputnik pre 16 sati
Američki predsedik Donald Tramp izjavio je da je blizu odluke o tome da li će da uništi, kako je naveo, režim u Iranu ili ne, ističući da je to velika odluka. "Predstoji mi velika odluka. Da li želim da ih tamo uništim ili ne? To je velika odluka… »
Tramp: Uskoro ću odlučiti da li da uništim režim u Iranu ili ne! To je velika odluka!
Kurir pre 17 sati
Američki predsedik Donald Tramp izjavio je danas da je blizu odluke o tome da li će da "uništi" režim u Iranu ili ne, istakavši da je to "velika odluka". "Predstoji mi velika odluka. Da li želim da ih tamo uništim ili ne? To je velika odluka. Svašta je… »
Tramp: Približavam se odluci da li da uništim režim u Iranu ili ne
Insajder pre 17 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da se približava važnoj odluci o tome da li da ponovo pokrene napade velikih razmera na Iran. Foto: AP Photo/Julia Demaree Nikhinson „Predstoji mi velika odluka - da li da uđem i uništim iranski režim ili… »
Tramp: Predstoji mi velika odluka - da li da uđem i uništim iranski režim ili ne
N1 Info pre 17 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da se približava važnoj odluci o tome da li da ponovo pokrene napade velikih razmera na Iran, dok Vašington razmatra načine da okonča sukob koji traje mesecima. „Predstoji mi velika odluka - da li da uđem… »
Tramp pred velikom odlukom; "Da li da ih uništim ili ne...?
B92 pre 18 sati
Tramp najavio da je blizu velike odluke o Iranu
Politika pre 17 sati
„Uskoro ću odlučiti da li da uništim režim u Iranu ili ne” –rekao je Donald Tramp. VAŠINGTON – Američki predsedik Donald Tramp izjavio je danas da je blizu odluke o tome da li će da "uništi" režim u Iranu ili ne, istakavši da je to "velika odluka"… »
Tramp ponovo huška na rat: Uskoro ću odlučiti da li da uništim režim u Iranu ili ne
Večernje novosti pre 17 sati
AMERIČKI predsedik Donald Tramp izjavio je danas da je blizu odluke o tome da li će da "uništi" režim u Iranu ili ne, istakavši da je to "velika odluka". Foto: Tanjug/AP Photo/Alex Brandon -Predstoji mi velika odluka. Da li želim da ih tamo uništim ili… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Toplo vreme sa lokalnim pljuskovima i najava zahlađenja
Naslovi.ai pre 28 minutajoš 27 povezanih
Nove cene goriva u Srbiji: Evrodizel i benzin skuplji za po dva dinara
Naslovi.ai pre 28 minutajoš 37 povezanih
Od Novog Beograda do Subotice: Studenti će vam danas kucati na vrata
Vreme pre 2 satajoš 16 povezanih
Pogledajte Paunovića emotivnijeg nego ikad: Glas mu zadrhtao i oči mu se napunile suzama
Mondo pre 1 satjoš 73 povezane
Izbori za nacionalne savete nacionalnih manjina zakazani za 8. novembar
Subotica.com pre 15 minutajoš 13 povezanih