Povezane vesti

"Moja tišina je njen štit": Sve oči uprte u romansu Jovana i Maje, sad otvorio dušu o svom najvećem osloncu

"Moja tišina je njen štit": Sve oči uprte u romansu Jovana i Maje, sad otvorio dušu o svom najvećem osloncu

Mondo pre 21 sat
Šira javnost ga je upoznala kao bivšeg muža pevačice Marije Mikić, a sada i kao novog emotivnog partnera naše proslavljene odbojkašice Maje Ognjenović. Jovan je sa Marijom u malom vremenskom razmaku dobio ćerku i sina, a takođe ima i starijeg sina iz… »
"Ona je jedina žena pored majke i sestre koja me neće izdati" Jovan Pantić zavoleo Maju Ognjenović i krio od svih, a ovako je…

"Ona je jedina žena pored majke i sestre koja me neće izdati" Jovan Pantić zavoleo Maju Ognjenović i krio od svih, a ovako je…

Blic pre 24 sata
On navodi da kroz život nosi osmeh zbog dece i da bira njihovu sreću i mir pre svog ponosa. Marija Mikić objasnila je da su se razišli zbog različitih životnih puteva i prioriteta Nakon kraha braka sa pevačicom Marijom Mikić sreću je pronašao kraj Maje… »
8 godina joj bila maćeha: Isplivali detalji odnosa Danilove ćerke i Maje Ognjenović, posle slike s mature usledio razvod

8 godina joj bila maćeha: Isplivali detalji odnosa Danilove ćerke i Maje Ognjenović, posle slike s mature usledio razvod

Mondo pre 24 sata
Vest da je Maja Ognjenović u vezi sa Jovanom Pantićem, bivšim suprugom pevačice Marije Mikić, iznenadila je javnost, a mnogi su se tim povodom prisetili i njenog nekadašnjeg braka sa Danilom Ikodinovićem. Posebnu pažnju tada je privlačio Majin odnos sa… »
Maja Ognjenović smuvala bivšeg muža Marije Mikić, a ovako je osvojila Daču

Maja Ognjenović smuvala bivšeg muža Marije Mikić, a ovako je osvojila Daču

Nova pre 1 dan
Odbojkašica Maja Ognjenović već nekoliko meseci uživa u ljubavi sa bivšim mužem Marije Mikić, preduzetnikom Jovanom Pantićem. Maja Ognjenović se nedavno razvela od Danila Ikodinovića, a o njihovom poznanstvu je svojevremeno govorila u javnosti. Kako je… »
Ovo je istina o Majinom odnosu sa Hanom Ikodinović. Odbojkašica sad ljubi novog, a ovako se slagala sa Dačinom i Natašinom…

Ovo je istina o Majinom odnosu sa Hanom Ikodinović. Odbojkašica sad ljubi novog, a ovako se slagala sa Dačinom i Natašinom…

Kurir pre 1 dan
Proslavljena odbojkašica Maja Ognjenović sada uživa u ljubavi sa Jovanom Patnićem, bivšim mužem Marije Mikić, a domaća javnost se i dalje neretko seća njene ljubavne priče sa Danilom Dačom Ikodinovićem, ali i o Majinom odnosu sa njegovom naslednicom… »
Ovo je istina o odnosu Maje Ognjenović i Dačine ćerke: Našla novog dečka, a detalj o Hani ranije iznenadio sve

Ovo je istina o odnosu Maje Ognjenović i Dačine ćerke: Našla novog dečka, a detalj o Hani ranije iznenadio sve

Telegraf pre 1 dan
Vest da je Maja Ognjenović u vezi sa bivšim mužem Marije Mikić, Jovanom Pantićem odjeknula je kao bomba u javnosti, a mi smo zabeležili njihove prve fotografije u trenucima dok razmenjuju nežnosti. Ipak, mnogi se si dalje sećaju njenog braka sa Danilom… »
Ovo je istina o odnosu Maje Ognjenović i Dačine ćerke. Odbojkašica našla novog dečka, a evo kako se slagala sa Hanom…

Ovo je istina o odnosu Maje Ognjenović i Dačine ćerke. Odbojkašica našla novog dečka, a evo kako se slagala sa Hanom…

Blic pre 1 dan
Danilo Ikodinović ranije je govorio o krahu braka sa majom Ognjenović. Maja je sa košarkašem Milošem Teodosićem bila na korak do braka, ali su otkazali veridbu. Vest da je Maja Ognjenović u vezi sa bivšim mužem Marije Mikić, Jovanom Pantićem odjeknula je… »
Ko je sa kim bio? Od sportista, preko pevača i glumaca, do rijaliti učesnice, a sve kreće od Maje Ognjenović

Ko je sa kim bio? Od sportista, preko pevača i glumaca, do rijaliti učesnice, a sve kreće od Maje Ognjenović

Mondo pre 1 dan
Prvo se pojavila vest da su odbojkašica Maja Ognjenović i nekadašnji košarkaš Miloš Teodosić obnovili vezu, a potom su se pojavile njene fotografije sa Jovanom Pantićem, bivšim mužem Marije Mikić. Kada se osvrnemo na njihove prethodne veze i brakove… »
Estradna sapunica Maja Ognjenović je prva karika: Sve je počelo od veze sa Teodosićem, nastavilo se sa Dačom Ikodinovićem - a…

Estradna sapunica Maja Ognjenović je prva karika: Sve je počelo od veze sa Teodosićem, nastavilo se sa Dačom Ikodinovićem - a…

Blic pre 1 dan
Maja je pre bila u braku sa Danilom Ikodinovićem, a ranije je bila verena za Teodosića. Miloš Teodosić se nedavno razveo od Jelisavete Orašanin, koja je sada u vezi sa mlađim glumcem Pavlom Mensurom. Domaću javnu scenu nedavno su iznenadile vesti o… »
"On to nerado priznaje, ali..." Maja Ognjenović smuvala bivšeg muža Marije Mikić, a evo kako je osvojila Daču

"On to nerado priznaje, ali..." Maja Ognjenović smuvala bivšeg muža Marije Mikić, a evo kako je osvojila Daču

Telegraf pre 1 dan
Odbojkašica Maja Ognjenović već nekoliko meseci uživa u ljubavi sa bivšim mužem Marije Mikić, preduzetnikom Jovanom Pantićem. Maja se nedavno razvela od Danila Ikodinovića, a o njihovom poznanstvu je svojevremeno govorila u javnosti. Kako je Maja tada… »
Ljubavni lanac trese domaću scenu! Maja Ognjenović samo je prva karika: Kad vidite ko je s kim bio, ostaćete u šoku! (foto)

Ljubavni lanac trese domaću scenu! Maja Ognjenović samo je prva karika: Kad vidite ko je s kim bio, ostaćete u šoku! (foto)

Kurir pre 1 dan
Vest da je Maja Ognjenović obnovila ljubavnu vezu sa svojim bivšim partnerom Milošem Teodosićem proširila se poput munje u domaćim medijima, da bi se samo nekoliko dana kasnije pojavile informacije da je ipak u vezi s Jovanom Pantićem, bivšim suprugom… »
"On to nerado priznaje, ali ja sam njemu prišla" Maja Ognjenović smuvala bivšeg muža Marije Mikić, a malo ko zna kako su se…

"On to nerado priznaje, ali ja sam njemu prišla" Maja Ognjenović smuvala bivšeg muža Marije Mikić, a malo ko zna kako su se…

Blic pre 1 dan
Naglasila je da je za nju važno da partner razume specifičnu dinamiku njenog posla i emotivno-partnerskog odnosa. Njena veza sa Jovanom dugo je bila tajna, a njihova ljubav razvila se iz prijateljstva. Maja Ognjenović nekoliko meseci uživa u ljubavi sa… »

Kurir pre 1 dan
Maja Ognjenović nekoliko meseci uživa u ljubavi sa bivšim mužem Marije Mikić - Jovanom Pantićem. Ona se razvela od Danila Ikodinovića, a o njihovom poznanstvu je svojevremeno govorila. Kako je Maja tada objasnila sve je počelo na društvenim mrežama. - On… »

Vesti dana »