Povezane vesti

"Petarda" Juventusa, Bešiktaš bolji od Marseja, Ferencvaroš šokirao Seltik

"Petarda" Juventusa, Bešiktaš bolji od Marseja, Ferencvaroš šokirao Seltik

RTV pre 1 dan
IRAKLION - Fudbaleri OFI-ja sa Krita pobedili su večeras u Iraklionu Hofenhajm rezultatom 2:0 u meču prvog kola Lige Evrope. Golove za debitanta u Ligi Evrope postigli su Aitor Kantalapiedra u 30. minutu i Jorgos Kanelopulos u 84. Fudbaleri Salcburga… »
Liga Evrope: Debitant Ofi savladao Hofenhajm, Salcburg nadigrao Levski

Liga Evrope: Debitant Ofi savladao Hofenhajm, Salcburg nadigrao Levski

Dnevnik pre 1 dan
Fudbaleri OFI-ja sa Krita pobedili su u Iraklionu Hofenhajm rezultatom 2:0 u meču prvog kola Lige Evrope. Golove za debitanta u Ligi Evrope postigli su Aitor Kantalapiedra u 30. minutu i Jorgos Kanelopulos u 84. Fudbaleri Salcburga savladali su u Sofiji… »
Liga Evrope: OFI srušio Hofenhajm, Salcburg slavio u Sofiji

Liga Evrope: OFI srušio Hofenhajm, Salcburg slavio u Sofiji

Kurir pre 1 dan
OFI je poveo golom koji je Ajtor Kantalapjedra postigao u 30. minutu, a konačan rezultat postavio je Georgijos Kanelopulos u 84. minutu. U drugom kolu 15. oktobra OFI će igrati na gostujućem terenu protiv Rena, a Hofenhajm će dočekati Bešiktaš. Fudbaleri… »
Fudbaleri OFI-ja pobedili Hofenhajm

Fudbaleri OFI-ja pobedili Hofenhajm

Politika pre 1 dan
Fudbaleri OFI-ja sa Krita savladali su Hofenhajm u Iraklionu. Fudbaleri OFI-ja sa Krita pobedili su večeras u Iraklionu Hofenhajm rezultatom 2:0 u meču prvog kola Lige Evrope. Golove za debitanta u Ligi Evrope postigli su Aitor Kantalapiedra u 30. minutu… »
Pobede OFI-ja i Salcburga u Ligi Evropa

Pobede OFI-ja i Salcburga u Ligi Evropa

Radio sto plus pre 1 dan
OFI je poveo golom koji je Ajtor Kantalapjedra postigao u 30. minutu, a konačan rezultat postavio je Georgijos Kanelopulos u 84. minutu. U drugom kolu 15. oktobra OFI će igrati na gostujućem terenu protiv Rena, a Hofenhajm će dočekati Bešiktaš. Fudbaleri… »
Liga Evrope: Istorija na Kritu!

Liga Evrope: Istorija na Kritu!

B92 pre 1 dan
Fudbaleri OFI-ja sa Krita pobedili su Hofenhajm 2:0 i nastavili bajkovit niz rezultata poslednjih meseci. Osvajač Kupa i Superkupa Grčke, ekipa koje je i prethodnog vikenda potvrdila da je kadra za velika dela pobedivši u ligi Olimpijakos u gostima, ove… »
"Džaba vam novci, moji sinovci" na Kritu najveća senzacija u Ligi Evrope do sada

"Džaba vam novci, moji sinovci" na Kritu najveća senzacija u Ligi Evrope do sada

Večernje novosti pre 1 dan
Prve dve utakmice Lige Evrope u programu za četvrtak odigrane su, a velika senzacija viđena je na Kritu. FOTO: Tanjug/InTime Sports via AP Levski je u Sofiji dočekao Salcburg, dok je Ofi napravio iznenađenje i savladao na Kritu savladao Hofenhajm… »

Vesti dana »