Povezane vesti

Zemljotres pogodio Grčku, pošteno se zadrmalo kod Skijatosa!

Zemljotres pogodio Grčku, pošteno se zadrmalo kod Skijatosa!

Telegraf pre 2 dana
Zemljotres magnitude 4.4 stepeni Rihtera zabeležen je u petak, 18. septembar 2026 u 08.42 časova, u Grčkoj. Prema raspoloživim podacima, epicentar potresa lociran je na području sa geografskim koordinatama širine 38.9404 i dužine 23.4529, odnosno 25… »
Snažni zemljotresi pogodili Grčku! Evija i Skijatos na udaru: "Bilo je kratko, ali jako, ljuljao mi se krevet, tresla se…

Snažni zemljotresi pogodili Grčku! Evija i Skijatos na udaru: "Bilo je kratko, ali jako, ljuljao mi se krevet, tresla se…

Kurir pre 1 dan
Zemljotres se dogodio jutros oko 6:40 časova, kako javlja Evropsko-mediteranski seizmološki centar (EMSC), na dubini od 10 kilometara. "Zgrada se tresla", "Bio je jak, ali je kratko trajao", "Osetio sam da mi se krevet ljulja", komentarisali su svedoci… »
Zemljotres jačine 4,4 pogodio Grčku: Epicentar kod Skijatosa

Zemljotres jačine 4,4 pogodio Grčku: Epicentar kod Skijatosa

Newsmax Balkans pre 1 dan
Zemljotres jačine 4,4 stepena registrovan je u petak ujutru u Grčkoj, a epicentar je bio oko 25 kilometara od ostrva Skijatos. Prema podacima Evropsko-mediteranskog seizmološkog centra (EMSC), potres je registrovan u 8.42 časova, dok se hipocentar… »
Trese se grčka jutros! Zabeleženi snažni zemljotresi kod Skijatosa i Evije

Trese se grčka jutros! Zabeleženi snažni zemljotresi kod Skijatosa i Evije

Blic pre 1 dan
Svedoci su prijavili da su osetili podrhtavanje zgrada i pomeranje kreveta Još jedan zemljotres jačine 4,2 stepena zabeležen je u 9:42 na severu Evije Zemljotres jačine 4,3 stepeni po Rihteru pogodio je Grčku, na 25 kilometara od ostrva Skijatos. Potres… »
Treslo se jačinom od 4,4 stepena po Rihteru: Evo gde je bio epicentar zemljotresa

Treslo se jačinom od 4,4 stepena po Rihteru: Evo gde je bio epicentar zemljotresa

Večernje novosti pre 1 dan
ZEMLjOTRES magnitude 4.4 stepeni Rihtera zabeležen je u petak, 18. septembar 2026 u 08.42 časova, u Grčkoj. Foto: AI generated/Gemini Prema raspoloživim podacima, epicentar potresa lociran je na području sa geografskim koordinatama širine 38.9404 i… »

Vesti dana »