Povezane vesti
Presekli su: Neće biti rata
B92 pre 3 dana
Južnokorejski predsednik Li Džae Mjung isključio je danas mogućnost da ta zemlja rasporedi vojne snage na Bliskom istoku, na način koji bi mogao da uvuče zemlju u sukob. On je na konferenciji za novinare kazao da Seul razmatra da li da preuzme veću ulogu… »
Mjung: Nećemo raspoređivati vojna sredstva ni u kom obliku u tu svrhu
Politika pre 3 dana
Južna Korej će međutim učiniti sve kako bi zaštitila svoj komercijalni i transport sirove nafte. Južnokorejski predsednik Li Džae Mjung isključio je danas mogućnost da ta zemlja rasporedi vojne snage na Bliskom istoku, na način koji bi mogao da uvuče… »
Ni Južna Koreja neće slati trupe u Ormuski moreuz: Ne želimo rat
Sputnik pre 3 dana
Predsednik Južne Koreje Li Džae Mjung izjavio je danas da Seul razmatra mogućnost doprinosa bezbednosti plovidbe kroz Ormuski moreuz, ali je istakao da neće slati trupe koje bi njegovu zemlju uključile u rat. „Neće biti slanja trupa koje bi dovelo do… »
Li: Južna Koreja neće slati trupe koje bi je uvele u rat
Politika pre 3 dana
Seul razmatra ograničeni doprinos bezbednosti plovidbe kroz Ormuski moreuz i zaštiti svojih građana, brodova i energetskih ruta. Predsednik Južne Koreje Li Džae Mjung izjavio je danas da Seul razmatra mogućnost doprinosa bezbednosti plovidbe kroz Ormuski… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju: Zahlađenje, kiša i razvedravanje
Naslovi.ai pre 3 satajoš 40 povezanih
(Foto) Ivanović na suđenju za "Generalštab" negirao krivicu: "Niko nije tražio da falsifikujem dokumenta"
Newsmax Balkans pre 28 minutajoš 22 povezane
“Čuvari Ustava” krenuli iz Subotice ka Somboru, vojvođanska tura sutra stiže u Novi Sad, poznato gde i u koliko sati
Moj Novi Sad pre 5 satijoš 13 povezanih
CNN, MSNOW i Politico obavestili Trampa: Podnosimo tužbu zbog zabrane pristupa Beloj kući
Nedeljnik pre 4 satijoš 15 povezanih
„Zorica ima svoj apartman, i ja bih da imam…“ Bojana otkrila sve o prohtevima Zorice Brunclik: „Prišla sam“
Telegraf pre 23 minutajoš 18 povezanih