Povezane vesti
Kriza na Bliskom istoku: Bivši palestinski ministar tvrdi da je bio izraelski doušnik o planovima Hamasa pred 7. oktobar
Euronews pre 22 dana
Dok Bliski istok gori na više frontova, a koalicija predvođena Saudijskom Arabijom intenzivira vazdušne napade na položaje Huta u Jemenu, američki predsednik Donald Tramp najavljuje da se nalazi pred istorijskom odlukom o sudbini Irana. Tramp je poručio… »
Marševi kroz Teheran, vlast najavljuje obuke za rukovanje oružjem; EU: Plovidba Ormuzom mora biti omogućena
RTS pre 22 dana
Stotine hiljada Iranaca okupilo se u centru Teherana, uzvikujući "smrt Americi“ i "smrt Izraelu“. Vojska Jemena tvrdi da je u vazdušnim udarima na položaje Huta na zapadu zemlje ubijeno 30 boraca, a da ih je 60 ranjeno. Italijanski ministar odbrane Gvido… »
Kina vrši pritisak na Iran da obuzda Hute: Kriza na Crvenom moru, raste strah od šire eskalacije
Euronews pre 21 dana
Kina je privatnim kanalima zatražila od Teherana da pomogne u obuzdavanju jemenskih Huta, nakon što je Saudijska Arabija uputila apel Pekingu zbog vojne ofanzive grupe koju podržava Iran tokom protekle nedelje, navode tri iranska izvora upoznata sa tim… »
Nove tenzije na Bliskom istoku, Tramp: "Uskoro ću odlučiti da li da uništim režim u Iranu ili ne"
NIN pre 22 dana
Sukobi na Bliskom istoku nastavljaju da se zaoštravaju. Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da se približava odluci o tome da li će Sjedinjene Američke Države obnoviti napade većih razmera na Iran. Istovremeno, rekao je da Vašington i Teheran i… »
Tramp: Uskoro ću odlučiti da li da uništim režim u Iranu ili ne
Radio 021 pre 22 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je sinoć da je blizu odluke o tome da li će da "uništi" režim u Iranu ili ne, istakavši da je to "velika odluka". "Predstoji mi velika odluka. Da li želim da ih tamo uništim ili ne? To je velika odluka. Svašta je… »
Tramp odlučuje o Iranu: "Da li da uništim režim ili ne, svašta je moguće kad sam ja u pitanju"
Newsmax Balkans pre 22 dana
Američki predsedik Donald Tramp izjavio je da je blizu odluke o tome da li će da "uništi režim u Iranu ili ne", istakavši da je to "velika odluka". "Predstoji mi velika odluka. Da li želim da ih tamo uništim ili ne? To je velika odluka. Svašta je moguće… »
Saudijci pozvali Kinu u pomoć, Peking se obratio Iranu: "Obuzdajte Hute"
Telegraf pre 22 dana
Opasnost od šireg regionalnog rata. Kina je zatražila od Teherana da pomogne u obuzdavanju jemenskih Huta, nakon što je Saudijska Arabija zatražila pomoć Pekinga zbog vojne ofanzive grupe koju podržava Iran tokom protekle nedelje, navode tri iranska… »
Saudijci i Huti razmenjuju udare, Jemenci beže čamcima, a rat na Bliskom istoku se širi
N1 Info pre 22 dana
Saudijska Arabija i jemenski Huti, koje podržava Iran, razmenili su u četvrtak vatru preko svoje granice, dok su Jemenci čamcima bežali preko Crvenog mora od borbi. Širenje rata na Bliskom istoku stvorilo je nove pretnje po globalno snabdevanje naftom… »
Nakon molbe Saudijske Arabije, Kina vrši pritisak na Iran da pomogne u obuzdavanju Huta
N1 Info pre 22 dana
Kina je privatno zamolila Teheran da obuzda Hute, nakon apela Pekingu od strane Saudijske Arabije, usled vojnih naleta ove jemenske grupe tokom prošle nedelje, prema rečima tri iranska izvora upoznata sa ovom temom. Rijad se obratio Kini za pomoć nakon… »
Tramp: Uskoro ću odlučiti da li da uništim režim u Iranu!
Telegraf pre 22 dana
Predsednik SAD Donald Tramp rekao je u četvrtak za Axios da se rat sa Iranom približava kritičnoj tački kada je reč o tome da li da ponovo pokrene velike napade u pokušaju da okonča sukob. "Preda mnom je velika odluka. Da li želim da uđem i uništim ih… »
Tramp: Uskoro ću odlučiti da li da uništim režim u Iranu ili ne
RTV pre 22 dana
VAŠINGTON - Američki predsedik Donald Tramp izjavio je sinoć da je blizu odluke o tome da li će da "uništi" režim u Iranu ili ne, istakavši da je to "velika odluka". "Predstoji mi velika odluka. Da li želim da ih tamo uništim ili ne? To je velika odluka… »
BLISKOISTOČNI SUKOB: SAD: Delegaciji Irana dozvoljeno učešće na GS UN; Tramp: Uskoro ću odlučiti da li da uništim režim u…
RTV pre 22 dana
TEHERAN,TEL AVIV,VAŠINGTON - Sjedinjene Američke Države dozvolile su iranskoj delegaciji da prisustvuje Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija u Njujorku, uz ograničenja kretanja i kupovine određene robe. U međuvremenu, Saudijska Arabija i jemenski Huti… »
SAD će dozvoliti iranskim zvaničnicima da prisustvuju Generalnoj skupštini UN
Danas pre 22 dana
Američka administracija će dozvoliti visokim iranskim zvaničnicima da prisustvuju Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija (UN) u Njujorku sledeće nedelje, saopštio je danas Stejt department, uprkos tome što su Vašington i Teheran u ratu i nastavljaju… »
Tramp: Predstoji mi velika odluka – da li da uništim iranski režim ili ne
Danas pre 22 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da se približava važnoj odluci o tome da li da ponovo pokrene napade velikih razmera na Iran, dok Vašington razmatra načine da okonča sukob koji traje mesecima. „Predstoji mi velika odluka – da li da uđem… »
Vesti dana »
„Jedan put nas vodi do pravedne Srbije, a jedan do mafije“: Skup Studentske liste u Nišu (VIDEO)
Danas pre 14 minutajoš 12 povezanih
Privremeni izveštaj Misije ODIHR-a: Izbori u Srbiji u kontekstu političke krize i polarizacije
Danas pre 2 satajoš 13 povezanih
Tajson se namrštio kada su Trampu preneli reči Zelenskog: Još jednog neprijatelja su stekli
Politika pre 2 satajoš 76 povezanih