Povezane vesti
Neka moji golovi govore! Hari Kejn želi Zlatnu loptu: Ta 73 gola, drugi najbolji učinak u istoriji fudbala...
Kurir pre 23 sata
Napadač Bajerna i reprezentacije Engleske, Hari Kejn, govorio je u intervjuu za špansku „Marku“ o svojim šansama za osvajanje „Zlatne lopte“, istakavši da rezultati iz prethodne godine u potpunosti govore u prilog njegovoj kandidaturi. Kejn je prošle… »
Kejn se nudi za "Zlatnu loptu": "Neka 73 gola govore o meni"
B92 pre 24 sata
Napadač Bajerna i reprezentacije Engleske Hari Kejn govorio je o šansama za osvajanje "Zlatne lopte" i istakao da rezultati iz prošle sezone dovoljno govore o njegovoj kandidaturi. Kejn je prošle sezone sa Bajernom osvojio "tripletu" u Nemačkoj, dok je u… »
Vesti dana »
Slobodan Petrović (SRCE) nakon što je podržao studente: "Mesecima sam radio na ujedinjenju, ali neko je doneo odluku da do toga ne dođe. Izlazak na izbore je duboko pogrešan"
Nova pre 33 minutajoš 17 povezanih
Danas do 32 stepena, a onda stiže preokret: RHMZ izdao upozorenje za Srbiju, spremite se za nagli pad temperature
Mondo pre 1 satjoš 17 povezanih
ANEM povodom napada na novinarku u Nišu: SNS pokazuje da ne želi objektivno praćenje izborne kampanje
Danas pre 1 satjoš 11 povezanih
Sporazum SAD, Danske i Grenlanda o bezbednosti i novi zakon o sankcijama Rusiji
Naslovi.ai pre 43 minutajoš 45 povezanih
Tramp: SAD postigle sporazum sa Danskom i Grenlandom o trajnoj kontroli bezbednosti
NIN pre 28 minutajoš 1 povezana