Povezane vesti

Aleksandra Prijović otkazala koncert u Zrenjaninu: Nakon tvrdnji i optužbi, na mrežama hitno se oglasila

Aleksandra Prijović otkazala koncert u Zrenjaninu: Nakon tvrdnji i optužbi, na mrežama hitno se oglasila

Mondo pre 3 dana
Aleksandra Prijović važi za jednu od najpopularnijih pevačica u regionu, a poznato je da se za njene nastupe traži karta više. Nakon kraće pauze zbog rođenja drugog deteta, Prijovićeva se vratila na velika vrata, a njen novi album jedan je od… »
"Nadam se da me razumete": Aleksandra Prijović otkazala koncert u Zrenjaninu

"Nadam se da me razumete": Aleksandra Prijović otkazala koncert u Zrenjaninu

Nova pre 3 dana
Pevačica Aleksandra Prijović bila je prinuđena da otkaže svoj koncert u Zrenjaninu. Naime, Aleksandra je o pomeranju koncerta svoje obožavaoce obavestila putem Instagrama. Ona se izvinila svima i saopštila da je razlog otkazivanja događaja to što je… »
Aleksandra Prijović otkazala koncert u Zrenjaninu: Oglasila se i otkrila kroz koju dramu prolazi

Aleksandra Prijović otkazala koncert u Zrenjaninu: Oglasila se i otkrila kroz koju dramu prolazi

Kurir pre 3 dana
Aleksandra Prijović se oglasila putem svog Instagram profila gde se obratila publici i fanovima i javno se izvinila zbog otkazivanja koncerta u Zrenjaninu. "Dragi moji, jako mi je žao što koncert u Zrenjaninu moramo da otkažemo. Iako je ceo moj tim danas… »

Vesti dana »