Povezane vesti

Željko Obradović prišao da se pozdravi sa Penjarojom i Vanjom Marinkovićem, a onda je izgrlio jednog čoveka

Željko Obradović prišao da se pozdravi sa Penjarojom i Vanjom Marinkovićem, a onda je izgrlio jednog čoveka

Telegraf pre 1 dan
Sinoć je održana konferencija za medije uoči turnira “Pavlos Janakopulos” u Atini, na kom će se sastati ekipe Panatinaikosa, PAOK-a, Partizana i Burga. - Dobro veče svima, želim vam zdravlje i ljubav. Želim vam dobru sezonu. Neka ekipe ostvare svoje… »
Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Partizan - PAOK

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Partizan - PAOK

Telegraf pre 1 dan
Košarkaši Partizana zatvaraju pripremni period utakmicama na turniru "Pavlos Janakopulos" u Atini, gde će najpre igrati protiv PAOK-a u petak, a tokom vikenda finale ili utakmicu za plasman. Crno-beli u petak, 25. septembra, započinju takmičenje u… »
Andrea Trinkijeri nakon pobede protiv Partizana isprozivao Nika Kalatesa: "Bio je tragičan..."

Andrea Trinkijeri nakon pobede protiv Partizana isprozivao Nika Kalatesa: "Bio je tragičan..."

Telegraf pre 1 dan
Košarkaši PAOK-a savladali su Partizan u dramatičnoj završnici rezultatom 100:99, a Andrea Trinkijeri ponovo je imao zanimljivu konferenciju. Italijanski stručnjak predvodi solunski tim od početka ove sezone i na početku se osvrnuo na sam meč: - Za PAOK… »
Žoc ponovo o Partizanu! Evo šta je rekao o svom voljenom klubu!

Žoc ponovo o Partizanu! Evo šta je rekao o svom voljenom klubu!

Kurir pre 9 sati
Željko Obradović vratio se posle 14 godina u atinsku OAKA arenu, gde je sa Panatinaikosom ostvario najveće klupske uspehe. Povratak pred navijače "zelenih" dogodio se na memorijalnom turniru posvećenom Pavlosu Janakopulosu. Posle utakmice, Obradović je… »
"Pokazali smo dobre i loše stvari, bili smo mekani": Penjaroja srećan što je ovo bio prijateljski meč Partizana, ukazao na…

"Pokazali smo dobre i loše stvari, bili smo mekani": Penjaroja srećan što je ovo bio prijateljski meč Partizana, ukazao na…

Nova pre 9 sati
Đoan Penjaroja nije bio previše zabrinut posle dramatičnog poraza Partizana od PAOK-a na turniru u Atini. Crno-beli su izgubili sa 100:99, nakon što je Foster pogodio trojku praktično sa zvukom sirene i doneo veliko slavlje ekipi iz Soluna. Ipak, trener… »
Obradović o Partizanu: "Bajka - svi znaju koliko mi to znači" VIDEO

Obradović o Partizanu: "Bajka - svi znaju koliko mi to znači" VIDEO

B92 pre 9 sati
Željko Obradović se oglasio nakon pobede Panatinaikosa nad Burgom. Košarkaši P anatinaikosa plasirali su se u finale memorijalnog turnira "Pavlos Janakopulos" nakon trijumfa nad Burgom. U finalu će, u subotu od 19 časova, igrati protiv PAOK-a koji je… »
Željko Obradović rekao ono što svi navijači žele da čuju: „Zna se šta za mene Partizan predstavlja“

Željko Obradović rekao ono što svi navijači žele da čuju: „Zna se šta za mene Partizan predstavlja“

Telegraf pre 9 sati
Košarkaši Partizana i Panatinaikosa neće se sastati na turniru "Pavlos Janakopulos" u Atini, pošto su crno-beli iznenađujuće poraženi od PAOK-a i igraće meč za treće mesto protiv francuskog Burga. Sa druge strane, Zeleni su dobili Francuze i plasirali su… »
Obradović ipak neće protiv Partizana u Atini: Panatinaikos razbio Burg

Obradović ipak neće protiv Partizana u Atini: Panatinaikos razbio Burg

Mondo pre 9 sati
Od duela Željka Obradovića i Partizana na turniru Pavlos Janakopulos neće biti ništa. Panatinaikos je u drugom polufinalu ubedljivo savladao Burg 90:69 i tako zakazao finale protiv PAOK-a, dok će crno-beli za treće mesto igrati upravo protiv francuskog… »
Željko Obradović "eskivirao" Partizan: Ništa od velikog duela u Atini...

Željko Obradović "eskivirao" Partizan: Ništa od velikog duela u Atini...

Kurir pre 10 sati
To automatski znači da će se sutra u finalu sastati sa PAOK-om, a ne sa Partizanom, koji je ranije večeras poražen u prvom polufinalnom meču upravo od tima iz Soluna. Samim tim, propuštena je idealna prilika da se Željko Obradović prvi put sastane sa… »
Čekaće se još na sudar Željka i Partizana: PAO baš ubedljiv

Čekaće se još na sudar Željka i Partizana: PAO baš ubedljiv

Sport klub pre 10 sati
Čekaće se ipak na 13. oktobar za prvi duel Željka Obradovića s Partizanom. Biće to u Evroligi, pošto su Panatinaikos i Partizan na turniru Pavlos Janakopulos “izbegli” jedni druge. Partizan je na u neizvesnoj završnici izgubio od PAOK-a, da bi potom PAO… »
Obradović pobegao od Partizana: Srpski trener neće na megdan bivšem klubu!

Obradović pobegao od Partizana: Srpski trener neće na megdan bivšem klubu!

Večernje novosti pre 10 sati
Nije bilo uzbuđenja u drugom polufinalnom meču u Atini. FOTO: Dusan Milenkovic/ATAImages Košarkaši Panatinaikosa deklasirali su pred svojim navijačima večeras francuski Burž i izborili plasman u finale turnira "Pavlos Janakopulos" - 90:69. Dakle, u… »
Kalates progovorio o odlasku: Isplivao razlog zbog kojeg je napustio Partizan!

Kalates progovorio o odlasku: Isplivao razlog zbog kojeg je napustio Partizan!

Večernje novosti pre 9 sati
Grk otvorio dušu posle odlaska u PAOK. Foto: Pedja Milosavljevic / Alamy / Profimedia Uspeli su Solunjani posle velike borbe i koša u poslednjoj sekundi da pobede Partizan i prođu u finale turnira "Pavlos Janakopulos". Junak trijumfa bio je Markus… »
Trener Partizana šokirao Grobare! Penjaroja posle poraza: "Zadovoljan sam..."

Trener Partizana šokirao Grobare! Penjaroja posle poraza: "Zadovoljan sam..."

Večernje novosti pre 9 sati
Crno-beli ostali bez plasmana u finale. Photo: Dusan Milenkovic/ATAImages Ispustio je Partizan šansu da se bori za trofej na turniru "Pavlos Janakopulos", pošto je košem u poslednjoj sekundi izgubio od PAOK-a (99:100). Solunjane je trojkom u finale odveo… »
Partizan dobio rivala - Obradovićev PAO "pregazio" Francuze

Partizan dobio rivala - Obradovićev PAO "pregazio" Francuze

B92 pre 10 sati
Košarkaši Panatianikosa pobedili su Burg rezultatom 90:69 u polufinalu turnira Pavlos Janakopulos. U finalu memorijalnog turnira ćemo gledati grčko finale između Panatinaikosa i PAOK-a, odnosno duel dvojice bivših trenera Partizana – Želimira Obradovića… »
Obradovićev Panatinaikos ubedljiv protiv Burga, u grčkom finalu bivši treneri Partizana

Obradovićev Panatinaikos ubedljiv protiv Burga, u grčkom finalu bivši treneri Partizana

Politika pre 9 sati
Atinski klub slavio sa 90:69 u meču bez drame. Košarkaši Panatianikosa pobedili su Burg rezultatom 90:69 u polufinalu turnira „Pavlos Janakopulos”. Tako će na programu memorijalnog turnira biti grčko finale između PAOK-a i Panatinaikosa, odnosno duel dva… »
Željko Obradović "zaobišao" Partizan

Željko Obradović "zaobišao" Partizan

Telegraf pre 10 sati
Košarkaši Panatinaikosa više nego ubedljivo su pred svojim navijačima večeras pobedili ekipu Burga, prošlogodišnjeg finalistu Evrokupa, posle čega su se plasirali u finale turnira "Pavlos Janakopulos" - 90:69. To automatski znači da će se sutra u finalu… »
Olmen posle poraza Partizana: "Dopada mi se ritam naše ekipe"

Olmen posle poraza Partizana: "Dopada mi se ritam naše ekipe"

Mondo pre 10 sati
Košarkaši Partizana su poraženi u polufinalu turnira u Atini. Ipak, crno-beli imaju prostor za napredak, posebno jer je reč o relativno novom timu koji se još uigrava. Jedno od letnjih pojačanja je i Kajl Olmen, koji je u ovom meču postigao devet poena… »
Trinkijeri isprozivao Kalatesa, a doneo mu pobedu: Potcenjivačke reči nakon pobede protiv Partizana

Trinkijeri isprozivao Kalatesa, a doneo mu pobedu: Potcenjivačke reči nakon pobede protiv Partizana

Nova pre 11 sati
Košarkaši PAOK savladali su Partizan sa 100:99 u dramatičnoj završnici turnira u Atini, a Andrea Trinkijeri je posle utakmice imao još jednu konferenciju za pamćenje. Italijanski stručnjak, koji od početka sezone predvodi tim iz Soluna, najpre je… »
Trinkijeri o Kalatesu: „Bio je tragičan, ali kada dodaje – tu je Bog!“ O Fosteru imao samo jednu reč!

Trinkijeri o Kalatesu: „Bio je tragičan, ali kada dodaje – tu je Bog!“ O Fosteru imao samo jednu reč!

Hot sport pre 10 sati
Trener PAOK-a bio je raspoložen posle dramatične pobede nad Partizanom, a posebno je govorio o mentalitetu, Niku Kalatesu i Markusu Fosteru. Andrea Trinkijeri bio je izuzetno raspoložen nakon dramatične pobede PAOK-a nad Partizanom sa 100:99 na… »
"Hteo sam da ostanem u Partizanu, ali me nisu želeli": Kalates šokirao detaljima iz Beograda, crno-beli odjednom nestali

"Hteo sam da ostanem u Partizanu, ali me nisu želeli": Kalates šokirao detaljima iz Beograda, crno-beli odjednom nestali

Nova pre 12 sati
Nik Kalates bio je jedan od važnih igrača PAOK u dramatičnoj pobedi nad Partizanom sa 100:99 na turniru u Atini, a posle utakmice govorio je o odlasku iz redova crno-belih. Grčki plejmejker je prošle sezone nosio dres Partizana, a sada je otkrio da je… »
Kalates otkrio istinu o odlasku iz Partizana: "Želeo sam da ostanem, ali su nestali tokom pregovora"!

Kalates otkrio istinu o odlasku iz Partizana: "Želeo sam da ostanem, ali su nestali tokom pregovora"!

Kurir pre 12 sati
Nik Kalates ovog leta napustio je Partizan i karijeru nastavio u PAOK-u, a već na pripremnom turniru u Atini sastao se sa bivšim klubom - i slavio rezultatom 100:99. Grčki tim je pobedio trojkom Markusa Fostera sa zvukom sirene, a upravo je Kalates… »
Penjaroja posle drame u Atini: „Bolje je izgubiti ovako danas nego u zvaničnoj utakmici!“

Penjaroja posle drame u Atini: „Bolje je izgubiti ovako danas nego u zvaničnoj utakmici!“

Hot sport pre 11 sati
Trener Partizana ukazao je na probleme u odbrani i defanzivnom skoku, ali poručio da je zadovoljan ekipom i njenim odnosom prema radu. Trener Partizana Đoan Penjaroja nije bio previše zabrinut nakon dramatičnog poraza od PAOK-a na turniru „Pavlos… »
Trinkijeri poslao poruku posle pobede nad Partizanom: "Želim da jurim snove"

Trinkijeri poslao poruku posle pobede nad Partizanom: "Želim da jurim snove"

Mondo pre 11 sati
Bivši trener Partizana Andrea Trinkijeri je uspeo da nametne bolan poraz Parnom valjku. Crno-beli su uz zvuk sirene izgubili utakmicu u Atini, a posle meča iskusni Italijan je analizirao utakmicu. Kao i obično, čuli smo komentare karakteristične za… »
Nik Kalates: Hteo sam da ostanem u Partizanu, nisu me želeli

Nik Kalates: Hteo sam da ostanem u Partizanu, nisu me želeli

Sport klub pre 12 sati
Nik Kalates odigrao je odličan meč u pobedi PAOK-a protiv Partizana 100:99 na turniru u Atini. Posle utakmice, grčki plejmejker, koji je tokom prošle sezone igrao za Partizan govorio je za medije iz Srbije o tome zašto nije ostao u Beogradu. Kalates je… »
VIDEO Ovako je Partizan izgubio u poslednjoj sekundi: Magija Kalatesa i bolna repriza iz prethodne sezone

VIDEO Ovako je Partizan izgubio u poslednjoj sekundi: Magija Kalatesa i bolna repriza iz prethodne sezone

Nova pre 12 sati
Košarkaši Partizana doživeli su bolan poraz u polufinalu turnira „Pavlos Janakopulos“ u Atini, pošto je PAOK trojkom uz zvuk sirene stigao do pobede sa 100:99. Tim iz Soluna imao je poslednji napad, a delovalo je da će odluka pasti tek posle produžetka… »
Penjaroja: Bolje ovako izgubiti prijateljski nego zvanični meč

Penjaroja: Bolje ovako izgubiti prijateljski nego zvanični meč

Sport klub pre 12 sati
Đoan Penjaroja nije bio razočaran posle poraza Partizana od PAOK-a na turniru u Atini. Crno-beli iz Beograda izgubili su 100:99 pogotkom Fostera sa zvukom sirene. Španski stručnjak istakao je da rezultat u ovoj fazi priprema nije u prvom planu, već… »
Trinkijeri ponovo dominirao: Kalates je bio tragičan, imaće trening u 7 ujutru da vežba zicere...

Trinkijeri ponovo dominirao: Kalates je bio tragičan, imaće trening u 7 ujutru da vežba zicere...

Kurir pre 12 sati
Košarkaši Partizana igraće za treće mesto osmom po redu memorijalnom turniru "Pavlos Janakopulos". Beogradski crno-beli su u polufinalu poraženi od bratskog kluba iz Soluna, ekipe PAOK-a, sa 99:100 ( (30:26, 24:26, 20:27, 25:21), Svoje impresije nakon… »
Penjaroja ne žali posle poraza Partizana: "Bolje da sada bude ovako"

Penjaroja ne žali posle poraza Partizana: "Bolje da sada bude ovako"

Mondo pre 12 sati
Partizan je igrao toplo-hladno u polufinalu turnira Pavlos Janakopulos u Atini. Posle završnice koja nije završena u korist Parnog valjka, španski stručnjak Đoan Penjaroja govorio je o momentima kojima nije bio zadovoljan, ali je potom naglasio da poraz… »
Osman: "Rekao sam Kalatesu da je poludeo"

Osman: "Rekao sam Kalatesu da je poludeo"

B92 pre 12 sati
Džedi Osman se oglasio nakon pobede PAOK-a nad Partizanom u Atini. PAOK je u Atini pobedio Partizan rezultatom 100:99 u prijateljskoj utakmici na turniru "Pavlos Janakopulos". Markus Foster je pogodio trojku za pobedu grčkog tima i to u poslednjoj… »
Kalates poručuje: "Trinkijeri, Osman i ja - navijaćemo za Partizan"

Kalates poručuje: "Trinkijeri, Osman i ja - navijaćemo za Partizan"

B92 pre 12 sati
Nik Kalates se oglasio posle pobede PAOK-a nad Partizanom. PAOK je u Atini pobedio Partizan rezultatom 100:99 u prijateljskoj utakmici na turniru "Pavlos Janakopulos". Markus Foster je pogodio trojku za pobedu grčkog tima i to u poslednjoj sekundi, a… »
Đoan Penjaroja se oglasio nakon iznenađujućeg poraza Partizana: "Zadovoljan sam..."

Đoan Penjaroja se oglasio nakon iznenađujućeg poraza Partizana: "Zadovoljan sam..."

Telegraf pre 12 sati
Košarkaši Partizana poraženi su danas na turniru "Pavlos Janakopulos" od PAOK-a u polufinalu košem Fostera za tri poena u poslednjoj sekundi, pa će se zbog toga sutra naći u borbi za treće mesto. Trener Partizana, Đoan Penjaroja pričao je za medije nakon… »
Nik Kalates otvoreno o Partizanu: "Želeo sam da ostanem, ali oni to nisu želeli"

Nik Kalates otvoreno o Partizanu: "Želeo sam da ostanem, ali oni to nisu želeli"

Telegraf pre 12 sati
Nik Kalates bio je asistent za pobedu PAOK-a protiv bivšeg tima, Partizana. Upravo je upitan da li je postojala šansa da ostane u Beogradu, a njegov odgovor začudio je mnoge. Nekadašnji organizator igre Partizana osvrnuo se nakon meča na svoj odlazak iz… »
Pogledajte trojku koja je presudila Partizanu: Crno-beli poraženi uz zvuk sirene u Atini

Pogledajte trojku koja je presudila Partizanu: Crno-beli poraženi uz zvuk sirene u Atini

Kurir pre 13 sati
Košarkaši Partizana igraće za treće mesto osmom po redu memorijalnom turniru "Pavlos Janakopulos". Beogradski crno-beli su u polufinalu poraženi od bratskog kluba iz Soluna, ekipe PAOK-a, sa 99:100 ( (30:26, 24:26, 20:27, 25:21). Partizan je poražen… »
Partizan izgubio u poslednjoj sekundi: Pogledajte triler završnicu iz Atine, jedna greška je skupo koštala

Partizan izgubio u poslednjoj sekundi: Pogledajte triler završnicu iz Atine, jedna greška je skupo koštala

Mondo pre 13 sati
Partizan je ostao bez pobede u poslednjoj sekundi. Uz zvuk sirene je izgubio od PAOK-a na turniru "Pavlos Janakopulos" u Atini (100:99). Dve stvari su prethodile tome, velika greška crno-belih i Nik Kalates koji je bio jedan od ključnih za trijumf… »
Partizan lošiji od PAOK-a na jakom turniru u Atini: Trinkijeri nadmudrio Penjaroju

Partizan lošiji od PAOK-a na jakom turniru u Atini: Trinkijeri nadmudrio Penjaroju

Euronews pre 13 sati
Kada se u bilo kojem sportu sastanu Partizan i PAOK, onda je to meč pun strasti, poštovanja, ali i dobrih borbi na parketu, travi, ili nekoj drugoj podlozi. Ovaj put, na otvaranju košarkaškog turnira "Pavlos Janakopulos", Solunci su bili ti koji su… »
Partizan poražen od Paoka uz zvuk sirene, greške skupo koštale crno-bele u Atini

Partizan poražen od Paoka uz zvuk sirene, greške skupo koštale crno-bele u Atini

RTS pre 13 sati
Košarkaši Partizana izgubili su od solunskog Paoka rezultatom 100:99 (26:30, 26:24, 27:20, 21:25) u polufinalu memorijalnog turnira "Pavlos Janakopulos" u Atini. Četvrtu godinu zaredom Partizan se za novu sezonu priprema na memorijalnog turniru "Pavlos… »
Olmen optimista posle dramatičnog poraza Partizana: Dopada mi se naš ritam, presudio je ofanzivni skok...

Olmen optimista posle dramatičnog poraza Partizana: Dopada mi se naš ritam, presudio je ofanzivni skok...

Kurir pre 12 sati
Košarkaši Partizana igraće za treće mesto osmom po redu memorijalnom turniru "Pavlos Janakopulos". Beogradski crno-beli su u polufinalu poraženi od bratskog kluba iz Soluna, ekipe PAOK-a, sa 99:100 ( (30:26, 24:26, 20:27, 25:21). Svoje impresije posle… »
Nema izgovora posle poraza! Penjaroja jasno rekao šta Partizan mora da popravi!

Nema izgovora posle poraza! Penjaroja jasno rekao šta Partizan mora da popravi!

Kurir pre 12 sati
Košarkaši Partizana poraženi su od PAOK-a na pripremnom turniru u Atini (100:99), a trener crno-belih Đoan Penjaroja nakon utakmice istakao je da rezultat u ovoj fazi priprema nije u prvom planu. Španski stručnjak posebno je apostrofirao probleme u… »
Preslatka scena na Partizanovom meču: Lepa srpska odbojkašica sa sinom bodrila crno-bele

Preslatka scena na Partizanovom meču: Lepa srpska odbojkašica sa sinom bodrila crno-bele

Kurir pre 12 sati
Košarkaši Partizana nisu uspeli da se plasiraju u finale memorijalnog turnira "Pavlos Janakopulos" koji se igra u Atini. Beogradski crno-beli poraženi su od bratskog PAOK-a košem u poslednjoj sekundi, pa će u subotu igrati za treće mesto. Tokom meča u… »
Pogledajte kako je Partizan pao u Atini: Kalates magijom pronašao Fostera, a onda je usledila trojka uz sirenu! (video)

Pogledajte kako je Partizan pao u Atini: Kalates magijom pronašao Fostera, a onda je usledila trojka uz sirenu! (video)

Hot sport pre 13 sati
PAOK je do pobede od 100:99 stigao u poslednjoj sekundi, posle sjajne asistencije Nika Kalatesa i hladnokrvnog šuta Markusa Fostera. Kakav završetak utakmice u Atini! Partizan je praktično već imao pobedu u rukama, ali je PAOK u poslednjem napadu izveo… »
Partizan bez finala u Atini: PAOK slavio protiv crno-belih posle drame u polufinalu turnira "Pavlos Janakopulos"

Partizan bez finala u Atini: PAOK slavio protiv crno-belih posle drame u polufinalu turnira "Pavlos Janakopulos"

Dnevnik pre 13 sati
Košarkaši Partizana poraženi su od PAOK-a rezultatom 100:99 u polufinalu turnira "Pavlos Janakopulos" u Atini. Partizan nije došao u punom sastavu u Atinu na memorijalni turnir nekadašnjeg vlasnika Panatinaikosa, a u prvom meču u Grčkoj izgubio je od… »
Košarkaši Partizana pogotkom uz zvuk sirene izgubili od PAOK-a u polufinalu turnira u Atini

Košarkaši Partizana pogotkom uz zvuk sirene izgubili od PAOK-a u polufinalu turnira u Atini

Radio sto plus pre 13 sati
PAOK je do pobede došao trojkom uz zvuk sirene Markusa Fostera. Najefikasniji u ekipi Partizana bio je Kevarijus Hejs sa 18 poena. Nikola Tanasković je dodao 16 poena i pet skokova, Karlik Džons je upisao 14 poena i pet asistencija, dok je Itan Tompson… »
Partizan poražen od PAOK-a trojkom Fostera u poslednjoj sekundi

Partizan poražen od PAOK-a trojkom Fostera u poslednjoj sekundi

RTV pre 12 sati
ATINA - Košarkaši Partizana izgubili su od solunskog Paoka rezultatom 100:99 (26:30, 26:24, 27:20, 21:25) u polufinalu memorijalnog turnira "Pavlos Janakopulos" u Atini. Četvrtu godinu zaredom Partizan se za novu sezonu priprema na memorijalnog turniru… »
Partizan izgubio u poslednjoj sekundi: Neverovatno šta su crno-beli prosuli

Partizan izgubio u poslednjoj sekundi: Neverovatno šta su crno-beli prosuli

Nova pre 12 sati
Košarkaši Partizana poraženi su od PAOK-a na turniru Pavlos Janakopulos rezultatom 100:99. PAOK je do pobede došao trojkom uz zvuk sirene Markusa Fostera. Najefikasniji u ekipi Partizana bio je Kevarijus Hejs sa 18 poena. Nikola Tanasković je dodao 16… »
Foster uz zvuk sirene srušio Partizan!

Foster uz zvuk sirene srušio Partizan!

Sport klub pre 13 sati
PAOK je pobedio Partizan 100:99 trojkom Fostera sa zvukom sirene na turniru "Pavlos Janakopulos" u Atini. U meču u kojem odbrane praktično nisu postojale, Partizan je posle pogotka Tanaskovića stigao do 99:95 na 40 sekundi do kraja. Delovalo je da… »
Partizan izgubio uz zvuk sirene u Atini: Trinkijerijev PAOK srušio crno-bele u drami

Partizan izgubio uz zvuk sirene u Atini: Trinkijerijev PAOK srušio crno-bele u drami

Mondo pre 13 sati
Partizan je poražen od PAOK-a 100:99, sjajni Foster je bio koban za crno-bele u samom finišu. PAOK je slavio uz zvuk sirene, iako je pobeda bila viđena u rukama Parnog valjka. Na kraju će tim Andree Trinkijerija igrati u finalu turnira u Atini, protiv… »
Partizan šokantno ostao bez finala! Crno-belima presudila trojka sa zvukom sirene, evo ko je postigao!

Partizan šokantno ostao bez finala! Crno-belima presudila trojka sa zvukom sirene, evo ko je postigao!

Večernje novosti pre 13 sati
Košarkaši PAOK-a pobedili su Partizana rezultatom 100:99 (26:30, 26:24, 27:20, 21:25) u prvom polufinalu turnira „Pavlis Janakopulos“, koji se održava u Atini. Foto: Twitter/KK Partizan Solunjani su trojkom Markusa Fostera sa zvukom sirene došli do… »
Drama u Atini: Partizan izgubio trojkom u poslednjoj sekundi!

Drama u Atini: Partizan izgubio trojkom u poslednjoj sekundi!

B92 pre 12 sati
Košarkaši Partizana izgubili su od PAOK-a u Atini na turniru Pavlos Janakopulos rezultatom 100:99 posle velike drame. Partizan nije došao u punom sastavu u Atinu na memorijalni turnir nekadašnjeg vlasnika Panatinaikosa, a u prvom meču u Grčkoj izgubio je… »
"Hladan tuš" sa zvukom sirene: Pogledajte koš za pobedu Solunjana koji je ostavio u neverici sve Grobare! (video)

"Hladan tuš" sa zvukom sirene: Pogledajte koš za pobedu Solunjana koji je ostavio u neverici sve Grobare! (video)

Večernje novosti pre 13 sati
Finale je na programu u subotu od 20 časova. FOTO: Dusan Milenkovic/ATAImages Košarkaši PAOK-a iz Soluna igraće u finalu turnira "Pavlis Janakopulos" u Atini, pošto su posle neviđene drame pobedili Partizan 100:99. Heroj solunskih crno-belih bio je… »
Penjaroja: "Zadovoljan sam" VIDEO

Penjaroja: "Zadovoljan sam" VIDEO

B92 pre 12 sati
Đoan Penjaroja, trener Partizana, oglasio se nakon tesnog poraza u Atini. PAOK je u Atini pobedio Partizan rezultatom 100:99 u prijateljskoj utakmici na turniru "Pavlos Janakopulos". Markus Foster je pogodio trojku za pobedu grčkog tima i to u poslednjoj… »
Trinkijeri o pobedi nad Partizanom u poslednjoj sekundi: "Aleluja" VIDEO

Trinkijeri o pobedi nad Partizanom u poslednjoj sekundi: "Aleluja" VIDEO

B92 pre 12 sati
Andrea Trinkijeri, trener PAOK-a, oglasio se nakon pobede nad Partizanom. PAOK je u Atini pobedio Partizan rezultatom 100:99 u prijateljskoj utakmici na turniru "Pavlos Janakopulos". Markus Foster je pogodio trojku za pobedu grčkog tima i to u poslednjoj… »
Novajlija siguran u uzrok poraza Partizana VIDEO

Novajlija siguran u uzrok poraza Partizana VIDEO

B92 pre 12 sati
Kajl Olmen, košarkaš Partizana, okrivio je dopuštanje prevelikog broja ofanzivnih skokova za poraz od PAOK-a (100:99). Grčki tim je u finišu meča na turniru "Pavlos Janakopulos" slavio košem Markusa Fostera. "Sviđa mi se naš ritam, ali smo dozvolili… »
Srušio Partizan, pa nahvalio Trinkijerija i Kalatesa: "Znao sam..." VIDEO

Srušio Partizan, pa nahvalio Trinkijerija i Kalatesa: "Znao sam..." VIDEO

B92 pre 13 sati
Markus Foster se obratio novinarima nakon pobede nad Partizanom. PAOK je u Atini pobedio Partizan rezultatom 100:99 u prijateljskoj utakmici na turniru "Pavlos Janakopulos". Markus Foster je pogodio trojku za pobedu grčkog tima i to u poslednjoj sekundi… »
Partizan poražen u Atini trojkom Fostera u poslednjoj sekundi

Partizan poražen u Atini trojkom Fostera u poslednjoj sekundi

Politika pre 13 sati
PAOK pobedio sa 100:99 i plasirao se u finale turnira „Pavlos Janakopulos”. Košarkaši Partizana poraženi su večeras od PAOK-a rezultatom 100:99 u polufinalu turnira „Pavlos Janakopulos” u Atini. Junak crno-belih iz Soluna bio je Markus Foster, koji je… »
Godina prođe – trojka uz zvuk sirene protiv Partizana nikad: Bratski bodež uz sirenu PAOK-a šokirao crno-bele!

Godina prođe – trojka uz zvuk sirene protiv Partizana nikad: Bratski bodež uz sirenu PAOK-a šokirao crno-bele!

Hot sport pre 13 sati
Crno-beli su imali prednost tokom prvog poluvremena, ali je PAOK preokrenuo u nastavku i naneo Partizanu poraz na turniru u Atini. Košarkaši Partizana doživeli su jedan od najbolnijih mogućih poraza u pripremnom periodu. Crno-beli su na turniru „Pavlos… »
Turnir u Atini: Foster uz zvuk sirene srušio Partizan

Turnir u Atini: Foster uz zvuk sirene srušio Partizan

N1 Info pre 13 sati
PAOK je pobedio Partizan 100:99 trojkom Fostera sa zvukom sirene na turniru "Pavlos Janakopulos" u Atini. U meču u kojem odbrane praktično nisu postojale, Partizan je posle pogotka Tanaskovića stigao do 99:95 na 40 sekundi do kraja. Delovalo je da… »
Poraz koji ne boli, ali otkriva mnogo: Partizan još nije spreman za ono što ga čeka u Evroligi? Olmen kao "pao sa marsa", duva…

Poraz koji ne boli, ali otkriva mnogo: Partizan još nije spreman za ono što ga čeka u Evroligi? Olmen kao "pao sa marsa", duva…

Kurir pre 13 sati
Partizan je poražen od PAOK-a u triler završnici (100:99) na turniru "Pavlos Janakopulos", ali mnogo važnije od samog rezultata jeste ono što je utakmica pokazala nekoliko dana pred početak Evrolige. Crno-beli imaju određene dobre stvari, ali je bilo… »
Brodolom: Kako je Partizan ostao bez finala VIDEO

Brodolom: Kako je Partizan ostao bez finala VIDEO

B92 pre 13 sati
Košarkaši Partizana neće igrati u finalu turnira "Pavlos Janakopulos", nakon neverovatnog preokreta u finišu i pobede PAOK-a (100:99). Srpski crno-beli su u samu završnicu ušli sa osetnih 99:95, nakon čega je Džedi Osman zaradio dva slobodna bacanja… »
Milica Tasić prvi put snimljena na Partizanovom meču: Bodri Vildozu u Atini, scena je da se rastopiš

Milica Tasić prvi put snimljena na Partizanovom meču: Bodri Vildozu u Atini, scena je da se rastopiš

Telegraf pre 14 sati
Košarkaši Partizana igraju vrlo neizvesnu utakmicu na turniru Pavlos Janakopulos u Atini protiv ekipe PAOK-a iz Soluna, a pred završnu deonicu imali su minimalan rezultatski zaostatak. Crno-beli pokušavaju da uđu u veliko finale, gde bi se sutra… »
Pogledajte trojku kojom je Partizan iznenađujuće poražen od PAOK-a uz zvuk sirene u Atini

Pogledajte trojku kojom je Partizan iznenađujuće poražen od PAOK-a uz zvuk sirene u Atini

Telegraf pre 13 sati
Košarkaši Partizana doživeli su iznenađujući poraz večeras u polufinalu turnira "Pavlos Janakopulos" u Atini od ekipe PAOK-a iz Soluna, a pošto su primili trojku uz zvuk sirene preko Fostera. Prethodno je tim iz Soluna igrao dosta strpljiv poslednji… »
Potez Grka za pamćenje: Grobari ovo neće zaboraviti! (video)

Potez Grka za pamćenje: Grobari ovo neće zaboraviti! (video)

Večernje novosti pre 15 sati
Beogradski i solunski crno-beli bore se za finale u Atini. Foto: KK Partizan/Twitter/printscreen Košarkaši Partizana igraju polufinalnu utakmicu turnira "Pavlis Janakopulos", na kome još učestvuju francuski Burž i grčki predstavnici, Panatinaikos i PAOK… »
Partizan protiv "svojih" na turniru u Atini: Crno-beli prvo udaraju na Trinkijerija

Partizan protiv "svojih" na turniru u Atini: Crno-beli prvo udaraju na Trinkijerija

Mondo pre 20 sati
Košarkaši Partizana igraju na tradicionalnom turniru "Pavlos Janakopulos" u Atini, a prvi izazov imaju ovog petka od 16.30 časova, kada će odmeriti snage sa grčkim PAOK-om. U drugom polufinalu sastaće se domaćin Panatinaikos i prošlogodišnji osvajač… »
Gde i kad gledati Partizan protiv "brata" iz Grčke?

Gde i kad gledati Partizan protiv "brata" iz Grčke?

Nova pre 22 sata
Košarkaši Partizana u petak (18. septembar) od 16 sati i 30 minuta igraju protiv PAOK-a na turniru "Pavlos Janakopulos" u Atini. Partizan je prethodno savladao Fuenlabradu i Bešiktaš u Beogradu, te će sada protiv crno-belog "brata" iz Grčke imati dobru… »
Mala košarkaška laboratorija - svi čekaju jedan "eksperiment"

Mala košarkaška laboratorija - svi čekaju jedan "eksperiment"

B92 pre 24 sata
Atina ima tu sposobnost da čoveka odmah zatrpa utiscima. Sa jedne strane Akropolj, uske ulice, haotičan saobraćaj i prepoznatljiva mediteranska buka, a sa druge - košarka. Ovde ona nije samo sport koji se igra u hali, već deo grada koji se oseća i kada… »
Penjaroja pred grčki izazov: „Imam sumnje...“

Penjaroja pred grčki izazov: „Imam sumnje...“

Sputnik pre 1 dan
Trener košarkaša Partizana Đoan Penjaroja izjavio je u Beogradu da će crno-beli iskoristiti predstojeće utakmice na turniru „Pavlos Janakopulos“ u Atini da se poboljšaju kako bi spremno dočekali početak nove sezone. Na turniru u Atini će, pored… »
Partizan ponovo na parketu u Atini: Crno-beli protiv PAOK-a, evo gde možete gledati prenos utakmice uživo!

Partizan ponovo na parketu u Atini: Crno-beli protiv PAOK-a, evo gde možete gledati prenos utakmice uživo!

Kurir pre 1 dan
Košarkaši Partizana nastavljaju pripreme za novu sezonu, a novi izazov očekuje ih na turniru "Pavlos Janakopulos" u Atini, gde će odmeriti snage sa grčkim PAOK-om. Crno-beli će imati priliku da kroz još jedan kvalitetan test provere formu ekipe i… »
Željko Obradović: Partizan će uvek biti moj klub, želim mu sve najbolje

Željko Obradović: Partizan će uvek biti moj klub, želim mu sve najbolje

Danas pre 1 dan
Košarkaši Partizana igraće od 18. do 19. septembra u Atini na pripremnom turniru „Pavlos Janakopulos“. Pored beogradskog tima takmičiće se i atinski crno-beli, ekipa PAOK-a, kao i Panatinaikos i francuski Burg. Najtofejniji evropski trener Željko… »

Vesti dana »