Povezane vesti
Nikada nije pobedio Đokovića, poznati teniser sada kritikovao Zvereva: "Mogao sam i nešto drugo da gledam"
Telegraf pre 12 sati
Holandski teniser, Talon Grikspor poznat je svima koji su poslednjih par godina gledali tenis barem nekoliko puta. Četiri puta se sastajao sa Novakom Đokovićem, uvek je gubio, ali je ovoga puta rešio da kritikuje. I to, ni manje, ni više nego osvajača US… »
„Teško mi je da gledam Zvereva, tapka loptu 400 puta“
Sport klub pre 12 sati
Više od dva i po sata efektivno je Aleksander Zverev tapkao loptu tokom ovogodišnjeg US opena. To, naravno, nije promaklo ni njegovim kolegama. Oglasio se Talon Grikspor, trenutno 55. teniser sveta. „Mislim da je finale US opena bilo prilično osrednje… »
"Teško mi je da gledam Zvereva - 400. puta, ekstremno"
B92 pre 13 sati
Holandski teniser Talon Grikspor kritikovao je Aleksandera Zvereva zbog igre u finalu US Opena, posebno se osvrnuvši na njegovu rutinu pre servisa, dok je meč za titulu ocenio kao "osrednji". Grikspor je takmičenje na US Openu završio već u prvom kolu… »
"Teško mi je da gledam Zvereva, finale US opena bilo je osrednje"
Večernje novosti pre 12 sati
Holandski teniser Talon Grikspor žestoko je kritikovao Aleksandra Zvereva, posebno rutinu pred servis, a meč za titulu ocenio je kao "osrednji". FOTO: Tanjug/Friso Gentsch/dpa via AP Holanđanin je ispao na US openu još u prvom kolu, izbacio ga je Ben… »
"Ne mogu da ga gledam!" Zverev podigao pehar, a onda ga kolega rasturio! Sasuo drvlje i kamenje po šampionu US opena!
Kurir pre 19 sati
Posle osvajanja US opena, Aleksander Zverev dobio je neočekivano oštre kritike od kolege sa ATP tura. Talon Grikspor nije imao mnogo lepih reči za Nemca, a posebno ga je iznervirala njegova rutina pred servis. Aleksander Zverev je konačno stigao do… »
Teniska zvezda udarila na Zvereva i Alkaraza posle US Opena: "Iritira tapkanje loptice, Karlos se smeje..."
Telegraf pre 18 sati
Holandski teniser Talon Grikspor bio je prilično oštar i bez dlake na jeziku kada je komentarisao dešavanja sa ovogodišnjeg US Opena. U razgovoru za holandski De Telegraf, trenutno 55. igrač sveta nije štedeo ni šampiona Aleksandra Zvereva, ali ni trećeg… »
Rival udario na Zvereva: "Ne mogu da gledam njegove mečeve, finale US Opena je bilo prosečno"
Nova pre 20 sati
Nemački teniser Aleksander Zverev osvojio je drugu grend slem titulu u karijeri trijumfom na US openu, ali njegov uspeh nije naišao na oduševljenje među koleogama na turu, što je otvoreno potvrdio holandski igrač Talon Grikspor. U izjavi za list "De… »
Vesti dana »
Ko sme u Belu kuću Trampova lista nepoželjnih medija sve duža: CNN, MS Now i Politiko na udaru
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Grenland pripao Americi! Potpisan sporazum, Tramp objavio šokantne vesti: SAD preuzimaju potpunu kontrolu nad najvećim ostrvom na svetu
Blic pre 4 satijoš 2 povezane
Rusija uputila Japanu protestnu notu zbog razmeštanja američkih projektila Tajfun
Nova pre 5 satijoš 1 povezana
Srbija centar potvrdio kandidate za listu „Evropska Srbija“, dva člana predsedništva najavila odlazak iz stranke
Danas pre 6 satijoš 2 povezane