Povezane vesti

Fico: Ne želim da Slovačka bude uvučena u rat zbog člana 5 NATO-a

NIN pre 1 dan
Premijer Slovačke Robert Fico upozorio je danas na mogući sukob NATO-a sa Rusijom i rekao da ne želi da Slovačka bude uvučena u rat zbog Člana 5 Ugovora o Severnoatlanstkom savezu. "Duboko sam zabrinut što je jedina stvar koja se trenutno dešava potraga… »

Euronews pre 1 dan
Premijer Slovačke Robert Fico upozorio je danas na mogući sukob NATO-a sa Rusijom i rekao da ne želi da Slovačka bude uvučena u rat zbog Člana 5 Ugovora o Severnoatlanstkom savezu. "Duboko sam zabrinut što je jedina stvar koja se trenutno dešava potraga… »
Fico poslao ozbiljno upozorenje: "Neću dozvoliti da Slovačka bude uvučena u sukob sa Rusijom"

Fico poslao ozbiljno upozorenje: "Neću dozvoliti da Slovačka bude uvučena u sukob sa Rusijom"

Telegraf pre 1 dan
Premijer Slovačke Robert Fico upozorio je na mogući sukob NATO-a sa Rusijom i rekao da ne želi da Slovačka bude uvučena u rat zbog Člana 5 Ugovora o Severnoatlanstkom savezu, prenosi Hlavný denník. Prema rečima sovačkog premijera Fica, Zapad traži povod… »
Fico: Ne želim da Slovačka bude uvučena u rat zbog člana 5 Ugovora o Severnoatlantskom savezu

Fico: Ne želim da Slovačka bude uvučena u rat zbog člana 5 Ugovora o Severnoatlantskom savezu

Insajder pre 1 dan
Premijer Slovačke Robert Fico upozorio je danas na mogući sukob NATO-a sa Rusijom i rekao da ne želi da Slovačka bude uvučena u rat zbog Člana 5 Ugovora o Severnoatlantskom savezu. Robert Fico, Foto: Tanjug AP Robert Hegedus MTI "Duboko sam zabrinut što… »

RTV pre 1 dan
BRATISLAVA - Premijer Slovačke Robert Fico upozorio je danas na moguci sukob NATO-a sa Rusijom i rekao da ne želi da Slovačka bude uvučena u rat zbog Člana 5 Ugovora o Severnoatlanstkom savezu. "Duboko sam zabrinut što je jedina stvar koja se trenutno… »
Fico: "Što mi da ratujemo zbog tamo nekog Člana 5?" VIDEO

Fico: "Što mi da ratujemo zbog tamo nekog Člana 5?" VIDEO

B92 pre 1 dan
Slovački premijer Robert Fico izjavio je da nema nameru da ispuni obaveze Slovačke prema Članu 5 NATO-a, niti da učestvuje u odbrani saveznika u slučaju ruskog napada. Fico nijednom nije pomenuo Rusiju kao agresorsku državu ili izvor vojne pretnje po… »

Politika pre 1 dan
Slovački premijer izrazio zabrinutost zbog mogućeg šireg sukoba NATO-a i Rusije i kritikovao, kako je naveo, ratobornu retoriku dela evropskih lidera. Premijer Slovačke Robert Fico upozorio je danas na mogućnost sukoba NATO-a i Rusije i poručio da ne… »
Robert Fico upozorio na mogući sukob velikih sila: Ne želim da Slovačka bude uvučena u rat

Robert Fico upozorio na mogući sukob velikih sila: Ne želim da Slovačka bude uvučena u rat

Večernje novosti pre 1 dan
PREMIJER Slovačke Robert Fico upozorio je danas na mogući sukob NATO-a sa Rusijom i rekao da ne želi da Slovačka bude uvučena u rat zbog Člana 5 Ugovora o Severnoatlanstkom savezu. Foto: Ožana Jaroslav / ČTK / Profimedia - Duboko sam zabrinut što je… »
"Hajde, idemo u rat! Zaboga, protiv koga želimo da ratujemo" Fico izazvao buru ovim rečima, ne planira da poštuje ključni član…

"Hajde, idemo u rat! Zaboga, protiv koga želimo da ratujemo" Fico izazvao buru ovim rečima, ne planira da poštuje ključni član…

Kurir pre 1 dan
Slovački premijer Robert Fico izjavio je da nema nameru da ispunjava obaveze iz člana 5. NATO-a niti da učestvuje u odbrani saveznika u slučaju napada. Tokom govora studentima i bolničkom osoblju u Prešovu, šef slovačke vlade je optužio evropske lidere… »

Vesti dana »