Povezane vesti

Sve je počelo od cimera Srbina u Londonu! Janakopulos otvorio dušu: "Ja sam navijač Partizana!" Posebno mesto u srcu čuva za…

Sve je počelo od cimera Srbina u Londonu! Janakopulos otvorio dušu: "Ja sam navijač Partizana!" Posebno mesto u srcu čuva za…

Kurir pre 17 sati
Dimitris Janakopulos ima posebnu vezu sa Srbijom, a ona je nastala mnogo pre košarke i saradnje sa Željkom Obradovićem. Vlasnik Panatinaikosa otkrio je kako je još tokom studija u Londonu zavoleo našu zemlju i stekao brojna prijateljstva sa Srbima… »
Janakopulos hteo da uloži u KK Partizan: "Bilo je razgovora..."

Janakopulos hteo da uloži u KK Partizan: "Bilo je razgovora..."

Nova pre 19 sati
Prvi čovek Panatinaikosa, Dimitris Janakopulos, otkrio je da je zamalo postao investitor u KK Partizan. Grčki biznismen je otvoreno govorio o vremenu kada su crno-beli prolazili kroz teške finansijske trenutke, istakavši da je postojala ozbiljna… »
Janakopulos otkrio istinu o Partizanu i zašto posao nije realizovan: „Bila je to ideja, razmišljao sam o tome, ali..!“

Janakopulos otkrio istinu o Partizanu i zašto posao nije realizovan: „Bila je to ideja, razmišljao sam o tome, ali..!“

Hot sport pre 19 sati
Prvi čovek Panatinaikosa prvi put je detaljnije govorio o ideji da uloži u Partizan, otkrivši zašto posao nikada nije realizovan! Dimitris Janakopulos već godinama privlači pažnju svojim odnosom prema Srbiji i ovdašnjoj košarci, ali je sada prvi put… »
"Kumara sve završava": Janakopulos pričao o Jokiću, sve želi da uradi samo da on zaigra za Panatinaikos

"Kumara sve završava": Janakopulos pričao o Jokiću, sve želi da uradi samo da on zaigra za Panatinaikos

Nova pre 18 sati
Vlasnik Panatinaikosa, Dimitris Janakopulos, potvrdio je da ne odustaje od namere da u atinski klub dovede najboljeg košarkaša sveta Nikolu Jokića. U intervjuu za portal " Mozzart Sport", grčki biznismen naglasio je da je srpski centar jedan od retkih… »
Dimitris Janakopulos: "Hteo sam da preuzmem Partizan, dok nisam shvatio"

Dimitris Janakopulos: "Hteo sam da preuzmem Partizan, dok nisam shvatio"

Mondo pre 18 sati
Kontroverzni vlasnik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos uspeo je da vrati Željka Obradovića u Atinu, a da za njega ništa nije nemoguće, govori i to što i dalje veruje da će uspeti da dovede Nikolu Jokića iz NBA. U inervjuu za " Mozzartsport" otkrio je… »
Dimitris Janakopulos: Razmišljao sam da uložim u Partizan, Kumara „završava“ Jokića

Dimitris Janakopulos: Razmišljao sam da uložim u Partizan, Kumara „završava“ Jokića

Danas pre 19 sati
Vlasnik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos važi za jednu od najekstravagantnijih osoba u svetu košarke. U intervjuu za Mozzart Sport Janakopulos je govorio o nekoliko različitih tema, između ostalog o tome da je u prošlosti želeo da preuzme i finansijski… »
Janakopulos: Navijam za Partizan, želeo sam da uložim u taj klub

Janakopulos: Navijam za Partizan, želeo sam da uložim u taj klub

Sport klub pre 20 sati
Dimitris Janakopulos nikada nije bio čovek čije izjave prolaze nezapaženo, a prvi čovek Panatinaikosa ponovo je ponudio dovoljno materijala za nekoliko košarkaških priča. U razgovoru za Mozzart Sport pre početka tradicionalnog turnira „Pavlos… »
Dimitris Janakopulos želeo da uloži novac u Partizan! Kontroverzni Grk otkrio sve detalje: "To je bilo u vreme Duška…

Dimitris Janakopulos želeo da uloži novac u Partizan! Kontroverzni Grk otkrio sve detalje: "To je bilo u vreme Duška…

Kurir pre 21 sat
Dimitris Janakopulos jedan je od najzanimljivijih ljudi u svetu evropske, ali i svetske košarke. Sada je gazda Panatinaikosa dao intervju za Mozzart Sport gde je govorio o brojnim zanimljivim temama. Jedna je bila i KK Partizan u koji je Janakopulos… »
"Kumara završava Jokića" Janakopulos najavio epsku detonaciju: NBA to možda neće dozvoliti, ali... Svet podrhtava posle ovih…

"Kumara završava Jokića" Janakopulos najavio epsku detonaciju: NBA to možda neće dozvoliti, ali... Svet podrhtava posle ovih…

Kurir pre 21 sat
Dimitris Janakopulos očigledno ne odustaje od svoje velike želje - da jednog dana vidi Nikolu Jokića u dresu Panatinaikosa. Vlasnik grčkog velikana ponovo je govorio o srpskom centru i još jednom pokazao koliko ga ceni, poručivši da bi učinio sve što je… »
„Kumara sve završava“: Janakopulos o povratku Obradovića i dovođenju Jokića u Panatinaikos!

„Kumara sve završava“: Janakopulos o povratku Obradovića i dovođenju Jokića u Panatinaikos!

Hot sport pre 20 sati
Janakopulos u svom stilu! Dimitris Janakopulos ponovo je bio u centru pažnje, a ovog puta nije bilo potrebno mnogo da razgovor sa njim ode u potpuno neočekivanom smeru. U intervjuu za Mozzart Sport, prvi čovek Panatinaikosa otvoreno je govorio o brojnim… »
Janakopulos: "Hteo sam da ulažem u Partizan"

Janakopulos: "Hteo sam da ulažem u Partizan"

B92 pre 21 sat
Prvi čovek Panatinaikosa Dimitris Janakopulos otkrio je da je svojevremeno razmatrao mogućnost ulaganja u Partizan. Govoreći o srpskoj košarci i svojoj naklonosti prema Srbiji, Janakopulos se prisetio perioda u kojem je Partizan, tada predvođen Duškom… »
Vlasnik Panatinaikosa otkrio zašto nije kupio Partizan: Hteo sam, ali sam onda shvatio...

Vlasnik Panatinaikosa otkrio zašto nije kupio Partizan: Hteo sam, ali sam onda shvatio...

Večernje novosti pre 20 sati
Prvi čovek "zelenih" priznao da je bio blizu ulaganja u crno-bele. FOTO: Irina R Hipolito / Shutterstock Editorial / Profimedia Vlasnik Panatinaikosa i jedan od najmoćnijih ljudi evropske košarke, Dimitris Janakopulos, otkrio je neverovatan podatak iz… »
Dimitris Janakopulos otkrio: Navijač sam Partizana! Znao sam da će se Željko vratiti u Panatinaikos...

Dimitris Janakopulos otkrio: Navijač sam Partizana! Znao sam da će se Željko vratiti u Panatinaikos...

Večernje novosti pre 21 sat
Prvi čovek Panatinaikosa, Dimitris Janakopulos, dao je opširan intervju za Mozzart sport i otkrio mnoge zanimljivosti. Aris Oikonomou / AFP / Profimedia Da li je svestan koliko ga ljudi u Srbiji prate? „Kada sam studirao u Londonu, cimer mi je bio Srbin… »
Nikola Jokić dolazi u Panatinaikos kod Željka Obradovića? “Kumara to završava”

Nikola Jokić dolazi u Panatinaikos kod Željka Obradovića? “Kumara to završava”

Telegraf pre 21 sat
Kada je Dimitris Janakopulos prvi put progovorio o interesovanju Panatinaikosa za Nikolu Jokića, činilo se da je to više bila jedna od onih njegovih karakterističnih, zvučnih izjava, u kojoj je bilo više šale nego istine. Ipak, nije bilo tako! U šoku je… »
Janakopulos nikada iskrenije o Željku Obradoviću, a onda je priznao: “Ja sam navijač Partizana…”

Janakopulos nikada iskrenije o Željku Obradoviću, a onda je priznao: “Ja sam navijač Partizana…”

Telegraf pre 20 sati
Privlači pažnju Dimitris Janakopulos gde god stigne, a ovog leta je u Panatiniakos vratio Željka Obradovića, legendu atinskih “zelenih” i najtrofejnijeg trenera svih vremena u Evropi. Dimitris Janakopulos je u intervjuu za Mozzartsport pričao o Žocu, ali… »

Vesti dana »